Warsaw School of Photography & Graphic Design

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom studeren MET ONS?

  • Faculteit: Professoren van de Warschau Academie voor Schone Kunsten, de National Film School in Łódź, en de Poznan University of Arts. Internationaal bekende kunstenaars. Zeer competente professionals.
  • Bachelor's Degree: geldig in 47 landen, waaronder de Europese Unie - PROGRAMMA: Uitgebreide professionele en kunstonderwijs. Groot aantal cursussen en een tutorial-systeem. Theorie, praktijk en excursies.
  • MILIEU: Een zeer vriendelijke en warme sfeer. Kleine klassen. Individuele zorg van onze studenten.

WONING

FLATS

Flats: eigen of gedeelde. Er zijn veel appartementen te huur in Warschau. De prijs van de huur hangt af van hoe ver de flat is gelegen van het centrum van Warschau, op het aantal kamers, oppervlakte, normen en van de vraag of je wilt zelf te wonen of te delen het appartement met één of meerdere personen. Laat het ons weten uw keuze en uw budget voor de huur.

Wij zullen u de nodige contacten met de eigenaren te sturen en controleren van de flat.

Voor uw oriëntatie hier zijn enkele typische maandelijkse huurprijzen voor appartementen: - 400 euro voor een studio.

  • 500 euro voor een twee kamer appartement.
  • 650 euro voor een driekamerappartement.
  • Extra kosten: nutsbedrijven.

Kosten van levensonderhoud in WARSCHAU

Wonen in Warschau is goedkoper dan in West-Europese steden.

De kosten van levensonderhoud is afhankelijk van de individuele behoeften en levensstijl.

Ongeveer 600 tot 800 euro per maand nodig om de kosten van huisvesting, transport en levensmiddelen worden. Als je heel bescheiden leven, kan je krijgen door met 500 euro per maand.

VERBLIJFSVERGUNNING

Alle internationale studenten die in Polen langer dan drie maanden nodig zijn om een ​​tijdelijke verblijfsvergunning te verkrijgen. De vergunning wordt afgegeven voor een periode van verblijf van een student in Polen tot drie jaar. Bewijs van de vergunning is een Temporary Residence Card (Karta pobytu czasowego), die een identiteitskaart voor buitenlanders in Polen. Samen met een paspoort, staat het passeren van de grenzen zo vaak als je wilt, zonder een visum. Wij zullen u helpen uw verblijfsvergunning te krijgen.

ZIEKTEKOSTENVERZEKERING

Ziektekostenverzekering is verplicht voor alle studenten voor de gehele duur van hun verblijf in Polen. Internationale studenten worden geadviseerd om WA-verzekering en ongevallenverzekering te kopen in hun land van herkomst. EU / EFTA-burgers moeten krijgen een European Health Insurance Card geldig tijdens hun verblijf in Polen.

Niet-EU / EVA-burgers een zorgverzekering overeenkomst met de Poolse National Health Fund (Narodowy Fundusz Zdrowia) of teken met een van de privé-klinieken in Warschau.

LEVEN IN WARSCHAU

Warschau is een spannende en bloeiende Europese hoofdstad met meer dan 1,7 miljoen inwoners. Het is gelegen aan de Vistula rivier tussen de Baltische Zee en het Tatra-gebergte. Er zijn ongeveer 300.000 hoger onderwijs studenten in Warschau en onder hen enkele duizenden buitenlanders. Veel jonge Polen spreken Engels en zijn zeer behulpzaam voor buitenlanders. Ze genereren een sfeer van openheid, warmte en vriendelijkheid.

Warschau is een dynamische stad in Midden-Europa met een levendige culturele en kunstwereld. De belangrijke culturele hoofdsteden Berlijn, Wenen, Praag, Boedapest en Vilnius ligt op 550 km. Warschau zijn gemakkelijk toegankelijk.

Locaties

Warschau

Warszawska Szkoła Fotografii i Grafiki Projektowej

Address
Warsaw School of Photography and Graphic Design
ul. Lazienkowska 14

00-449 Warschau, Mazovië, Polen
Telefoonnr.
+48 22 621 21 98

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden