Polytechnic Institute Of Bragança

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Polytechnic Institute van Bragança (IPB) is een Portugese Hoger Onderwijs Openbare Instelling met 7000 undergraduate en masterstudenten, omhelzen een breed gebied van kennis en technologie, met inbegrip van de landbouw wetenschappen, kunst en sport, onderwijs en opleiding van leraren, informatica en techniek, administratie en management, gezondheid, communicatie en toerisme.

Het IPB behoort tot het Europese netwerk voor hogescholen (UASnet), waarvan de belangrijkste doelstellingen zijn de overdraagbaarheid van professionele vaardigheden en de integratie van toegepast onderzoek in hun professionele en technologische opvoeding missie. IPB heeft ook een programma internationalisering met algemeen erkend succes, met inbegrip van de jaarlijkse mobiliteit van meer dan 900 inkomende en uitgaande studenten en 200 docenten leden, als het resultaat van de samenwerking met een aantal instellingen voor hoger onderwijs uit de hele wereld. Tegenwoordig is de IPB is een multiculturele instelling, waar 13% van de studenten zijn internationale studenten.

In 2011 heeft de Europese Commissie het ECTS-label toegekend aan het IPB, de erkenning van de kwaliteit van de informatie die in het gebied van de opleidingen aangeboden en het beheer van de mobiliteit van studenten binnen de Europese ruimte voor hoger onderwijs informatie. In 2013, heeft IPB werd ook bekroond met de DS Label. Het doel van het Diploma Supplement (DS) is voldoende onafhankelijke gegevens naar de internationale transparantie en eerlijke academische en professionele erkenning van kwalificaties te verbeteren.

Naast het academische programma's onderwezen in de Portugese taal, het IPB biedt ook bachelor- en masteropleidingen volledig lezingen in het Engels, evenals de Portugese taal en cultuur cursussen voor buitenlandse studenten.

Locaties

Bragança

Instituto Politécnico de Bragança

Address
International Relations Office
Instituto Politécnico de Bragança
Campus de Santa Apolónia

5300-253 Bragança, District Bragança, Portugal
Telefoonnr.
(+351) 273 330 690

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden