Lees de Officiële Beschrijving

Onderdompelen in Leiria

Wist je dat studenten uit meer dan 70 verschillende landen Polytechnic of Leiria hebben gekozen als hun eerste studieoptie? Ontdek waarom Portugal de perfecte bestemming is en waarom studeren aan Polytechnic of Leiria een echte levensveranderende ervaring kan zijn.

Leiria is je bestemming. In het midden van alles heb je genoeg te beleven activiteiten in de buurt. Beste surfstrand, fietsen op Atlantic Road, de grootste van het land met 62 km lengte, wandelen, betoverende historische dorpen bezoeken ... bezig zijn met een nieuwe levensstijl, in een nieuw landschap.

Leiria is een combinatie van verleden en toekomst. Veiligheid, een hoge kwaliteit van leven en een multiculturele omgeving. Leiria is een levendige universiteitsstad, niet alleen om te studeren, maar ook om in te leven! Twee van de mooiste Portugese monumenten, het klooster van Batalha en het klooster van Alcobaça, door de UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed, bevinden zich in de regio.

In de bochten van Lis River zijn verborgen recreatieplekken zoals parken en cafés om te zitten en te ontspannen. Ga met de tijd naar het historische centrum, naar de luidruchtige cafés, bars en geniet van een prachtig uitzicht op het terras. Stap 's avonds uit de doos en meng jezelf met andere lokale en internationale studenten in het unieke Rodrigues Lobo-plein.

Over Polytechnic of Leiria

Leiria is ook een leerstad met een eersteklas onderwijsinstelling: de Polytechnic of Leiria . Bovendien heeft de Polytechnic of Leiria beurzenmogelijkheden voor internationale studenten.

Er wonen ongeveer 11.500 studenten in de stad, die het Polytechnic of Leiria hoofdkantoor en drie van haar scholen bezoeken: de School voor Onderwijs en Sociale Wetenschappen, de School voor Technologie en Management. Studenten uit meer dan 70 verschillende landen hebben de Polytechnic of Leiria als hun studiebestemming en kiezen daarbij zowel een uitstekende opleiding als een levensveranderende ervaring voor zichzelf.

De Polytechnic of Leiria is een openbare instelling voor hoger onderwijs die programma's aanbiedt op het niveau van studenten en meesters. Ontworpen voor studenten van vandaag, biedt de Polytechnic of Leiria studiefaciliteiten van de eenentwintigste eeuw: vijf campussen in vier verschillende steden met uitzonderlijke leerfaciliteiten, meer dan 130 high-tech laboratoria uitgerust met de nieuwste technologie, een innovatieve lesmethode en een vriendelijke, nauwe atmosfeer. Bijzondere vermelding voor degenen die van auto's houdt omdat de Polytechnic of Leiria het beste technische automotive-laboratorium in de natie heeft. De Polytechnic of Leiria heeft samenwerkingsverbanden met verschillende bedrijven, zoals Cisco, Phoenix Contact, Oracle en Siemens. Deze merken, en meer, hebben besloten om academies te implementeren aan de Polytechnic of Leiria , die de basis kunnen leggen om succesvol te zijn in je carrière. Dit omvat ook stages, waar studenten tijd kunnen doorbrengen met werken en leren in een zakelijke omgeving.

De regio is rijk aan kunststoffen, keramiek en glas, schimmels, engineering, visserij, toerisme, voedsel en biotechnologische industrie. Met deze ondernemerscontext biedt Leiria geweldige kansen voor studenten en onderzoekers. De regio heeft over het algemeen een hoge inzetbaarheid.

In de Polytechnic of Leiria kun je kiezen uit verschillende gebieden: van het bedrijfsleven, kunst, onderwijs, toerisme, gezondheid, sport of sociale wetenschappen. De Polytechnic of Leiria heeft eersteklas faciliteiten, een hecht en geëngageerd team om studenten te helpen bij hun nieuwe leven thuis.

en de School of Health Sciences.

Vijf scholen, in vier prachtige steden, niet alleen om in te studeren, maar om te leven en lief te hebben.

Toekomstige carrièreperspectieven

De Polytechnic of Leiria is er trots op partnerships met de industrie te hebben: veel van onze cursussen hebben samenwerkingsverbanden met toonaangevende bedrijven die de basis leggen om te overtreffen. Cisco, Phoenix Contact, Oracle, Siemens zijn slechts enkele van de belangrijkste merken die besloten hebben om academies in onze instelling te implementeren.

We zijn ook gevestigd in een regio met een grote economische dynamiek: hoge inzetbaarheid in een regio die rijk is aan kunststoffen, keramiek en glas, schimmels, engineering, visserij, toerisme, voedsel en biotechnologische industrie.

De Polytechnic of Leiria ook een IT-platform dat de inzetbaarheid van zijn studenten wil bevorderen.

Engelstalige ondersteuning

De Engelstalige masteropleiding vereist dat studenten blijk geven van vaardigheid in het Engels.

Faciliteiten en ondersteuningsarrangementen

De Polytechnic of Leiria heeft goede faciliteiten en ondersteuningsarrangementen om studenten te helpen bij hun nieuwe leven thuis.

Studiefaciliteiten van de eenentwintigste eeuw: vijf campi met buitengewone leerfaciliteiten. Meer dan 130 hi-tech laboratoria uitgerust met de nieuwste technologie.

Innovatief onderwijs: we hebben geïnvesteerd in geavanceerde faciliteiten voor studenten en in de nieuwste beschikbare technologie om onze cursussen tot leven te brengen. ESTM School-Hotel en onze Online Learning Unit zijn er slechts twee van.

ICT-diensten: Gratis WI-FI op alle campussen, residentiehallen, kantines en andere Polytechnic of Leiria ruimtes Polytechnic of Leiria .

Medische diensten: Polytechnic of Leiria biedt de voorwaarden die uw welzijn fysiek en psychologisch garanderen, daarom bieden wij lagere kosten, ondersteuning op specifieke gebieden zoals diagnose en preventie, evenals psycho-pedagogische begeleiding.

Sportfaciliteiten: Polytechnic of Leiria biedt studenten de mogelijkheid om een breed scala aan sporten te beoefenen via de sportsector van Student Support Services.

Kantines: Polytechnic of Leiria biedt een aantal voedseleenheden, via de Student Support Services. De opties zijn gevarieerd: vijf kantines, negen bars, twee restaurants en een snackbar. Studenten hebben toegang tot een maaltijdservice, tegen een zeer betaalbare prijs. In kantines worden complete maaltijden tegen sociale prijzen aangeboden (de complete maaltijd bestaat uit: soep, hoofdgerecht, salade, brood, fruit of dessert en sap) en in de bars zijn er menu's met gesubsidieerde prijzen. Er is een permanente wens om maaltijden te diversifiëren, om te zorgen voor gebalanceerde dieetmenu's en om de tevredenheid van de student te verbeteren.

97864_Mestradoem_Eng_civil.png59429_Civil_collage.jpg

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Portugees

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Polytechnic of Leiria

De Master in Civiele Techniek - Bouwconstructie te verlenen, waardoor houders van een bachelordiploma op een vergelijkbaar gebied hun studie kunnen voortzetten. ... [+]

Master in de ingenieurswetenschappen: bouwkunde

Het Master-diploma in de ingenieurswetenschappen: bouwkunde verlenen, zodat houders van een bachelordiploma op een vergelijkbaar gebied hun studie kunnen voortzetten en hun kennis over civiele bouw, structuren, hydraulica en omgeving, wegontwerp, planning en transport kunnen verbeteren. In deze mate ontwikkelen studenten originele applicaties op een specifiek gebied, door een project, een proefschrift of een stage te doen. Bij het voltooien van de master moeten studenten in staat zijn om: 1) de aangeleerde kennis toe te passen, problemen in nieuwe en onbekende situaties te begrijpen en op te lossen, in een brede en multidisciplinaire context; 2) oplossingen ontwikkelen en beslissingen nemen in reële situaties, met beperkte of onvolledige informatie; 3) Communiceer hun conclusies en fundamenten aan experts en niet-experts, duidelijk en zonder dubbelzinnigheden; 4) Zelfstandig verbinden tot levenslang leren.... [-]

Portugal Leiria
Oktober 2019
Engels
Voltijd
24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Polytechnic of Leiria

Deze Master programma is bedoeld om te voorzien en geïntegreerde set van dynamische vaardigheden, sterk gebaseerd op een technische en wetenschappelijke kennis. ... [+]

master in de product design engineering

Deze Master programma is gericht op:

Aan te bieden en geïntegreerde set van dynamische vaardigheden, sterk gebaseerd op een technische en wetenschappelijke kennis, die cruciaal is voor het snel en innovatief ontwikkelen van hoogwaardige producten met een hoog succes en toegevoegde waarde. Een multidisciplinaire en veelzijdige opleiding te geven, zodat professionals om strategische / toezichtstaken in industriële bedrijven of de dienstverlening uit te voeren, maar ook in publieke of private middelen. Toegangsvoorwaarden Houders van een bachelordiploma of juridische equivalent in engineering en aanverwante gebieden, industrieel ontwerp of product design; Houders van een buitenlandse academische bacheloropleiding na een 1e cyclus van studies georganiseerd volgens de principes van het proces van Bologna in de engineering en aanverwante gebieden, industrieel ontwerp of product design; Houders van een buitenlands bachelordiploma dat wordt erkend als de doelstellingen van een diploma van het Wetenschappelijk-Technische Raad van ESTG in engineering en aanverwante gebieden, industrieel ontwerp of product design; Houders van een academische, wetenschappelijke of professionele curriculum dat wordt erkend als waaruit blijkt dat de capaciteit om deze cyclus van studies uit te voeren door het Wetenschappelijk-Technische Raad van ESTG. Studie plan ... [-]
Portugal Leiria
Oktober 2019
Engels
Voltijd
24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Polytechnic of Leiria

De ontwikkeling in verband met de biotechnologie en de komst van genetische manipulatie en de ontwikkeling van nieuwe instrumenten mogelijk gemaakt de grote dynamiek van ... [+]

master in de toegepaste biotechnologie

De Master in de Toegepaste biotechnologie is bedoeld om studenten met wetenschappelijke, technische en menselijke vaardigheden voor te bereiden op toegepast onderzoek en management activiteiten te ontwikkelen op het gebied van de biotechnologie. Deze cursus heeft als doel om studenten te voorzien van geavanceerde opleiding op het gebied van de biotechnologie toe te passen bij de ontwikkeling en uitvoering van projecten op het gebied van farmaceutische biotechnologie, voedsel biotechnologie en mariene biotechnologie. Tijdens het tweede jaar van de opleiding, zal de student het uitvoeren van een onderzoek over een specifiek onderwerp, die in een stage / project / scriptie zal worden samengesteld. De succesvolle verdediging van deze stage / project / scriptie zal leiden tot een masteropleiding... [-]

Portugal Leiria
Oktober 2019
Engels
Voltijd
24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Polytechnic of Leiria

De Master Program in Sustainable Tourism Management heeft als doel de opleiding van de studenten in staat om taken uit te voeren in verschillende takken van het toerisme, ... [+]

Master in duurzaam toerisme management

De Master Program in Sustainable Tourism Management heeft als doel de opleiding van de studenten in staat om taken uit te voeren in verschillende takken van het toerisme, zowel in het openbaar als privé-sector. Dus, heeft tot doel: een hoger niveau van kennis over de verschillende disciplines die de cursus te integreren, het aanpassen van de principes en concepten die ten grondslag liggen van de Directie en duurzaam toerisme te ontwikkelen; weet diep de menselijke invloeden op de toeristische systemen en in staat zijn om effectieve oplossingen te stellen voor dit probleem, de concepten en technieken ontwikkeld met nauwkeurigheid en het vermogen om zelfkritiek te passen; in staat zijn om, door middel van de verworven kennis, om problemen op te sporen en oplossingen voor het beheer en duurzaamheid voor te stellen, hebben de vaardigheden voor het uitvoeren van de plannen voor een duurzaam beheer van de toeristische mogelijkheden; het bereiken van onderzoek vermogen, kritische analyse van de gegevens en de wetenschappelijke en technische verspreiding; te motiveren voor de toepassingen van kennis, vooral door zijn aanhoudende exploratie en het geïntegreerd beheer, het identificeren van potentiële werkgevers, en het bevorderen van innovatie; zijn introduceert nieuwe ideeën en nieuwe producten en diensten in verband met de duurzame exploitatie en het beheer van de toeristische mogelijkheden in het nationale / internationale markt, door middel van zelfstandige; begrijpen en de technieken van wetenschappelijk onderzoek toe te passen, persoonlijke en professionele vaardigheden die hen in staat stellen om te leiden of... [-]

Portugal Leiria
Oktober 2019
Engels
Voltijd
24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Polytechnic of Leiria

Het programma is gericht op studenten met de conceptuele en praktische vaardigheden van een hoog professioneel niveau in specifieke gebieden van grafische vormgeving en c ... [+]

meester in de grafische vormgeving

De Masters in Graphic Design ESAD.CR bedoeld om studenten met de conceptuele en praktische vaardigheden van een hoog professioneel niveau in specifieke gebieden van grafische vormgeving en communicatie voor meerdere platforms, die de hedendaagse beeldcultuur toepassing te geven.

