Lees de Officiële Beschrijving

De ISCSP bevordert de vorming van hun studenten op het gebied van Sociale en Politieke Wetenschappen, het aanbieden van graduate onderwijs (diploma) en postdoctorale, tweede en derde niveau, dat overeenkomt met de graad van master en PhD. In het onderwijs matrix zijn de wetenschapsgebieden Sociologie, Bestuurskunde en Public Policy, Politicologie, Internationale Betrekkingen, Sociaal Beleid, antropologie en sociale communicatie.

Nauw samen met het onderwijs, ISCSP stimuleert wetenschappelijk onderzoek via haar onderzoekscentra door de Stichting voor Wetenschap en Technologie (FCT) erkend - Centrum voor Beleid en Public Policies (CAPP) en de Oost-instituut (IO) en andere centra op het gebied van politieke Wetenschap en Internationale Betrekkingen, Sociologie en Antropologie.

De ISCSP ontwikkelt een taakstraf bepaling beleid, bij te dragen aan de sociale en economische ontwikkeling van het land en de verbetering van de vaardigheden en de organisatie van het economisch weefsel, en het maatschappelijk middenveld, alsook de versterking van de functionele en organisatorische voorwaarden publieke sector. Internationaal is er de deelname aan projecten in Portugees sprekende wereld en in opkomende gebieden van geostrategische rol.

Opleidingen te volgen in:
  • Portugees

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

ISCSP - Instituto Superior de Ciências Sociais e Políticas

De frequentie Digital Strategische Communicatie in de Graduate heeft de algemene doelstelling om studenten met theoretische en praktische vaardigheden die bevorderen en d ... [+]

ONTVANGERS

Communicatie professionals (consultants, publicisten, adviseurs, public relations, marketeers); recent afgestudeerden uit het gebied van communicatie en dergelijke; human resource managers; professionele informatie technologie; trainers; en geïnteresseerd in digitale communicatie in het algemeen.

DOELSTELLINGEN

De frequentie van Digitale Strategische Communicatie Graduate Het heeft de algemene doelstelling om studenten met theoretische en praktische vaardigheden die bevorderen en de integratie van digitale communicatie en informatie media helpen bij het strategisch management van een organisatie, merk, product, persoon of dienst.

Met name de doelstellingen zijn:

... [-]
Portugal Lissabon
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Voltijd
Deeltijd
12 - 30 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ISCSP - Instituto Superior de Ciências Sociais e Políticas

De MPA is bedoeld voor allen die wensen om hun vaardigheden te verbeteren en hun kennis van het openbaar bestuur te ontwikkelen. Iedereen die een bachelordiploma heeft va ... [+]

Presentatie

De MPA - Master of Public Administration Het doel is om zich te vestigen als een toegenomen aanbod van de School voor Sociale en Politieke Wetenschappen in een wetenschappelijke discipline die zijn ontstaan, die de ontwikkeling gemarkeerd geactiveerd, en is beslissend bijgedragen aan haar verklaring. Door de MPA, zal de ISCSP kennis te geven en te ontwikkelen essentiële vaardigheden om functies in het openbaar bestuur.

De MPA is bedoeld voor allen die wensen om hun vaardigheden te verbeteren en hun kennis van het openbaar bestuur te ontwikkelen. Iedereen die een bachelordiploma heeft van toepassing kunnen zijn, onafhankelijk van wetenschappelijke opleiding gebied.

... [-]
Portugal Lissabon
Vraag informatie aan
Portuguese (Portugal)
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
ISCSP - Instituto Superior de Ciências Sociais e Políticas

In het kader van de strategische ISCSP-UTL de training aanbod van Cycle II en na de op de politieke doelstellingen niveau voor het hoger onderwijs in het kader van het Bo ... [+]

Doelen

In het kader van de strategische ISCSP-UTL de training aanbod van Cycle II en na de op de politieke doelstellingen niveau voor het hoger onderwijs in het kader van het Bologna-proces doelstellingen werden de volgende doelstellingen gedefinieerd:

Verdiepen vaardigheden

Zoals voor de graad in politieke wetenschappen, deze doelstelling komt overeen met de nucleaire configuratie van het Bolognaproces, zoals kiest de passage van een educatieve paradigma gebaseerd op de overdracht van kennis naar een paradigma gebaseerd op de verwerving van vaardigheden die in het geval van de tweede cyclus, Zij moeten worden versterkt om ervoor te zorgen dat de student verwerft een academische specialisatie (artikel 18 van de besluitwet 74/2006).... [-]

Portugal Lissabon
Vraag informatie aan
Portuguese (Portugal)
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands