Lees de Officiële Beschrijving

111955_111913_WSCS_school_building.jpg

Waarom WSCS

WSCS is de enige universiteit in Polen waar de leden van de raad van advies van de Rector tegelijkertijd general managers zijn van 's werelds grootste IT-bedrijven zoals Microsoft, Hewlett-Packard, Cisco, Intel, IBM en Oracle.

Onze school is een van de meest dynamisch ontwikkelende privéuniversiteiten die ook uniek is vanwege het feit dat we studies aanbieden in één en alleen wetenschapsgebied - computerwetenschappen!

Het belangrijkste educatieve doel van WSCS is om zijn studenten te voorzien van zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden die nodig zijn om een professional te worden binnen de geselecteerde specialisatie in computerwetenschappen. De school biedt ook gratis en betaalde cursussen en workshops aan voor zijn studenten, die bovendien hun vaardigheden zullen vergroten en hun ervaring als IT-specialisten zullen verrijken. De school werkt op regelmatige basis samen met de grootste IT-bedrijven, die op hun beurt onze studenten en afgestudeerden gratis en betaalde stages aanbieden die deel uitmaken van het curriculum en studenten in staat stellen hun eigen vaardigheden in de echte wereld van IT-gerelateerd werk te controleren. De school neemt deel aan internationale projecten die worden georganiseerd door de grootste IT-bedrijven, zoals het IBM Scholars-programma, Microsoft IT Academy, Cisco Networking Academy, Oracle Academic Initiative en SAP Academic Project.

WSCS heeft 4 zalen met zitplaatsen voor 130 studenten, 12 laboratoria waaronder moderne netwerklaboratoria gebouwd volgens de Cisco-normen en computer grafisch laboratorium, 6 seminariezalen, conferentieruimte, studentencafé en bar, gymzaal, bibliotheek en leeszaal, evenals archieven en andere administratieve kantoren.

Als je echt computerwetenschappen wilt studeren en in de IT-sector wilt werken op een plek die exclusief is toegewijd aan dit wetenschapsgebied, dan is Warsaw School Of Computer Science de juiste plek om je carrière te beginnen!

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Warsaw School Of Computer Science

Master of Science in het cloud computing-programma biedt studenten zowel theorie als praktijk, zodat de studenten cloudgebaseerde applicaties kunnen begrijpen en implemen ... [+]

Master of Science in het cloud computing-programma biedt studenten zowel theorie als praktijk, zodat de studenten cloudgebaseerde applicaties kunnen begrijpen en implementeren. De cursus zal je, samen met de waardevolle academische kwalificatie, voorzien van de nieuwste kennis en competenties die vereist zijn door een van de snelstgroeiende wereldwijde bedrijven: cloud computing. Cloud Computing biedt op verzoek ook schaalbare computerresources, waarmee oplossingen en uitdagingen voor wetenschap en bedrijfsleven worden geboden. Onder andere de kansen omvatten een goedkoop toegangspunt voor kleine bedrijven, een zuiniger gebruik van computerbronnen en de mogelijkheid om zeer grote gegevenssets te verwerken. Uitdagingen voor professionals zijn onder meer het ontwerp en gebruik van algoritmen, het ontwerpen en implementeren van geschikte architectuur en inzicht in risico's en kansen. De MSc in Cloud Computing biedt een goed begrip van het ontwerpen, analyseren en engineeren van systemen voor het verwerken van big data in een gedistribueerde omgeving op basis van dynamisch schaalbare architecturen.... [-]

Polen Warschau
October 2019
Voltijd
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Warsaw School Of Computer Science

Master of Science in het IT Project Management-programma biedt studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn om echte IT-projectmanagementproblemen op te lossen. Pro ... [+]

Master of Science in het IT Project Management-programma biedt studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn om echte IT-projectmanagementproblemen op te lossen. Projectmanagement is de discipline van het organiseren, beveiligen en beheren van middelen om het project te voltooien binnen de gedefinieerde scope, tijd, kosten en kwaliteitsbeperkingen binnen aanvaardbare risiconiveaus. De Master of Science in Project Management-programma, samen met een waardevolle academische kwalificatie, biedt studenten de professionele expertise die nodig is om een reeks IT-projecten te plannen en uit te voeren en om typische valkuilen van gemiste deadlines en slecht beheerde bronnen te vermijden.

... [-]
Polen Warschau
October 2019
Voltijd
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands