Catolica Porto Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

DE SCHOOL AANBIEDING

Católica Porto Business School is een school van de Katholieke Universiteit in Portugal, bekend om de ontwikkeling van zakelijke professionals, gericht op duurzaamheid en respect voor individuen. De school heeft al meer dan 25 jaar professionals op het gebied van Economie en Management ontwikkeld voor de wereldwijde zakelijke context, die vervolgens nationale of internationale loopbaan volgen. De school behoudt sterke brancheobligaties, waardoor de vaardigheidsontwikkeling doorlopend kan worden aangepast aan de behoeften van de markt, waardoor er een onophoudelijk tempo van innovatie van programma's en onderwijs- en ontwikkelingsmethoden ontstaat. Een internationale dimensie van de school wordt ervaren door cursussen in het buitenland te volgen via uitwisselings- of tweediploma-programma's, door deel te nemen aan internationale weken in het buitenland, door opdrachten te voltooien en in groepen te werken met internationale studenten en door de afronding van de vele cursussen die in het buitenland door uitgenodigde professoren worden onderwezen van ons internationaal partnerschap netwerk.

Op het voorgraadse niveau wordt de technische ontwikkeling geïmplementeerd naast alle nodige soft skills voor de inzetbaarheid van de studenten na het driejarige programma en voor de voorbereiding van hun studie in de beste business schools wereldwijd. Op het master level bereiden we meer gespecialiseerde professionals op volgens functionele of industriële gebieden. Onze programmaportefeuille is voltooid met MBA-programma's en executive courses op diverse gespecialiseerde terreinen voor de ontwikkeling van zakelijke professionals gedurende hun hele leven. Momenteel biedt de school programma's aan in Portugal, Angola, Brazilië en Mozambique en werkt zij verder aan de uitbreiding naar nieuwe geografische gebieden.

De school heeft zijn onderzoeksactiviteit gestructureerd in twee onderzoekscentra en twee laboratoria. Om te beginnen is er CEGE, die alle fundamentele onderzoeksprojecten herbergt en het onderzoekscentrum is geaccrediteerd door de Portugese Stichting voor Wetenschap en Technologie (FCT). Dan hebben we BeoLab en Slab die respectievelijk toepassen onderzoeksprojecten op het gebied van gedragseconomie en service management. Ten slotte is CEGEA het onderzoekscentrum dat hoofdzakelijk toegewijd is aan toegepaste onderzoeks- en adviesdiensten.

Welkom op onze school!

MISSIE, VISIE EN WAARDEN

MISSIE

Global business professionals voorbereiden met een sterke focus op ondernemerschap, duurzaamheid en respect voor individuen, anticiperen op de toekomstige behoeften van organisaties en bevorderen van de ontwikkeling van wetenschappelijke en toegepaste kennis.

VISION

De school streeft naar een nationale en internationale referentie in de volledige ontwikkeling van ondernemers, door middel van streng en gekwalificeerd onderwijs, door middel van sterke zakelijke relaties en door de vernieuwing van onderwijsmethoden. Wij streven ernaar om een ​​nationaal en internationaal referentiekader in onderzoek op het gebied van economie en management te zijn. Wij willen dat Católica Porto Business School zich bevindt als een aantrekkelijke werkplek, bezocht door zowel academici als top onderzoekers.

WAARDEN

  • Uitmuntendheid
  • duurzaamheid
  • Respect voor individuen

Locaties

Porto

Address
R. de Diogo Botelho 1327, 4169-005 Porto, Portugal
4169-005 Porto, Porto district, Portugal
Telefoonnr.
+351 22 619 6200

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties