Warsaw School Of Computer Science

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

111955_111913_WSCS_school_building.jpg

Waarom WSCS

WSCS is de enige universiteit in Polen waar de leden van de raad van advies van de Rector tegelijkertijd general managers zijn van 's werelds grootste IT-bedrijven zoals Microsoft, Hewlett-Packard, Cisco, Intel, IBM en Oracle.

Onze school is een van de meest dynamisch ontwikkelende privéuniversiteiten die ook uniek is vanwege het feit dat we studies aanbieden in één en alleen wetenschapsgebied - computerwetenschappen!

Het belangrijkste educatieve doel van WSCS is om zijn studenten te voorzien van zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden die nodig zijn om een professional te worden binnen de geselecteerde specialisatie in computerwetenschappen. De school biedt ook gratis en betaalde cursussen en workshops aan voor zijn studenten, die bovendien hun vaardigheden zullen vergroten en hun ervaring als IT-specialisten zullen verrijken. De school werkt op regelmatige basis samen met de grootste IT-bedrijven, die op hun beurt onze studenten en afgestudeerden gratis en betaalde stages aanbieden die deel uitmaken van het curriculum en studenten in staat stellen hun eigen vaardigheden in de echte wereld van IT-gerelateerd werk te controleren. De school neemt deel aan internationale projecten die worden georganiseerd door de grootste IT-bedrijven, zoals het IBM Scholars-programma, Microsoft IT Academy, Cisco Networking Academy, Oracle Academic Initiative en SAP Academic Project.

WSCS heeft 4 zalen met zitplaatsen voor 130 studenten, 12 laboratoria waaronder moderne netwerklaboratoria gebouwd volgens de Cisco-normen en computer grafisch laboratorium, 6 seminariezalen, conferentieruimte, studentencafé en bar, gymzaal, bibliotheek en leeszaal, evenals archieven en andere administratieve kantoren.

Als je echt computerwetenschappen wilt studeren en in de IT-sector wilt werken op een plek die exclusief is toegewijd aan dit wetenschapsgebied, dan is Warsaw School Of Computer Science de juiste plek om je carrière te beginnen!

Locaties

Warschau

Address
Marka Edelmana 17, 00-169 Warsaw, Poland
03 Warschau, Mazovië, Polen

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden