WSB Bydgoszcz

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Zoals hun missie stelt, zien WSB Universiteiten zichzelf als partners bij het ontwikkelen van professionele carrières. In overeenstemming met hun visie willen ze regionale leiders zijn in het aanbieden van hoger onderwijs aan degenen die werk en studie combineren.

Voordelen van opleidingen die worden verzorgd door de WSB University in Bydgoszcz:

• een rijke portfolio van educatieve producten

• naadloze planning en organisatie

• praktisch gericht curriculum

• diploma-uitreiking door een buitenlandse instelling voor hoger onderwijs

• vertrouwd door klanten

• praktisch de beste

• state-of-the-art infrastructuur.

Onderwijzend personeel

Practitioners vormen een substantieel onderdeel van het onderwijzend personeel van de WSB Universities. Onder hen zijn bankdirecteuren en specialisten, makelaars, verzekeringsspecialisten, managers van belastingkantoren en specialisten, specialisten op douanegebied, creatieve directeuren, PR-functionarissen, handelsspecialisten, internationale financiële professionals, marketingmanagers, adviesdeskundigen, eigenaars van reisbureaus en nog veel meer. .

WSB University in Kuyavian-Pomeranian Voivodship bestaat uit twee universiteiten - in Torun en Bydgoszcz. Op dit moment zijn er meer dan 9000 studenten in beide eenheden. De faculteit in Torun werd opgericht in 1998. De WSB University blijkt een prestigieuze school te zijn, die zich richt op sleutelcompetenties die essentieel zijn voor de toekomstige carrière van haar studenten en alumni. WSB University in Torun en Bydgoszcz vormen een van de 9 WSB Universities die de grootste groep van zakelijke universiteiten in Polen zijn.

De school biedt programma's in
• Pools
• Engels
Deze school biedt ook:
• BScs (12 en 1 in het Engels)
• MScs (7 en 1 in het Engels)
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

WSB Bydgoszcz - Master in Management

Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar October 2018 Polen Bydgoszcz +1 more

Op hun beurt moeten de kerncompetenties van de manager van een dergelijk bedrijf ook worden opgenomen in strategische managementvaardigheden, procesbeheer of het maken en analyseren van bedrijfsplannen. Ontwikkeling van deze en andere competenties die we bieden in de tweede cyclus van studies op het gebied van management, met name binnen de specialisatie International Management and Marketing. [+]

WSB UNIVERSITY IN BYDGOSZCZ

Website: http://www.wsb.pl/english/program- offerings/bydgoszcz/masters-programs/majors-and-specializations/management

BEHEERWordt in het Engels gedoceerdFull timeDeeltijdSecond-cycle degree (master) programma's

afgelopen 2 jaar en leidde tot de toekenning van de graad van Master.

Specialisatie: Internationale marketing en management

Op hun beurt moeten de kerncompetenties van de manager van een dergelijk bedrijf ook worden opgenomen in strategische managementvaardigheden, procesbeheer of het maken en analyseren van bedrijfsplannen. Ontwikkeling van deze en andere competenties die we bieden in de tweede cyclus van studies op het gebied van management, met name binnen de specialisatie International Management and Marketing.... [-]


Contact

Bydgoszcz