Lees de Officiële Beschrijving

De School of Engineering is actief in de traditionele gebied van engineering, alsmede in opkomende en unieke gebieden op nationaal niveau. Het wordt gekenmerkt door een sterke research component, de kwaliteit van het onderwijs projecten, internationalisering en de interactie met de samenleving. Het wordt ondersteund door een faculteit van meer dan 300 doctoraat professoren, ongeveer 400 onderzoekers en een staf van meer dan 90 technische en administratieve medewerkers.

Er zijn elf onderzoekscentra, waarvan 70% zijn geclassificeerd als zeer goed of uitstekend. Dit zijn internationaal erkende centra dankzij de verschillende awards toegekend aan professoren en onderzoekers van de School of Engineering en belangrijk onderzoek partnerschappen met nationale en internationale universiteiten. De samenwerking met het MIT, Carnegie Mellon University en de Universiteit van Texas in Austin, onder de Portugal_MIT en Portugal_CMU / AT-programma's, is ook opmerkelijk.

Dankzij Internationale mobiliteit programma's zoals Erasmus Mundus, onderwijs projecten hebben een zeer hoge vraag op nationaal en internationaal niveau. Er zijn ongeveer 6.000 studenten van de verschillende cycli van studies, met ongeveer 700 behoren tot de 3e cyclus.

De School of Engineering is gericht op Society, waar de relevantie van haar optreden is duidelijk in tal van samenwerkingsverbanden met nationale en internationale bedrijven.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Portuguese (Portugal)

EEUM Institutional