Lees de Officiële Beschrijving

De WSB University werd 16 jaar geleden opgericht als de eerste particuliere universiteitsschool in Toruń. In de afgelopen jaren heeft het een reputatie opgebouwd als leverancier van hoogwaardige kwaliteitsopleidingen in bedrijf, economie en financiën. Deze reputatie staat voor een stabiele marktpositie en wordt ondersteund door gedegen instructeurs en de modernste lesmethodologie. In 2007 lanceerde de universiteit de faculteit voor financiën en management in Bydgoszcz als de tweede locatie.

Voordelen van opleidingen aangeboden door de WSB University in Toruń:

• een rijke portfolio van educatieve producten

• naadloze planning en organisatie

• praktisch gericht curriculum

• vertrouwde kwaliteit

• toepasbaar leren

• stages en stages bij toonaangevende bedrijven in de regio.

Onderwijzend personeel

De WSB Universiteiten waarderen je tijd. We houden een oogje in het zeil op wat er gaande is op de arbeidsmarkt en doen er alles aan om kennis op een eenvoudige en effectieve manier te leveren. De WSB-curricula zijn ontworpen op basis van de verwachtingen van werkgevers en vele jaren ervaring van de WSB-academici. Onder de wetenschappelijke staf van de WSB bevinden zich zowel academische autoriteiten als beoefenaars die hun kennis en expertise met hun studenten delen.

De school biedt programma's in
• Pools
• Engels
Deze school biedt ook:
• BScs (11 en 2 in het Engels)
• MScs (5 en 1 in het Engels)

Deze school biedt ook:

Master

WSB Torun

Onze tweedegraads degree-programma's stellen je in staat om je vaardigheden en competenties verder te ontwikkelen. Veel van onze studenten volgen tweedeklas-programma's o ... [+]

WSB UNIVERSITY IN TORUŃWordt in het Engels gedoceerdFull timeDeeltijdSecond-cycle degree (master) programma's

Onze tweedegraads degree-programma's stellen je in staat om je vaardigheden en competenties verder te ontwikkelen. Veel van onze studenten volgen tweedeklas-programma's op een gebied dat niet rechtstreeks verband houdt met hun vooropleiding. Op die manier kunnen ze hun vakgebied van professionele expertise aanzienlijk uitbreiden.

Het is het studiegebied dat een innovatief programma is van de tweede cyclus van studies. Het combineert kennis uit zowel het management als het recht. Deze twee velden lijken een onmisbaar onderdeel van het werk van de hedendaagse manager. In de loop van de studie leer je onder meer over hedendaagse concepten van bedrijfsmanagement, principes van strategische besluitvorming en hun invloed op het functioneren van bedrijfsentiteiten, administratieve en civiele procedures en de principes van managementverantwoordelijkheid in het bedrijfsleven. Bovendien, binnen de specialisatie International Management and Marketing, zal je kennis en vaardigheden verwerven op de volgende gebieden:... [-]

Polen Toruń
October 2019
Voltijd
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands