Lees de Officiële Beschrijving

Over Polytechnic Institute van Coimbra

Welkom op Polytechnic Institute van Coimbra (IPC). Deze map zal u te voorzien van een globaal overzicht van IPC om u te helpen om ons beter te leren kennen. We zijn een openbare instelling voor hoger onderwijs, dat is samengesteld uit zes scholen (Coimbra College van Landbouw, Coimbra College van Onderwijs, Oliveira do Hospital Universiteit van Technologie en Management, Coimbra College van Health Technology, Coimbra Instituut voor Boekhouding en Administratie en Coimbra Institute of Engineering), Social Welfare Services (SAS) en de Centrale Administratie (SC). Zoals men kan afleiden uit de namen van onze scholen, het Instituut tot een grote verscheidenheid aan studies, die ook grensoverschrijdend onderwijs in samenwerking met andere Europese instellingen voor hoger onderwijs, voor de niveaus zowel bachelor- en masteropleidingen bieden heeft. We nemen deel aan een aantal internationale mobiliteitsprogramma's en wij waarderen samenwerkingsprojecten met Europese landen en Portugees-sprekende landen. Academic sociaal welzijn is vooral belangrijk voor ons in termen van beurzen, maaltijden en accommodatie. Voor dit doel de SAS willen elke student persoonlijke ondersteuning te bieden, maar met bijzondere aandacht voor de meest achtergestelde studenten om hen te voorzien van de financiële middelen om hun studies uit te voeren. Het instituut beschikt over zalen van verblijf en kantines zich in verschillende delen van de stad om zo de geschikte diensten aan onze studentenpopulatie, die wordt verspreid als onze scholen. We hebben ook aan de hele gemeenschap van de IPC een medische kliniek met verschillende medische specialismen van conventionele en complementaire geneeskunde te bieden, een cardio fitness en krachttraining fitnessruimte, een sportief terrein, evenals andere sportfaciliteiten die we houden in samenwerking met andere entiteiten . Polytechnic Institute van Coimbra cultiveert verschillende partnerships, of met instellingen voor hoger onderwijs of andere entiteiten in onderwijs, onderzoek, dienstverlening of sport en cultuur, met wie we synergieën en punten te delen met elkaar gemeen. We willen onze studenten te bieden niet alleen een plaats waar ze het hoger onderwijs kunnen krijgen, maar ook een omgeving die volledige intellectuele ontwikkeling, het consolideren van burgerschapsvorming in brede zin, om te leveren aan ons land en de wereld burgers die zal werken aan een duurzame toekomst, een toekomst van vooruitgang, een toekomst vol hoop.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Polytechnic Institute of Coimbra

Het belangrijkste doel van de Master's Degree in "Elektrische Energy Conversion en Power Systems" is om gekwalificeerde deskundigen te trainen in gebieden met betrekking ... [+]

International Master Degree - Elektrische Energy Conversion & Power Systems DOELSTELLINGEN:

Het belangrijkste doel van de Master's Degree in "Elektrische Energy Conversion en Power Systems" is om gekwalificeerde deskundigen te trainen in gebieden met betrekking tot elektrische energie management en power systems toegepast op hernieuwbare energie.

De Master presenteert een dubbele aanpak: wetenschappelijk en professioneel. Wat de wetenschappelijke deel, Training is gebaseerd op het ontwerp van de twee belangrijkste toepassingen: Electrical Power Systems en elektrische en hybride Traction Systems.

Anderzijds, met betrekking tot de professional deel training is gebaseerd op het beheer van elektrische energie. Zo is onder meer de onderwerpen in deze professionele deel, zijn ontworpen volgende twee belangrijke ideeën: het management van de consumenten van energie en de opwekking en transmissie van elektrische energie in een vrije markt.... [-]

Spanje Gijón Portugal Coimbra
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands