Lees de Officiële Beschrijving

ISCAP

geschiedenis

De ISCAP met de naam wij het vandaag de dag kennen - het Instituut voor Accounting en administratie van Porto, komt voort uit de besluitwet nr 327/76, van 6 mei, hoewel de historische wortels zijn veel verder weg. Inderdaad, het was in 1886 dat de Industrial and Commercial Institute of Porto werd opgericht (decreet van 30 december 1886), de toenmalige minister Emidio Navarro die de theoretische grondslagen van de organisatie van de industriële en commerciële onderwijs in ons land legt.

In 1891, de hervormingen van het technisch onderwijs van John Franco bleef ongewijzigd industriële en commerciële afdelingen van dit instituut, ze niet veranderen in onafhankelijke scholen. De basiscursussen van de handel werden verwijderd en de bovenloop wordt teruggebracht tot drie jaar en verdeeld in twee graden. De Industrial and Commercial Instituut van Porto te zien, in 1896, wordt erkend zijn Colleges, gelijkwaardig zijn aan die van andere scholen: de voormalige Superior of Commerce degree (gemaakt bij decreet van 30 december 1886) en de Hogere Cursus gedoceerd in Industrial Instituten en Commercial. De Industrial and Commercial Instituut voor Porto ging door een moeilijke weg, het ontbreken van een definitieve begeleiding, tot 1918, de datum van publicatie van decreet No. 5029, van 1 december, waarin het commerciële deel van elkaar gescheiden, de implementatie van het in een Commercial Instituut poort en een Hoger Instituut voor Trade Port. Deze datum geeft de eerste keer dat de scheiding van commerciële instelling met betrekking tot de industriële instituten, een situatie die voortgezet tot 1924. Deze segmentatie is echter tijdelijk, zo snel samen te voegen deze nieuwe gebieden van kennis en alleen in 1933 kiest voor een laatste segmentatie. De toenmalige noemde de Commercial Instituut voor Porto is bekend op het moment voor het houden van het hoogste niveau van marktstudies van de noordelijke hoofdstad en ook voor het zijn een gemiddelde technische onderwijsinstelling voor de sfeer van het hoger onderwijs in de verschillende aspecten van hun academische leven.

De hervorming die worden aangedreven door besluitwet No. 38031, van 4 november 1950, op geen enkele manier verandert de kenmerken van deze onderwijsinstelling. Integendeel, de 1974 politieke klimaat komt opereren diepgaande veranderingen in het leven van het instituut, want op het moment, groeien in het belang van de sterk technische opleidingen.

In deze nieuwe context, de vooruitgang van het land eiste de goede prestaties van het hogere personeel, die op dat moment schaars geworden. Zo is de ISCAP, wordt erkend als een van de scholen die in de loop der eeuwen gevormd generaties van professionals en in de instellingen voor hoger onderwijs wordt geplaatst. Dit evenement maakt afgestudeerden door Commercial Institutes ontvangt de aanwijzing van de afgestudeerden, een diploma dat "is zeer geschikt voor de toelating tot de opleiding voor leraar van de 6e groep van professionele technisch onderwijs". Deze wetgeving is een voorloper van wat later commerciële instellingen te integreren in het hoger onderwijs netwerk - Decreet-wet nr 327/76 van 6 mei. Zo ontstaat de huidige aanwijzing van Supreme Boekhouding en Administratie instituten, met de status van "hoger onderwijs, met rechtspersoonlijkheid en administratieve en educatieve autonomie," bevoegd te verlenen "de graad van bachelor, master en doctor." In het academisch jaar 1975-1976, het Institute of Accounting en administratie van Porto passeert de minister, bij decreet-wet nr 313/75, de Bachelor opleidingen van Accounting en Administration and Languages ​​en het secretariaat. Deze cursussen zijn vervolgens geregeld door besluit nr 918/83 van de Raad van 7 oktober en sofrearam opeenvolgende aanpassing op basis van de evolutie van de economische en boekhoudkundige wetenschappen en de eisen van de arbeidsmarkt.

Het instituut leeft echter een turbulente periode na 1976, als gevolg van de bestaande onzekerheid in het land. Instituten, bevoegd is om de graad van Bachelor, Degree en doctoraat te verlenen, moeten ze worden geïntegreerd in het wetenschappelijk onderwijs, maar later wettelijke bepalingen zochten hun omgeving in Polytechnic. Deze vaagheid context pas eindigde met de identificatie van de scholen / instellingen voor hoger onderwijs, dat het gevolg van de conversie of de evolutie van de vorige scholen en de integratie van het Institute of Accounting en administratie van Porto aan de Polytechnische Instituut van Porto in 1988, bij decreet-wet nr o 70/88 van 3 maart. Deze nieuwe wettelijke kader van het feit dat de instituten streven naar het hoger onderwijs van gekwalificeerde technici op het gebied van boekhouding en administratie en bevorderen, in een geografische context, de uitwisseling tussen onderwijs en economische en sociale structuren. Ze werden ook gevonden overeenkomsten tussen de doelstellingen van de Polytechnische en de Institutes of Accounting and Administration, die dit nieuwe kader heeft versterkt.

Decreet-wet nr 443/85 van 24 oktober, stelt de organische structuur van de Hogere Institutes of Accounting and Administration verklaart ook dat haar onderwijzend personeel pas wordt geregeld bij decreet-wet nr 185/81, van 1 juli, die de carrière Polytechnic gecreëerd. Ze werden echter ook gemaakt van de bacheloropleidingen en Specialized hogere studies, diploma's die van de Education Act uitdrukkelijk kwalificeert als eigenaar van de Polytechnic. In 1983 komt de douane-bachelordiploma (verordening nr. 918/83 van de Raad van 7 oktober), dit lijden ook gewijzigd (Verordening nr. 238/86 van 22 mei). Vanaf het academiejaar 1993-1994, de goedkeuring van de aanwijzing van Handel van Hogere Studies, slagen deze aan de douane Degree. De Marketing Bachelor cursus wordt geopend in het academisch jaar 1996-1997 toe te staan ​​"vult een hiaat, omdat de objectieve studie beoogt op te heffen een verergerde niet over de technische behoeften hoger in de dienstensector als gevolg van het concurrentievermogen van ondernemingen, voornamelijk als gevolg van de integratie van Portugal in de Europese Unie ". Ordonantie No 751/86, van 17 december, creëerde ook de cursussen van Specialized Hogere Studies (EESC) - Audit, financiële controle, het secretariaat voor Management en Bestuur en technische Douane, die tevens het diploma van bachelor verleend uit die een samenhangend geheel met een eerdere bacheloropleiding. Dit vertaalde zich naar, in de praktijk, een subsidie ​​"licentie gelijk aan Bachelor voor alle academische en professionele doeleinden." In 1991 creëerde de Commissie Accounting and Administration gevolgd door Specialized Translation, de laatste in 1995.

Aan het einde van het academiejaar 1997-1998, de ISCAP geplaatst op de arbeidsmarkt ingeschakeld studenten met Auditing het comité "s, Financieel Management, Accounting en Business Administration, Management Advisor, International Trade (International Management takken en Douane) en Specialized vertaling. Als gevolg van de uitgevoerde herinrichting, de ISCAP gaat om les te geven, sinds 1998, de BA Accounting en Administration (takken boekhouding en administratie, financieel beheer en audit), International Business, Talen en Secretariaat (tak secretariaat Management and Translation gespecialiseerde) en Marketing. In het academisch jaar 2001/2002 zou ook de tak van het openbaar bestuur worden gegeven.

Nu nieuwe faciliteiten, officieel geopend in 1996, ontvangt ISCAP het einde van dit decennium de Master of Accounting and Administration, georganiseerd door de Universiteit van Minho, en in samenwerking met het Polytechnisch Instituut van Porto. Hoewel geopend in 1996, de verhuizing naar het nieuwe gebouw plaatsvindt een jaar eerder in november.

In het academisch jaar 2003/2004 zou de Translation Branch Specialized vertaal- en tolkdiensten Specialized, verandering door Order No. 602/2003 van 21 juli goedgekeurd worden genoemd. In 2004/2005 wordt gecreëerd de loop van Corporate Communication Degree ook in twee fasen in de 1ste toegeschreven cyclus, eveneens, de bacheloropleiding (6 semesters) en de 2e, de graad van Bachelor (2 semesters) goedgekeurd bij besluit nr 161/2006 van 20 februari. Derhalve wordt onderscheiden van de vorige doordat een totale duur van slechts vier. Echter, dit plan alleen de overhand in dit academiejaar en was momenteel geschikt is om de instemming van Bologna, die leidde tot de oprichting van de opleiding in slechts drie jaar. Wordt nog verwacht goedkeuring voor de exploitatie van hun Meester, met dezelfde naam, waarvan de geplande duur is 4 semesters. In het academisch jaar 2005/2006 ook het verloop van de Talen en het secretariaat was voldoende om de overeenkomst Bologna door het aannemen van de naam "Management Assistants 'en gaan, dus een looptijd van slechts 6 semesters hebben. Voorts werd voorgesteld de werking van drie Masters: Assisted Translation Computer (wetenschappelijk gebied van vreemde talen en literatuur); Gespecialiseerde vertaling en vertolking (wetenschappelijk gebied van vreemde talen en literatuur) en management consultants (wetenschappelijk gebied van het management wetenschappen).

In het academisch jaar 2007/2008 kwam in de werking van de boekhouding en administratie cursussen, Internationale Handel en Marketing past bij de Overeenkomst Bologna. Deze graden hebben nu zes semesters. van hun meester graden werden ook voorgesteld, maar zijn nog steeds in afwachting van goedkeuring van de Internationale Handel en Marketing.

Opleidingen te volgen in:
  • Portuguese (Portugal)

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

De Corporate Finance, ontwikkeld in de huidige context van de bedrijfsvoering, hebben een speciaal management tool voor het creëren van de waarde van de onderneming gevor ... [+]

doelstellingen

De Corporate Finance, ontwikkeld in de huidige context van de bedrijfsvoering, hebben een speciaal management tool voor het creëren van de waarde van de onderneming gevormd.

De MSc in Corporate Finance is gericht op gespecialiseerde opleiding, hoog gekwalificeerd zijn op het gebied van corporate financieel beheer. Het presenteert een overwegend beroepsonderwijs, waar het benadrukt de technisch / wetenschappelijke kennis en de praktische toepassing ervan, gericht op de opleidingsbehoeften van diegenen die een carrière in het financieel beheer van de ondernemingen te voldoen, maar ook degenen die al werken en hun kennis willen verbeteren .

loopbaanperspectieven... [-]

Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Campus
Lees meer in Nederlands
Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

De Master of Business Information (MIE) wordt gepresenteerd als een innovatieve opleiding in Information Science in Portugal, de vorming van afgestudeerden in staat zijn ... [+]

doelstellingen

De Master of Business Information (MIE) wordt gepresenteerd als een innovatieve opleiding in Information Science in Portugal, de vorming van afgestudeerden in staat zijn om taken van informatie managers presteren in een zakelijke context.

In de huidige context, het MIE reageert op de uitdaging van het bevorderen van ondernemerschap en innovatie capaciteiten, de vorming van afgestudeerden met een syncretische profiel van de verschillende disciplines, in staat om de informatie als een essentiële strategische waarde aan het management van organisaties van het bedrijfsleven te herkennen. Deze afgestudeerden zullen in staat zijn om de optimalisatie van processen die verband houden met de oprichting en het gebruik van informatie te bevorderen, ter ondersteuning van de prestaties van het bedrijf.... [-]

Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Campus
Lees meer in Nederlands
Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

De Master of Accounting and Finance is ontworpen voor de ontwikkeling van vaardigheden en beroepskwalificaties in de boekhouding en corporate finance. De belangrijkste do ... [+]

doelstellingen

De Master of Accounting and Finance is ontworpen voor de ontwikkeling van vaardigheden en beroepskwalificaties in de boekhouding en corporate finance. De belangrijkste doelstelling is om de vaardigheden en expertise in de eerste plaats op het gebied van financieel gebied te ontwikkelen; met name in boekhouding, fiscaliteit en Corporate Finance, alsmede het verstrekken van de mogelijkheid om deze kwesties te verkennen en een aanpak van het wetenschappelijk onderzoek op deze gebieden uit te voeren.

Ontvangers:

De volledige vorming van de 1ste cyclus geleverd door een diploma in de boekhouding, management, financiën, economie en andere aanverwante gebieden. Dit is een meester van de professionele aard om ervoor te zorgen dat de studenten die de cursus verbetering van de vooruitzichten van inzetbaarheid en toekomstige carrière te voltooien; Professionals Accounting, Finance en aanverwante gebieden die de behoefte om hun kennis en monitoring van de veranderingen in deze gebieden te verhogen voelen. ... [-]
Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Campus
Lees meer in Nederlands
Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

Met de Master in Digital Marketing is bedoeld om een ​​element van innovatie te introduceren in kleine bedrijven, waar de activiteiten met betrekking tot marketing worden ... [+]

doelstellingen

Met de Master in Digital Marketing is bedoeld om een ​​element van innovatie te introduceren in kleine bedrijven, waar de activiteiten met betrekking tot marketing worden meestal in één afdeling en haar directeur stuurt alle activiteiten van de commerciële functie. In grote bedrijven, integendeel, is het normaal om meer dan één afdeling hebben, bestaande technische en middle management voor elk van de productsegmenten en / of diensten, of zelfs voor elk van de marketing praktijkgebieden. De product manager en / of merk zijn voorbeelden van dit soort professionele en resultaat van de specialisatie van marketing.

Deze professionals moeten mensen met een sterk analytisch vermogen, organisatie en leiderschap zijn en moet in staat zijn om te ontwikkelen en te implementeren wereldwijde marketing strategieën, het digitale niveau. Dit zijn mensen die moeten contact opnemen met een aantal verschillende mensen (intern en extern aan het bedrijf), leer teamwork, beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk). Daarnaast zijn werkzaamheden vereisen dat zij goed geïnformeerde mensen uit hun omgeving (economie, de concurrentie, de gewoonten van consumenten, trends, technologische innovaties, enz.) En creatief, zodat zij passende strategieën, innovatieve en in staat om te vergroten kan ontwikkelen verkoop bedrijf.... [-]

Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Campus
Lees meer in Nederlands
Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

De MSc in logistiek heeft tot doel de deelnemers te voorzien (professionals en pas afgestudeerden op het gebied van management, engineering en technologische gebieden die ... [+]

doelstellingen

MASTERS IN LOGISTICS (PARTNERSHIP MET APNOR)

De MSc in logistiek heeft tot doel de deelnemers te voorzien (professionals en pas afgestudeerden op het gebied van management, engineering en technologische gebieden die verband houden), een stevige achtergrond in het beheer en de industriële organisatie, en ervoor te zorgen dat ze verwerven vaardigheden in de kunst van het logistiek.

Het is perspectief bieden ook een professionele specialisatie, die tegen aanbevolen voor dit type van de opleiding in hogescholen, op basis van het profiel en de behoeften (persoonlijk en / of professioneel) van potentiële studenten.

De specifieke doelstellingen moeten worden benadrukt:... [-]

Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Campus
Lees meer in Nederlands
Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

De Master in Management Consultancy streeft naar een combinatie van conceptuele kennis, kritisch denken en de praktische toepassing van de basiscursussen over het beheer ... [+]

doelstellingen

De Master in Management Consultancy streeft naar een combinatie van conceptuele kennis, kritisch denken en de praktische toepassing van de basiscursussen over het beheer van bedrijven, organisaties of instellingen. Afdekken kerngebieden zoals Consulting en Organisatiepsychologie Communicatie, Management, Economie, Accounting, informatica, recht, talen en culturen, Sociale Wetenschappen en Wiskunde, stelt voor om expertise in de functionele aspecten van het beheer te ontwikkelen door middel van verwerven van geavanceerde vaardigheden van de kant van het toekomstige beheer Advisor.

Master Doelstellingen:

Analytisch vermogen, met behulp van concepten die afkomstig zijn uit een breed scala aan cursussen, gericht op het oplossen van problemen op administratief niveau, in interne en externe omgeving; Voorzien in een reeks multidisciplinaire tools die gekwalificeerd en gespecialiseerde opleiding als Management Accounting, Recht, Sociale Wetenschappen, Economie bieden; Verwerven expertise op het gebied van management of het recht op een belangrijke positie van de verantwoordelijkheid op te nemen; Het verwerven van concepten met betrekking tot de business management proces met betrekking tot de fasen van de planning en de strategische en operationele uitvoering; Bevorder effectiviteit van de organisatie door het genereren en leveren nuttige informatie voor de besluitvorming van het management van het bedrijf; Neem eigendom van onderzoek en analyse methoden om nieuwe kennis te produceren, nieuwe activiteiten en operationele methoden te ontwikkelen; Het verstrekken van het uitvoeren van een stage / professionele ontwikkeling project of een proefschrift, om de verworven kennis en ontwikkelde vaardigheden uit te voeren. ... [-]
Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Deeltijd
2 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

Het is de bedoeling dat de opleiding kan de overname van zowel de theoretische kennis en praktische grote en complexe zaken die nodig zijn voor de goede prestaties, dynam ... [+]

doelstellingen

ORGANISATIES VAN BESTUUR - BUSINESS MANAGEMENT TAK (PARTNERSHIP MET APNOR)

Het is de bedoeling dat de opleiding kan de overname van zowel de theoretische kennis en praktische grote en complexe zaken die nodig zijn voor de goede prestaties, dynamische en zeer efficiënt professioneel management in elke branche en in het veld van kennis.

loopbaanperspectieven

De gegeven opleiding beoogt toekomstige afgestudeerden te voorzien van een sterke achtergrond in management en garanderen hen het verwerven van vaardigheden in een bijzondere specialiteit, om hen voor te bereiden op de uitoefening van een beroepsactiviteit in organisatorische context in bedrijven en / of in instellingen (publiek en privaat, met of zonder winstoogmerk), en diverse omgevingen.... [-]

Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Campus
Lees meer in Nederlands
Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

Deze Master streeft naar een combinatie van conceptuele kennis, kritisch denken en de praktische toepassing van de basiscursussen over het beheer van bedrijven, organisat ... [+]

doelstellingen

Deze Master streeft naar een combinatie van conceptuele kennis, kritisch denken en de praktische toepassing van de basiscursussen over het beheer van bedrijven, organisaties of instellingen, met als doel om zich te vestigen als een belangrijk instrument in de Portugese academische vorming. Afdekken kerngebieden, zoals management, economie, recht en de Computer, deze cursus is bedoeld om expertise in functionele aspecten die nodig zijn voor een succesvolle internationalisering van Portugese bedrijven te ontwikkelen.

Specifieke vaardigheden:

Leg nieuwe trends en ontwikkelingsperspectieven in ondernemerschap en internationalisering gebied; Leg uit, wetenschappelijk onderbouwde, de behoeften van de consumenten / gebruikers uit verschillende landen; Begrijpen en business management processen toe te passen in een internationale context; Definiëren en verschillende internationalisatie strategieën te evalueren; Onderzoek de culturele, politieke, economische en sociale kenmerken van de verschillende internationale markten; Het kennen van de belangrijkste actuele thema's met betrekking tot de Europese Unie, met name die met betrekking tot de economie en handelsbeleid. ... [-]
Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Campus
Lees meer in Nederlands

MA

Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

De MA-programma in Interculturele Studies for Business opent nieuwe internationale perspectieven voor studenten. De cursus is onvoorwaardelijk voor 6 jaar goedgekeurd doo ... [+]

Doelstellingen

De MA-programma in Interculturele Studies for Business opent nieuwe internationale perspectieven voor studenten. De cursus is onvoorwaardelijk voor 6 jaar goedgekeurd door het nationaal agentschap voor accreditatie A3Es. Met een zeer gespecialiseerde docenten, de MA biedt innovatieve cursussen zoals: Chinees (Mandarijn) en Arabisch Talen en Culturen for Business, Cultuur en Ontwikkeling, Intercultureel economische betrekkingen, Ondernemerschap in cultuur, Interculturele Communicatie Technologieën, evenals Engels, Frans, Spaans en Duits Cultures for Business. De MA is volledig in het Engels gegeven, waardoor voor meer samenwerking en internationale mobiliteit. Studenten kunnen kiezen voor een double degree, in combinatie met de Masters in talen en Intercultureel Management van de Université d'Artois, Frankrijk. De cursus biedt stages bij Incubit - Zaken Consulting & Entrepreneurship, de Hoge Commissaris voor Migratie, de Nationale Vereniging van vrouwelijke ondernemers, Vida Económica Publishing Group, en een aantal andere Europese partners. Dit MA is een onderdeel van de Higher Education Network for Intercultural Mediation. Afgestudeerden zullen ook in staat zijn om hun studie voort te zetten op PhD-niveau aan de universiteiten van Vigo en Santiago de Compostela, als gevolg van protocollen ondertekend met deze prestigieuze Spaanse universiteiten.... [-]

Portugal Porto
Oktober 2019
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands

30 anos IPP - ISCAP