Católica-Lisbon - Graduate School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Católica-Lissabon is meer dan 40 jaar geleden opgericht en is een toonaangevende school voor economie en management in Portugal. Católica-Lissabon ligt in het hart van Lissabon en heeft een langdurige reputatie voor innovatief onderwijs en streng academisch onderzoek. De school is sterk toegewijd aan intellectuele strengheid, kritisch denken en academische excellentie.

Católica-Lissabon heeft ook uitstekende connecties met de bedrijfswereld en een hoge mate van bedrijfsbetrokkenheid bij de school. Veel Católica-Lissabon-alumni hebben CEO-functies of zitten in directiecomités. De prestaties van onze alumni geven aan dat onze missie om uitstekende afgestudeerden te ontwikkelen voor een carrière op hoog niveau in Business en Economie wordt vervuld.

Católica-Lissabon heeft de afgelopen jaren een internationaal profiel ontwikkeld door personeel van de beste Amerikaanse en Europese scholen te werven. Momenteel komt meer dan een derde van onze hoogleraren van buiten Portugal, met 17 verschillende nationaliteiten, en 85% heeft een internationale Ph.D. Bovendien kiezen een groot aantal buitenlandse studenten ervoor om te studeren aan Católica-Lissabon en onze studenten hebben de mogelijkheid om in het buitenland te studeren vanwege een groot aantal uitwisselingsovereenkomsten met internationale topscholen.

128295_CATOLICALISBONschoolphoto.jpg

Católica-Lissabon was de eerste Portugese Business School die werd geaccrediteerd door AACSB, EQUIS en AMBA en een van de weinige scholen ter wereld met de beroemde Triple Crown-accreditatie. Deze erkenning door de drie belangrijkste accreditatiebureaus voor managementopleiding, vertegenwoordigt de internationale erkenning van de academische excellentie van onze programma's en zorgt ervoor dat ze voldoen aan de meest veeleisende internationale normen.

Católica-Lissabon was de eerste Portugese school die volgens de Financial Times tot de beste Europese bedrijfsscholen behoorde. Católica-Lissabon is consequent de nummer één business school in Portugal. Bovendien is Católica-Lissabon uitgeroepen tot het eerste CFA® University Affiliation Program in Portugal door het CFA® Institute, de wereldwijde vereniging van beleggingsprofessionals die de prestigieuze CFA®-aanduiding toekent. Onze innovatieve MSc-programma's in Management, Economie en Financiën geven je een stevige basis in principes en praktijk, leren je nieuwe vaardigheden en concepten, verrijken je denken en starten je carrière in de moderne zakelijke wereld.

Católica-Lissabon MSc-programma's zijn ontworpen voor pas afgestudeerden met beperkte professionele ervaring, die op zoek zijn naar diepgaande kennis op een specifiek gebied en hun loopbaan in een geselecteerd vakgebied starten. Kandidaten moeten minder dan 2 jaar professionele ervaring hebben opgedaan na bachelorstudies.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op de campus.

Locaties

Lissabon

Address
Palma de Cima, 1649-023 Lisboa, Portugal
Lissabon, Lissabon, Portugal

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties