Warsaw School Of Computer Science

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Warsaw School of Computer Science (WSCS) is een van de beste, particuliere universiteiten in Polen dynamisch ontwikkelen. Het biedt BSc, MSc en postdoctorale programma in de informatica, waaronder masteropleiding in het Engels gegeven. De school biedt een hoge kwaliteit interactief onderwijs, die een combinatie van theorie met de praktijk, leidt studenten met alle vaardigheden die nodig zijn voor professioneel succes. Het geeft studenten de kans om onderwezen te worden door een uitstekende academici en deskundigen uit Polen, EU en andere landen.

De Warsaw School of Computer Science biedt haar kandidaten 4 semesters masteropleiding in het Engels - IT Project Management Program. Het begin van de studie wordt voorspeld op 5 oktober 2015. De cursussen worden aangeboden van maandag tot vrijdag. De deadline is ingesteld voor half september. Onze MSc programma in het Engels is open voor aanvragers die het hoger onderwijs (bachelor of gelijkwaardig) diploma's of master diploma's. Degenen die willen inschrijven op onze MSc studies dienen alle documenten voor te leggen vóór het eind juli.

De school is de enige universiteit in Polen, waar de leden van de Rector's Advisory Board zijn General Managers van de Poolse vestigingen van 's werelds grootste IT-bedrijven: Microsoft, Hewllett - Packard, Cisco, Intel, IBM en Oracle. De school neemt deel aan Microsoft IT Academy Program, Cisco Networking Academy Project, Cisco Ondernemer Institute, IBM Scholars Program en Oracle Academic Initiative. Op dit moment studeren bijna duizend en driehonderd Poolse en buitenlandse studenten aan Warsaw School of Computer Science en krijgen hun eerste en hogere professionele IT-vaardigheden. De competentie bereiken ze wordt bevestigd door de staat diploma - diploma ingenieur, diploma en informatica postgraduate diploma master. Bovendien, studenten hebben een kans om ICT-sector certificaten, die zeer worden gewaardeerd op de arbeidsmarkt te verkrijgen: (PRINCE2 Foundation, PMI ®, CCNA, de accountant van information security management innerlijke volgens ISO 27001, de ontwerper van de tele-informatica netwerkbeveiliging volgens ISO 27001, de manager van information security management, MCTS en MCITP).

Afgezien van de academische opleidingen, studenten deelnemen aan de activiteiten van de wetenschappelijke groepen interesse van studenten evenals studentenraad en in de sport en recreatieve evenementen. De Warsaw School of Computer Science, door deel te nemen aan Europese programma's, biedt haar studenten de kans om deel te nemen aan de internationale uitwisseling van studenten.

Elk jaar ongeveer 5000 deelnemers nemen deel aan open vormen van het onderwijs, waaronder opleidingen, lezingen, seminars, conferenties en andere educatieve evenementen georganiseerd door de School. De school telt bijna 100 leden van het academisch personeel (waaronder 21 professoren en 17 artsen - UD) met de hoogste kwalificaties, met inbegrip van vele IT-specialisten - beoefenaars ook werken voor ICT-sector bedrijven. De lectoren - hoogleraren, artsen en docenten voeren didactische oorlogszone evenals diverse onderzoek werken.

De Warsaw School of Computer Science is een lid van de Conferentie van de rectoren van de Poolse HBO Scholen en van een Internationale Raad voor Distance Education.

Collegegeld

Kandidaten die willen inschrijven op onze twee-jarige master studie in het Engels, moeten overwegen wettelijke vergoedingen: • Toegangsprijs voor een bedrag van 300 euro; • Student ongevallenverzekering premie ten bedrage van 10 EUR (of kennisgeving van andere verzekeringen bezeten); • Collegegeld voor de maand een bedrag van 300 euro (te betalen voor 12 maanden per jaar) • Collegegeld voor het jaar van de studie - 3600 EUR

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Msc erin projectmanagement

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Polen Warschau

De Master of Science in IT Project Management programma biedt studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn om real-world IT project management problemen op te lossen. Project management is de discipline van het organiseren, beveiligen en beheren van middelen om het project binnen de gedefinieerde scope, tijd, kosten en kwaliteit binnen aanvaardbare risiconiveaus te voltooien. [+]

MSc in IT Project Management Program

De Master of Science in IT Project Management programma biedt studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn om real-world IT project management problemen op te lossen. Project management is de discipline van het organiseren, beveiligen en beheren van middelen om het project binnen de gedefinieerde scope, tijd, kosten en kwaliteit binnen aanvaardbare risiconiveaus te voltooien.

De Master of Science in Project Management programma, samen met een waardevolle academische kwalificatie, biedt studenten de professionele expertise die nodig is om te plannen en uitvoeren van een scala van IT-projecten en typische valkuilen van gemiste deadlines en slecht beheerd middelen te voorkomen. Bovendien, het programma stelt studenten in staat om ervaring op dit moment beschikbare projectmanagement methodieken te krijgen, en introduceert nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot het management decision support tools zoals simulatie en kunstmatige intelligentie technieken.... [-]