ISCET Instituto Superior de Ciências Empresariais e do Turismo

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ISCET integreert het privé-netwerk voor hoger onderwijs, een situatie die de originaliteit van een project mogelijk maakt en inspireert, gekenmerkt door een veeleisend profiel van wetenschappelijke striktheid en een humanistisch aspect. De ontwikkeling van de cursussen is dus bedoeld om de studenten de beste trainingsvoorwaarden te garanderen, de bewezen verdiensten te waarderen en om commitment te vragen.

De organen die verantwoordelijk zijn voor pedagogisch en wetenschappelijk beheer, binnen de respectieve bevoegdheidsgebieden, voor de goede werking van ISCET, zijn de directeur, de technisch-wetenschappelijke raad, de pedagogische raad en de raad, in samenwerking met de administratie. Advisory. ISCET heeft ook een studentenaanbieder en een tutor.

ISCET heeft verschillende ondersteunende structuren, zoals het CIIIC - Centrum voor Interdisciplinair Onderzoek en Gemeenschapsinterventie, het GRI - Bureau voor Internationale Betrekkingen, GESP - Kantoor van Stages en Professionele Exits en het GAB - Communicatiebureau.109852_pexels-photo-1595391.jpeg

Waarom ISCET?

 • Een project gekenmerkt door een veeleisend profiel van wetenschappelijke striktheid en humanistisch karakter.
 • Het ligt midden in het culturele en stedelijke centrum van Porto.
 • Een instelling die garant staat voor vlijtige evenementen, zoals colloquia, congressen, lezingen, seminars, workshops, studiebezoeken en ceremonies voor het afleveren van diploma's en het opleggen van insignes.
 • Een multiculturele school waar jongeren van verschillende nationaliteiten worden bestudeerd.
 • Het onderhoudt overeenkomsten met meerdere buitenlandse instellingen, namelijk Europese universiteiten en PALOP.
 • In 2015/16 bereikte de gemiddelde waarde van de beurzen toegekend aan ISCET-studenten door de DGES (Directoraat-generaal Hoger Onderwijs) het percentage van 86%, met een gemiddelde waarde van 1668,33 €.
 • De stages vinden jaarlijks plaats in meer dan 100 bedrijven en andere prestigieuze organisaties in hun respectievelijke sectoren: AEP, Around Knowledge, CM Maia, CM Porto, Casa da Música, Crowne Plaza Hotel, Garland, Porto Canal, Porto Palácio Congress Hotel
 • Studies over echte gevallen en computationele simulaties op het gebied van marketing en reclame, toerisme, internationale handel en werving worden systematisch ontwikkeld.
 • De meeste ISCET-leden van de faculteit bestaan uit doctoraten, masters en specialisten die senior managers zijn van grote bedrijven en andere organisaties.
 • In 2015/16 was 80% van de afgestudeerden werkzaam.
 • Verschillende onderzoekswerken van leerkrachten en studenten worden gepubliceerd in het tijdschrift Routes109853_pexels-photo-267885.jpeg

Locaties

Porto

Address
RUA DE CEDOFEITA 285 4050-180
PORTO - PORTUGAL

Porto, Porto district, Portugal

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: