Lees de Officiële Beschrijving

Over de school

Universidad Metropolitana is een particuliere postsecundaire onderwijsinstelling en een lid van het Ana G. Méndez University System (AGMUS), een non-profitorganisatie.

Geschiedenis

Zes decennia geleden erkenden drie vooraanstaande opvoeders, Ana G. Méndez, Florencio Pagán Cruz, en Alfredo Muñiz Souffront de noodzaak van nieuwe benaderingen in het onderwijs om gelijke tred te houden met sociale en economische veranderingen in Puerto Rico. In 1949 legden zij de basis voor de oprichting van moderne, flexibele instellingen voor hoger onderwijs. De eerste van drie dergelijke instellingen, Puerto Rico Junior College, opende haar deuren in 1949. Het begon met een campus in Río Piedras en verhuisde in 1959 naar nieuwe faciliteiten in Cupey.

In 1969 organiseerden de oprichters de Ana G. Méndez Educational Foundation (AGMEF) om hun twintig jaar ervaring in het hoger onderwijs uit te breiden naar een bredere bevolking. Als onderdeel van deze voortdurende ontwikkeling, werd het Colegio Universitario Metropolitano in 1980 op de Cupey-campus gevestigd en werd het Universidad Metropolitana in 1985.

Missie

De missie van Universidad Metropolitana is om haar studenten een atmosfeer van academische vrijheid en intellectuele uitdaging te bieden, de nodige middelen om hen te helpen hoge culturele en ethische waarden, kritisch denken, intellectuele nieuwsgierigheid, taalkundige en technologische vaardigheden en persoonlijke en professionele vaardigheden te ontwikkelen die vereist zijn voor succes in hun beroepen en hun dagelijks leven.

De academische ervaring wordt ondersteund door moderne technologieën die worden toegepast op onderwijs, leren en procesbeoordeling.

De kenmerkende institutionele kenmerken van UMET worden gekenmerkt door de toewijding aan de kwaliteit van leren, undergraduate en graduate wetenschappelijk onderzoek, lokale en internationale stagemogelijkheden en uitwisseling van studenten en faculteiten met prestigieuze instellingen en gemeenschapsdiensten.

UMET is zeer begaan met het behoud van natuurlijke hulpbronnen en hun duurzame ontwikkeling.

Universidad Metropolitana onderschrijft een flexibel toelatingsbeleid dat open communicatiekanalen biedt tussen de academische gemeenschap en de administratie om administratieve procedures te vereenvoudigen en de academische gemeenschap rechtstreeks te betrekken bij het besluitvormingsproces binnen een traditionele hiërarchie van regels en voorschriften. Dit beleid wordt ondersteund door een hooggekwalificeerde faculteit, toegewijd aan academische excellentie. De ondersteunende diensten van studenten zijn geïntegreerd en gericht op het bereiken van hun academische, sociale en culturele doelen.

Universidad Metropolitana erkent zijn verantwoordelijkheid om "face-to-face" te bieden, evenals diensten voor afstandsonderwijs om opties voor hoger onderwijs in Puerto Rico uit te breiden. UMET is een leergemeenschap die snel reageert op de behoeften en interesses van haar studenten, docenten en administratief personeel die zich op adequate, veilige en aantrekkelijke faciliteiten bevinden. Teamwerk en een diep gevoel van verbondenheid tussen groepen is gunstig voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van zijn personeel.

Universidad Metropolitana erkent dat onderwijs een levenslang proces is en waardeert volwasseneneducatie als een bijdrage aan niet-traditionele vormen van hoger onderwijs. UMET bevordert individuele en collectieve inzet met uitmuntendheid in alle aspecten van het post-secundair onderwijsgebied in een omgeving van grote intellectuele uitdagingen met ruime mogelijkheden voor de ontwikkeling van menselijk talent en potentieel.

universidad

Buitenlandse en internationale studenten

Buitenlandse en internationale studenten die zich aanmelden als nieuwe studenten moeten de volgende documenten indienen:

 • Officieel transcript van de laatste studies
 • Certificaat van gelijkwaardigheid van de academische referenties
 • EXADEP (PAEG) of GRE-scores.
 • Voltooid aanmeldformulier voor ondersteuning (I-134) verstrekt door de Admissions and Financial Aid Office-autorisatie.
 • Bewijs van Visa (F1), Card of Resident permanent of bewijs van kaart dat aangeeft te studeren.
 • Een niet-restitueerbare aanbetaling van $ 25,00 te betalen aan Universidad Metropolitana.

Buitenlandse studenten die als overdrachtsstudent solliciteren, moeten de volgende documenten meenemen:

 • Officieel transcript van de laatste studies.
 • Een kopie van de Catalogus van de universiteit was aanwezig in het land van herkomst.
 • Bewijs van Visa (F1), Card of Resident permanent of bewijs van kaart dat aangeeft te studeren.
 • Een niet-restitueerbare aanbetaling van $ 25,00 te betalen aan Universidad Metropolitana.

* De student heeft 45 dagen om het credit-transcript af te leveren, als de studenten zich niet aan deze voorwaarde houden, wordt zijn registratie geannuleerd.

Contactgegevens:

 • Oficina de asuntos internacionales umetinternacional@suagm.edu
 • Admisionses admisiones-umet@suagm.edu
 • Tel. (787) 766-1717, ext. 9-6532
 • Tel. (787) 766-1717, ext. 9-6657
 • Tel. (787) 766-1717, ext. 9-6321

Opleidingen te volgen in:
 • Engels
 • Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Universidad Metropolitana (UMET)

Een studieprogramma voor diegenen die geïnteresseerd zijn in aangepaste fysieke opvoeders voor speciale populaties in openbare of privéscenario's. ... [+]

Een studieprogramma voor diegenen die geïnteresseerd zijn in aangepaste fysieke opvoeders voor speciale populaties in openbare of privéscenario's.

De masterprogramma's van de School of Education bieden tal van en innovatieve alternatieven voor de ontwikkeling van professionals die toonaangevend zijn in formele onderwijsinstellingen en andere gerelateerde werkomgevingen.

Missie van de School of Education

De missies van de School of Education zijn gebaseerd op het principe dat onderwijs de kunst is om positieve veranderingen te bereiken op basis van sociale ethiek. Ons streven naar uitmuntendheid komt tot uiting in het feit dat een goede kwaliteit van leven het product is van de holistische instructie van de student en de educatieve professional. Academische autonomie, respect voor diversiteit, gelijkheid en menselijke waardigheid, evenals een reflectief en divers denken, karakteriseren onze organisatorische omgeving.... [-]

Puerto Rico San Juan
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Metropolitana (UMET)

De specialiteit in Marketing heeft tot doel het theoretisch kader op het gebied van marketing te verbreden en de toepassing en onderzoeksvaardigheden voor besluitvorming ... [+]

De specialiteit in Marketing heeft tot doel het theoretisch kader op het gebied van marketing te verbreden en de toepassing en onderzoeksvaardigheden voor besluitvorming te ontwikkelen.

TOELATINGSEISEN

Studenten met een bachelordiploma in bedrijfsadministratie moeten voldoen aan de volgende vereisten:

Beschikken over een bachelordiploma van een geaccrediteerde universiteit.

Dien een aanvraag in die het volgende bevat:

Officiële transcripties van alle universitaire studies

Drie aanbevelingsbrieven van personen die in staat zijn om de kansen van de kandidaat op succes in het programma te beoordelen.

Wordt geïnterviewd door de programma-toelatingscommissie... [-]

Puerto Rico San Juan
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Metropolitana (UMET)

Deze specialiteit is erop gericht om de docent van het speciaal onderwijs de hulpmiddelen te bieden waarmee hij / zij hun functies effectief en efficiënt in de klas kan u ... [+]

Deze specialiteit is erop gericht om de docent van het speciaal onderwijs de hulpmiddelen te bieden waarmee hij / zij hun functies effectief en efficiënt in de klas kan uitvoeren. Bovendien maakt de specialiteit op dit niveau het mogelijk om met hem / haar in het magistrale veld te concurreren om een ​​rang voor een docent.

TOELATINGSVEREISTEN: MASTERPROGRAMMA

Een kandidaat komt in aanmerking voor toelating als hij / zij voldoet aan de volgende vereisten:

Bachelor of Arts in Education of een aanverwant gebied van een geaccrediteerde instelling of een Bachelor of Arts met een Science-graad in een bepaald gebied waarvoor cursussen in het onderwijs nodig waren;Toelatingindex van 3,00 op de bachelorgraad. Als de student aan het einde van het masterdiploma een GPA heeft tussen 2,50 en 2,99, moet hij of zij de EXADEP educatieve test afleggen. Studenten met een GPA van 3,00 of meer zijn vrijgesteld van het nemen van de EXADEP.Mondelinge en schriftelijke competenties in het Engels en het Spaans zijn vereist.Voltooid aanvraagformulier en passende vergoedingen binnen de tijd die is aangegeven in de universiteitskalender;Bewijs van undergraduate en graduate studies (officieel transcript).... [-]
Puerto Rico San Juan
Februari 2020
Spaans
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Metropolitana (UMET)

Gespecialiseerd in Project Management missie is om professionals met de vaardigheden die nodig zijn om effectieve managers van de projecten die in staat is het genereren ... [+]

Gespecialiseerd in Project Management missie is om professionals met de vaardigheden die nodig zijn om effectieve managers van de projecten die in staat is het genereren van ideeën en creatieve projecten worden te ontwikkelen. Het ontwerp maakt het mogelijk om de educatieve vraag naar volwassen professionals met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven die willen hun opleiding als managers te verbeteren door het ontwikkelen van projecten of strategische businessplannen en andere initiatieven nodig te ontmoeten. Deze resultaten maken deel uit van de factoren waarop het succes van een project wordt gedefinieerd, geacht binnen de parameters van tijd, budget en klanttevredenheid.

Toelatingseisen:... [-]

Puerto Rico San Juan
Februari 2020
Spaans
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Metropolitana (UMET)

Een studieprogramma voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen, implementeren, beheren en evalueren van vrijetijdsdiensten en sportprogramma's bij overh ... [+]

Een studieprogramma voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen, implementeren, beheren en evalueren van vrijetijdsdiensten en sportprogramma's bij overheidsinstanties, gemeenten en particuliere instellingen.

Vereisten voor toelating tot Master Program

Een kandidaat komt in aanmerking voor toelating als hij / zij voldoet aan de volgende vereisten:

1.Bachelor of Arts in Education of een aanverwant gebied van een geaccrediteerde instelling of een Bachelor of Arts met een Science-graad op een bepaald gebied waarvoor cursussen in het onderwijs vereist waren; 2. Toelatingsindex van 3,00 op de bachelorgraad. Als de student aan het einde van het masterdiploma een GPA heeft tussen 2,5 en 2,99, moet hij of zij de EXADEP-educatietest afleggen. Studenten met een GPA van 3,00 of meer zijn vrijgesteld van het nemen van de EXADEP; 3. Orale en schriftelijke competentie in het Engels en het Spaans is vereist; 4. Voltooid aanvraagformulier en passende vergoedingen binnen de tijd gespecificeerd in de universiteitskalender; 5. Uiterlijk van undergraduate en graduate studies (officiële transcript).... [-]

Puerto Rico San Juan
Februari 2020
Spaans
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Universidad Metropolitana (UMET)

De Master of Science in Environmental Management (MSEM) met specialisatie in behoud en beheer van natuurlijke hulpbronnen biedt een uitstekend en bijgewerkt curriculum da ... [+]

De Master of Science in Environmental Management (MSEM) met specialisatie in behoud en beheer van natuurlijke hulpbronnen biedt een uitstekend en bijgewerkt curriculum dat studenten voorbereidt op het nemen van managementverantwoordelijkheden die worden vereist door het milieuveld van vandaag./iframe>

De academische en veldervaringen van de school stellen studenten in staat om de competenties op het gebied van milieubeheer te ontwikkelen die hen in staat stellen leiderschapsposities te nemen in de publieke en private sector.

Het hoofddoel van dit programma is om een ​​opgeleide en bekwame professional voor te bereiden die bijdraagt ​​aan het oplossen van de milieuproblemen van de wereld om een ​​duurzame ontwikkeling te bereiken.... [-]

Puerto Rico San Juan
Februari 2020
Spaans
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Metropolitana (UMET)

De Master of Science in Environmental Management (MSEM) met specialisatie in Environmental Risk Management and Assessment biedt een uitstekend en bijgewerkt curriculum da ... [+]

De Master of Science in Environmental Management (MSEM) met specialisatie in Environmental Risk Management and Assessment biedt een uitstekend en bijgewerkt curriculum dat studenten voorbereidt op het nemen van managementverantwoordelijkheden die worden vereist door het milieuveld van vandaag.

De academische en veldervaringen van de school stellen studenten in staat om de competenties op het gebied van milieubeheer te ontwikkelen die hen in staat stellen leiderschapsposities te nemen in de publieke en private sector. Het hoofddoel van dit programma is om een ​​opgeleide en bekwame professional voor te bereiden die bijdraagt ​​aan het oplossen van de milieuproblemen van de wereld om een ​​duurzame ontwikkeling te bereiken.... [-]

Puerto Rico San Juan
Februari 2020
Spaans
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands