Lees de Officiële Beschrijving

WSB University in Gdansk geeft om zijn studenten. De juiste infrastructuur heeft een positieve invloed op het comfort van het studeren. We hebben moderne leerlaboratoria voor u klaargemaakt met hoogwaardige apparatuur en software en ruimte voor leren en ontspannen. Bovendien zijn de gebouwen gehandicapt vriendelijk. Het is puur plezier om op zo'n plek te studeren.

Vriendelijke plaatsen

De volgende faciliteiten staan ​​tot uw dienst binnen de gebouwen:

  • Een rechtszaal: op maat gemaakt voor rechtenfaculteiten, een speciale rechtszaal werd voorbereid voor de praktijk van rechtszaalprocedures waar relevante simulatieklassen plaatsvinden.
  • Fotolab - het eigen lab van de universiteit wordt gebruikt door studenten grafische vormgeving en multimedia om hun praktische vaardigheden te trainen. Het lab is uitgerust met professionele verlichting, camera's, verwisselbare achtergronden voor fotografie en een filmcamera.
  • Stille en vocale werkruimtes: er zijn twee zalen in de bibliotheek die door studenten kunnen worden geboekt om hen bijvoorbeeld ruimte te bieden voor werk in groepen over een project, terwijl ze tegelijkertijd de bibliotheekbronnen kunnen gebruiken.
  • Studentenzones - vier kamers ingericht met comfortabele banken, tafels, koffieapparaten en een tv. De kamers bieden ruimte om te rusten of om te leren in pauzes tussen de lessen.
  • Groene gebieden met banken, hangmatten, houten huizen, plaatsen om te leren, te ontspannen, te eten, te praten en te socialiseren.

Praktisch is onze prioriteit

WSB University in Gdansk is een school die grotendeels praktische lessen biedt. Dit is een van onze onderscheidende kenmerken. Als enige in de regio bieden we lessen in een duaal systeem, wat betekent dat ongeveer 50% van de vakken in een bepaald specialisme bij deeltijdstudies betrekking heeft op lessen die bij de locatie van onze zakenpartner worden uitgevoerd. Daardoor verwerven onze studenten praktische kennis en vaardigheden die ze in de toekomst in hun professionele carrière kunnen gebruiken. De lessen worden gegeven door docenten-praktijkmensen waar de theorie wordt geconfronteerd met cases uit de praktijk. Studenten kunnen ook antwoorden krijgen op boeiende vragen die betrekking hebben op praktische aspecten van het beroep dat zij studeren.

WSB helpt ook bij het initiëren van een professionele carrière. Elk jaar biedt het Career Office meer dan 1000 professionele praktijk-, stage- en werkaanbiedingen in bedrijven met uiteenlopende activiteitenprofielen. Dit is de reden waarom de studenten de tijdens hun studie verworven kennis praktisch kunnen gebruiken en wat extra inkomen kunnen verdienen.

Afdeling Internationale Betrekkingen

De afdeling Internationale Betrekkingen aan de WSB University in Gdansk is niet alleen erg actief bij de dagelijkse verwerving van buitenlandse studenten, maar ook bij het helpen bij het aanpassingsproces op school. Het departement organiseert taalcursussen voor buitenlanders, aanpassingsdagen, culturele workshops en helpt bij het vinden van accommodatie.

Omdat er verschillende nationaliteiten werkzaam zijn in het departement, waaronder Nepalezen, Oekraïners en Polen, zijn we in staat om onze buitenlandse studenten te begrijpen en hen de diensten aan te bieden die ze nodig hebben.

STUDIE VOOR MINDER EN GELD VOOR ONZE UE CO-FINANCIËLE STUDIE!

https://www.wsb.pl/english/co-financed-studies

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Pools

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

WSB University in Gdansk

Studies zijn in de eerste plaats de voorbereiding op de toekomstige professionele carrière. Wyższa Szkoła Bankowa zorgt ervoor dat haar studenten geen probleem hebben op ... [+]

Studies zijn in de eerste plaats de voorbereiding op de toekomstige professionele carrière. Wyższa Szkoła Bankowa zorgt ervoor dat haar studenten geen probleem hebben op de werkmarkt, ook de internationale. Dit is de reden waarom de studenten van de WSB de mogelijkheid hebben om aan buitenlandse universiteiten te studeren en stage te lopen in andere landen.

Je kennis en vaardigheden omvatten:

afhandeling van correspondentie en handelsbesprekingen in het Engelsinternationaal onderhandelen met vertegenwoordigers van verschillende culturenhet uitvoeren van een financiële analyse voor bedrijven die actief zijn op de internationale markthet managen van een bedrijf dat op de intern... [-]
Polen Gdańsk
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
WSB University in Gdansk

Afgestudeerden van deze specialisatie onderwezen in het Engels verwerven van kennis en vaardigheden met betrekking tot de werking van bedrijven in de internationale dimen ... [+]

Afgestudeerden van deze specialisatie onderwezen in het Engels verwerven van kennis en vaardigheden met betrekking tot de werking van bedrijven in de internationale dimensie. Deze specialisatie bereidt studenten voor op werk in internationale bedrijven, bedrijven die samenwerken en concurreren op internationale markten of kantoren die in het buitenland samenwerken.

Gespecialiseerde vakken in het Engels vergemakkelijken de verwerving van professionele woordenschat die internationale bedrijven gebruiken bij hun dagelijkse werk.

Je kennis en vaardigheden omvatten:

zakelijk Engels gebruikenhet voeren van onderhandelingen in het Engelseffectieve werking binnen de internationale ... [-]
Polen Gdańsk
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
WSB University in Gdansk

Het programma is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in uitdagingen en mogelijkheden die het ontwerpen, exploiteren en effectieve en productieve supply chain-v ... [+]

Het gebied van internationale logistiek is gecreëerd voor logistieke filiaalmanagers, wiens werkomgeving Engelse communicatie vereist. Het biedt een mogelijkheid om het onderwijs binnen de logistieke sfeer te leveren aan mensen die al ervaren werknemers zijn, maar ook aan diegenen die in de toekomst graag op de internationale logistieke markt willen werken. Dit programma is ook gericht op de bevordering van zakelijk Engels dat onmisbaar is binnen de internationale samenwerking.

Dit programma omvat niet alleen verschillende logistieke aspecten binnen de internationale omgeving, maar verbetert ook de competenties van het management. Het programma is gericht op het voorbereiden van een moderne manager die uitdagingen binnen het logistieke gebied zou kunnen aangaan.... [-]

Polen Gdańsk
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
WSB University in Gdansk

Studenten IT Project Management leren over de nieuwste trends en hoe ze flexibele projectteams kunnen creëren die de organisatie op een snelle en efficiënte manier aanpas ... [+]

Studenten IT Project Management leren over de nieuwste trends en hoe ze flexibele projectteams kunnen creëren die de organisatie op een snelle en efficiënte manier aanpassen aan de veranderende behoeften van klanten.

Door overdracht van de nieuwste kennis en vaardigheden die onmisbaar zijn bij de uitvoering van taken die voor het projectteam worden aangeboden, bereiden de studies de studenten voor om te werken als IT-teammanagers in de internationale omgeving.

Je kennis en vaardigheden:

kennis van projectmanagementnormen en manier om deze in de praktijk toe te passende vaardigheid van het gebruik van technieken in projectbeheer (definiëren van het project en de reikwijdte ervan, ontwikkeling en optimalisatie van planningen, kwesties met betrekking tot budgettering en projectcontrole),vermogen om projecten efficiënt te plannen met betrekking tot projectkosten, evenals risico en kwaliteitvermogen om informatiesystemen te ontwerpen en productie in de internationale omgeving te ontwikkelen en te beherenvaardig gebruik van gespecialiseerde IT-tools in projectbeheersoft skills met betrekking tot projectteammanagement, onderhandelingen en presentatievaardigheden.... [-]
Polen Gdańsk
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

WSB in Tricity