Lees de Officiële Beschrijving

Wroclaw University of Environmental and Life Sciences richt zich met haar uitgebreide activiteiten op onderwijs en onderzoek met betrekking tot landbouw en aanverwante wetenschappen. Het profiel van de WUELS en zijn missie zijn direct betrokken bij transformatieprogramma's omgaan met plattelandsontwikkeling en de voedselkwaliteit en het beheer, met volledig respect besteed aan sociale steun en interactie. De opgedane kennis en het onderzoek gerealiseerde projecten op het WUELS voorzien in de toekomstige ontwikkeling, ten aanzien van alle aspecten van ecologisch duurzame ontwikkeling, dat is vriendelijk voor mens en dierenwelzijn.

De universiteit staat garant voor intellectueel avontuur, zich aanpast aan de behoeften van de arbeidsmarkt, en geeft studenten de mogelijkheid om te studeren en stage in het buitenland, evenals gedrag geavanceerd onderzoek onder leiding van topwetenschappers. Als een van de meest prestigieuze universiteiten in Polen, zijn de afgestudeerden zeer gewild bij werkgevers. In feite, managers en specialisten van de grote Poolse bedrijven zijn zich vaak afgestudeerden.

De universiteit hoge marktwaarde van het onderwijs verdiend een plaats tussen Newsweek's top 20 universiteiten in Polen, ranking boven zulke beroemde universiteiten zoals Warschau, Wroclaw, Poznan en Jagiellonian University.

Het idee dat "Een goede universiteit niet kan functioneren zonder kostbare onderzoekers" heeft geleid Wprost tot gunning van de Universiteit derde plaats achter Warschau SGGW en Poznan University of Life Sciences.

De universiteit scoorde zo goed als gevolg van: grote normen van het onderwijs, de prestaties van de medewerkers van de faculteit, de kwaliteit van het onderzoek, de bibliotheek en computersystemen, en de verificatie van kennis.

De erfenis van de Wroclaw University of Environmental and Life Sciences is diep geworteld in de traditie van twee instutitions opgericht in Lvov: De Faculteit der Land- en Bosbouw van Lvov Polytechnic in Dublany en de Veterinary School of Medicine, opgericht in 1881. De naoorlogse hoofdstuk in de geschiedenis van de Wroclaw University of Environmental and Life Sciences werd geopend in het najaar van 1945, toen de Faculteit van Landbouw en de Faculteit Diergeneeskunde werden opgericht aan het gecombineerde Universiteit en Hogeschool, de enige instelling voor hoger onderwijs in Wrocław op dat moment. In 1951 werden deze twee faculteiten opgenomen in het onlangs geopende Hogere School of Agriculture omgedoopt tot de Landbouw Universiteit van Wroclaw in 1972 en de Wrocław University of Environmental and Life Sciences in 2006.

Op dit moment is het Wroclaw University of Environmental and Life Sciences (WUELS) een goed-erkende wetenschappelijke en educatieve centrum is de enige agrarische universiteit in het zuid-west regio van Polen. De WUELS biedt werk aan ongeveer 1.500 mensen, (160 vol en UHD). Volledige en part-time studenten (11.000) worden aangeboden een breed scala aan opleidingen in de landbouw en aanverwante gebieden.

In 1990 werd de AUW toegetreden tot het Tempus-programma in samenwerking met andere Poolse en Europese universiteiten. In de jaren 1999 en 2000 werd de AUW een partner instelling in 3 netwerken in het kader van het CEEPUS programma.

Onderzoeksprojecten uit op het AUW uitgevoerd worden financieel ondersteund door het Poolse Comite voor Wetenschappelijk Onderzoek (KBN), het bedrijfsleven, de lokale overheid en internationale stichtingen. De resultaten van deze projecten resultaten zijn gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften in Polen en in het buitenland. Een aantal internationale conferenties worden gehouden op het WUELS elk jaar. Veel onderzoekers zijn lid van de prestigieuze internationale organisaties.

De WUELS erven meer dan 100 faciliteiten, waaronder een modern sportcentrum. De WUELS biedt accommodatie in studentenhuizen voor 1800 studenten (90 procent van de niet-ingezetenen Wrocław).

Elk jaar komen zo'n 100 onderzoeksprojecten gefinancierd uit subsidies en ca. 100 in opdracht projecten worden uitgevoerd. De resultaten zijn gepubliceerd in maar liefst 2.000 publicaties, een vijfde van hen in internationale tijdschriften. De WUELS is een organisator van internationale congressen en wetenschappelijke conferenties.

De de Wrocław University of Environmental and Life Sciences heeft bilaterale overeenkomsten met 52 universiteiten in verschillende delen van de wereld. De WUELS neemt deel aan het Socrates / Erasmus, CEEPUS, Leonardo da Vinci, COST en 5e en 6e kaderprogramma van de EU-programma's.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

U krijgt de theoretische kennis en praktische vaardigheden in microscopische technieken, technieken van fylogenie reconstructie, laboratoriumanalyse, cel- en weefselkweek ... [+]

Duur: 2 jaar (4 semesters)

Professionele titel: meester

Studie Profiel: algemene academische

Start Maand: Oktober

Semester Collegegeld: 1600 EUR-internationals, 800 EUR-EU / EER-burgers, laatste semester zonder collegegeld voor alle studenten

Overzicht

Laboratoriumtechnieken in de biologie 2e leerjaar cursus biedt een student met theoretische en praktische kennis op het gebied van microscopische technieken, technieken van fylogenie reconstructie, laboratoriumanalyse, cel- en weefselkweek technieken, analytische technieken in hydrobiologie en ecotrophology, primaat genomics, analysemethoden en evaluatie van dierlijke oorsprong producten. Een cursist wordt opgeleid tot professioneel laboratorium apparaten te behandelen om zijn eigen professionele vaardigheden zelfstandig te ontwikkelen. Kennis die is opgedaan tijdens de studies zal ook de biologie methodologie en statistiek en bioinformatica. De cursus is bedoeld om de algemene en specifieke analyse, analytische chemie onder de knie tijdens het verwerken van optische en elektronenmicroscoop. De cursus programma bestrijkt het gebied van kleur en behoud van specimens en in vitro kweektechnieken. ... [-]

Polen Wrocław
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Levensmiddelentechnologie en human nutrition tweede cyclus studieprogramma (Master-niveau) is ontworpen om een ​​gedegen voorlichting te geven op het gebied van productkw ... [+]

Duur: 1,5 jaar (3 semesters)

Professionele titel: Meester

Studieprofiel: algemeen academisch

Startmaand: februari

Semester-collegegeld: 1600 EUR

Overzicht

Levensmiddelentechnologie en human nutrition tweede cyclus studieprogramma (Master-niveau) is ontworpen om een ​​gedegen voorlichting te geven op het gebied van productkwaliteitsbeoordeling, verwerking, bewaring en opslag van grondstoffen van plantaardige en dierlijke oorsprong. De cursus behandelt de basis van microbiologie en voedselbiotechnologie, administratie en management en menselijke voeding van verschillende leeftijden en sociale groepen. De student zal de kennis verwerven van moderne technieken en technologieën die worden gebruikt in de voedings- en humane voedingsindustrie en hij zal ook onderzoek verrichten op deze gebieden. Verder geeft de cursus inzicht in de principes van planning en het uitvoeren van het experimentele werk, evenals het berekenen en presenteren van de onderzoeksresultaten.... [-]

Polen Wrocław
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Wat ga je studeren? Groene gebieden Shaping 1e semester Statistiek en experimenten, commodity wetenschap, installatie regeling, agrofitocenology, landschap vormgeven en o ... [+]

Wat ga je studeren?

Groene gebieden Shaping

1e semester Statistiek en experimenten, commodity wetenschap, installatie regeling, agrofitocenology, landschap vormgeven en onderhoud.

In welke vorm zullen lessen worden uitgevoerd?

Hoe zult u worden beoordeeld?

Semester credits op basis van verkregen studiepunten vormen kwaliteiten van halverwege en end-term toetsen en examens gehouden in mondeling of schriftelijk. kennis van de student, praktische vaardigheden, het vermogen van het voltooien van bepaalde taken, teamwork en werk beheer worden beoordeeld in de loop proces.

[-]
Polen Wrocław
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Wrocław University of Environmental and Life Sciences

Wroclaw University of Environmental and Life Sciences
Address
ul. C. K. Norwida 25
50-375 Wrocław, Neder-Silezië, Polen
Website
Telefoonnr.
+48 71 320 50 20