Toegangsvoorwaarden Houders van een bachelordiploma of juridische equivalent in Communication Design, Graphic Design, Multimedia Design, Product Design, Fine Arts, Nieuwe Media, die geïnteresseerd zijn in het nastreven van studies op het gebied van grafische vormgeving; Houders van een buitenlandse academische bacheloropleiding na een 1e cyclus van studies georganiseerd volgens de principes van het proces van Bologna in het Graphic Design en aanverwante gebieden; Houders van een buitenlands bachelordiploma dat wordt erkend als de doelstellingen van een diploma van het Wetenschappelijk-Technische Raad van ESAD in Graphic Design en aanverwante gebieden; Houders van een academische, wetenschappelijke of professionele curriculum dat wordt erkend als waaruit blijkt dat de capaciteit om deze cyclus van studies uit te voeren door het Wetenschappelijk-Technische Raad van ESAD. Studie plan ... [-]
Portugal Leiria
Oktober 2019
Engels
Voltijd
24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Polytechnic of Leiria

Deze cursus is gericht, in de eerste plaats, tot geavanceerde toegepaste kennis te bieden in professionele onderwerpen die van strategisch belang voor het land en de regi ... [+]

Deze hoofddoelstellingen omvatten de verwerving door studenten van theoretische kennis en de nodige vaardigheden voor de toepassing ervan op het gebied van elektronica en telecommunicatie, of energie en automatisering. De cursus wil ook actief bijdragen aan de bevordering van de nationale technologische ontwikkeling en de toegevoegde waarde van de industrie in het land en de regio verbeteren door projecten, dissertaties en industriële stages bij bedrijven en R & D-instellingen te ontwikkelen.

curriculaire plannen

1 Jaar

Elektromagnetische compabiliteit Projectmanagement Inleiding tot onderzoek

1 Jaar - Elektronica en Telecommunicatie

Integrated Electronics Communication Networks Technologies Audio en Video Coding Cellular Network Design Multimedia Communication Systems ... [-]
Portugal Leiria
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Deeltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Polytechnic of Leiria

Om de uitdagingen van de wereldwijde markt te voldoen, het programma biedt nationale en internationale bedrijven met afgestudeerden die kunnen leiden en ondersteuning van ... [+]

meester in het internationale bedrijfsleven

Om de uitdagingen van de wereldwijde markt te voldoen, de Master in International Business programma biedt nationale en internationale bedrijven met afgestudeerden die kunnen leiden en ondersteuning van hun proces van gaan internationaal. De International Business programma richt zich op de ontwikkeling van kennis en vaardigheden die essentieel zijn in het internationale bedrijfsleven en in het proces van internationalisering van bedrijven zijn.

Programma doelstellingen

De Master in International Business programma (MIB) stelt afgestudeerden om hun studie voort te zetten met een speciale nadruk op het internationale bedrijfsleven, bedoeld om de deelnemers te voorzien van vaardigheden om zowel de publieke als de private sector aan te passen, aan de ene kant, en, anderzijds, om economie te stimuleren door middel van internationale handel en investeringen. Met het oog op de uitdagingen van de wereldwijde markt te voldoen, de Master in International Business (MIB) programma biedt nationale en internationale bedrijven met professionals die kunnen leiden en ondersteuning van hun proces van gaan internationaal. Doelstellingen van het programma:... [-]

Portugal Leiria
Oktober 2019
Engels
Voltijd
24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Polytechnic of Leiria

Het doel van de Master in Computer Engineering - Mobile Computing (MEI-CM) is om een professionele specialisatie te verlenen met grote nadruk op mobiel computergebruik en ... [+]

Master in computertechniek - mobiel computergebruik

Het doel van de MSc in Computer Engineering - Mobile Computing (MEI-CM) is om een professionele specialisatie uit te brengen met grote nadruk op mobiel computergebruik en aanverwante technologieën, waardoor een reeks studies mogelijk wordt aan de houders van een graad in Computer Engineering, en verwante cursussen , inclusief de mogelijkheid van expertise voor professionals op de arbeidsmarkt. Om dit te bereiken, wordt een projectgebaseerde leerbenadering gebruikt. De implementatie van teamprojecten bevordert de planning en organisatie van werk, het onderzoek en de verwerving van de nodige kennis, evenals de ontwikkeling van autonomie, initiatief, kritische analyse en evaluatie van oplossingen.... [-]

Portugal Leiria
Oktober 2019
Engels
Voltijd
24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Politécnico de Leiria

Leiria

Ipl - Instituto Politécnico De Leiria
Address
Polytechnic Institute of Leiria, Headquarters, Rua General Norton de Matos, Apartado 4133
2411-901 Leiria, Leiria District, Portugal
Telefoonnr.
+351 244 830 010