Polytechnic of Leiria

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onderdompelen in Leiria

Wist je dat studenten uit meer dan 70 verschillende landen Polytechnic of Leiria hebben gekozen als hun eerste studieoptie? Ontdek waarom Portugal de perfecte bestemming is en waarom studeren aan Polytechnic of Leiria een echte levensveranderende ervaring kan zijn.

Leiria is je bestemming. In het midden van alles heb je genoeg te beleven activiteiten in de buurt. Beste surfstrand, fietsen op Atlantic Road, de grootste van het land met 62 km lengte, wandelen, betoverende historische dorpen bezoeken ... bezig zijn met een nieuwe levensstijl, in een nieuw landschap.

Leiria is een combinatie van verleden en toekomst. Veiligheid, een hoge kwaliteit van leven en een multiculturele omgeving. Leiria is een levendige universiteitsstad, niet alleen om te studeren, maar ook om in te leven! Twee van de mooiste Portugese monumenten, het klooster van Batalha en het klooster van Alcobaça, door de UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed, bevinden zich in de regio.

In de bochten van Lis River zijn verborgen recreatieplekken zoals parken en cafés om te zitten en te ontspannen. Ga met de tijd naar het historische centrum, naar de luidruchtige cafés, bars en geniet van een prachtig uitzicht op het terras. Stap 's avonds uit de doos en meng jezelf met andere lokale en internationale studenten in het unieke Rodrigues Lobo-plein.

Over Polytechnic of Leiria

Leiria is ook een leerstad met een eersteklas onderwijsinstelling: de Polytechnic of Leiria . Bovendien heeft de Polytechnic of Leiria beurzenmogelijkheden voor internationale studenten.

Er wonen ongeveer 11.500 studenten in de stad, die het hoofdkantoor van Polytechnic of Leiria en drie van haar scholen bijwonen: de School of Education and Social Sciences, de School of Technology and Management. Studenten uit meer dan 70 verschillende landen hebben de Polytechnic of Leiria als hun studiebestemming, waardoor ze zowel een uitstekende opleiding als een levensveranderende ervaring voor zichzelf hebben gekozen.

De Polytechnic of Leiria is een openbare instelling voor hoger onderwijs die programma's aanbiedt op undergraduate en master niveau. Ontworpen voor de studenten van vandaag, biedt de Polytechnic of Leiria eenentwintigste-eeuwse studiefaciliteiten: vijf campussen in vier verschillende steden met uitzonderlijke leerfaciliteiten, meer dan 130 hightech laboratoria uitgerust met de nieuwste technologie, een innovatieve lesmethode en een vriendelijke, hechte atmosfeer. Bijzondere vermelding voor degenen die van auto's houden omdat de Polytechnic of Leiria het beste technische autolaboratorium in de natie heeft. The Polytechnic of Leiria heeft samenwerkingsverbanden met verschillende bedrijven, zoals Cisco, Phoenix Contact, Oracle en Siemens. Deze merken, en meer, hebben besloten academies te implementeren aan de Polytechnic of Leiria , die de basis kunnen leggen voor uw succes in uw carrière. Dit omvat ook stages, waar studenten tijd kunnen besteden aan werken en leren in een zakelijke omgeving.

De regio is rijk aan kunststoffen, keramiek en glas, schimmels, engineering, visserij, toerisme, voedsel en biotechnologische industrie. Met deze ondernemerscontext biedt Leiria geweldige kansen voor studenten en onderzoekers. De regio heeft over het algemeen een hoge inzetbaarheid.

In de Polytechnic of Leiria kun je kiezen uit verschillende gebieden: van het bedrijfsleven, kunst, onderwijs, toerisme, gezondheid, sport of sociale wetenschappen. De Polytechnic of Leiria heeft eersteklas faciliteiten, een hecht en geëngageerd team om studenten te helpen bij hun nieuwe leven thuis.

Vijf scholen, in vier prachtige steden, niet alleen om in te studeren, maar om te leven en lief te hebben.

Toekomstige carrièreperspectieven

De Polytechnic of Leiria is er trots op partnerships met de industrie te hebben: veel van onze cursussen hebben samenwerkingsverbanden met toonaangevende bedrijven die de basis leggen om te overtreffen. Cisco, Phoenix Contact, Oracle, Siemens zijn slechts enkele van de belangrijkste merken die besloten hebben om academies in onze instelling te implementeren.

We zijn ook gevestigd in een regio met een grote economische dynamiek: hoge inzetbaarheid in een regio die rijk is aan kunststoffen, keramiek en glas, schimmels, engineering, visserij, toerisme, voedsel en biotechnologische industrie.

De Polytechnic of Leiria ook een IT-platform dat de inzetbaarheid van zijn studenten wil bevorderen.

Engelstalige ondersteuning

De Engelstalige masteropleiding vereist dat studenten blijk geven van vaardigheid in het Engels.

Faciliteiten en ondersteuningsarrangementen

De Polytechnic of Leiria heeft goede faciliteiten en ondersteuningsarrangementen om studenten te helpen bij hun nieuwe leven thuis.

Studiefaciliteiten van de eenentwintigste eeuw: vijf campi met buitengewone leerfaciliteiten. Meer dan 130 hi-tech laboratoria uitgerust met de nieuwste technologie.

Innovatief onderwijs: we hebben geïnvesteerd in geavanceerde faciliteiten voor studenten en in de nieuwste beschikbare technologie om onze cursussen tot leven te brengen. ESTM School-Hotel en onze Online Learning Unit zijn er slechts twee van.

ICT-diensten: Gratis WI-FI op alle campussen, residentiehallen, kantines en andere Polytechnic of Leiria ruimtes Polytechnic of Leiria .

Medische diensten: Polytechnic of Leiria biedt de voorwaarden die uw welzijn fysiek en psychologisch garanderen, daarom bieden wij lagere kosten, ondersteuning op specifieke gebieden zoals diagnose en preventie, evenals psycho-pedagogische begeleiding.

Sportfaciliteiten: Polytechnic of Leiria biedt studenten de mogelijkheid om een breed scala aan sporten te beoefenen via de sportsector van Student Support Services.

Kantines: Polytechnic of Leiria biedt een aantal voedseleenheden, via de Student Support Services. De opties zijn gevarieerd: vijf kantines, negen bars, twee restaurants en een snackbar. Studenten hebben toegang tot een maaltijdservice, tegen een zeer betaalbare prijs. In kantines worden complete maaltijden tegen sociale prijzen aangeboden (de complete maaltijd bestaat uit: soep, hoofdgerecht, salade, brood, fruit of dessert en sap) en in de bars zijn er menu's met gesubsidieerde prijzen. Er is een permanente wens om maaltijden te diversifiëren, om te zorgen voor gebalanceerde dieetmenu's en om de tevredenheid van de student te verbeteren.

97864_Mestradoem_Eng_civil.png59429_Civil_collage.jpg

Locaties

Leiria

Ipl - Instituto Politécnico De Leiria

Address
Polytechnic Institute of Leiria,
Headquarters,
Rua General Norton de Matos,
Apartado 4133

2411-901 Leiria, Leiria District, Portugal
Telefoonnr.
+351 244 830 010

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden