Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Vistula University is, samen met The Vistula School of Hospitality (voorheen de School voor Toerisme van Warschau en Hospitality Management), een van de belangrijkste pijlers van de zich dynamisch ontwikkelende Vistula Group of Universities. Beide instellingen opereren op één campus in Warschau. In 2014 werden ze vergezeld door de Universiteit van Business in Wrocław, en in 2018, door Józef Gieysztor Academie voor Geesteswetenschappen in Pułtusk en Olsztyn University.

De Vistula Group of Universities betekent 27 jaar ervaring op de markt. Het mengt traditie en de meest innovatieve trends in de wereld van de wetenschap. De universiteiten van de Groep zijn samengebonden door een gemeenschappelijke missie. We bieden jonge mensen de kennis die ze in de toekomst nodig zullen hebben. We vallen op door onze praktische graadprofielen die onze afgestudeerden een garantie bieden voor succes op de arbeidsmarkt in de dynamisch veranderende economische omgeving in Polen en Europa. Onze academici worden erkend door wetenschappelijke autoriteiten en artsen. We werken nauw samen met zakelijke en internationale organisaties.

Momenteel geven we meer dan 5000 jonge mensen uit 83 landen les. Onze docenten komen uit alle continenten en onze studenten kunnen in 40 landen studeren, als onderdeel van het Erasmus-programma. Openheid voor de wereld draagt bij aan de unieke leeromgeving van de Vistula Group of Universities. Poolse studenten hoeven niet langer naar het buitenland te reizen als ze willen studeren en hun vaardigheden willen verbeteren in een internationale omgeving.

Bij de Vistula Group of Universities maken we gebruik van de energie en kansen die worden geboden door de wederzijdse samenwerking van vijf instellingen voor hoger onderwijs.

Waarom Vistula

Kies Vistula University en de Vistula School of Hospitality (voorheen Warschau School voor Toerisme en Hospitality Management) Deze gerenommeerde universiteiten, opgericht door de toonaangevende experts van Polen, zijn goed ingeburgerd in de onderwijsmarkt. We werken nauw samen met bedrijven en ondersteunen ondernemende studenten, wat ons uniek maakt op de Poolse onderwijsmarkt.

voordelen

Prestigieus diploma

 1. Wij zijn een van de vijf beste publieke en private universiteiten, volgens de 2015 ranking van universiteiten van het Perspektywy-opleidingsportaal.
 2. Volgens het huis
 3. De volgende accreditaties van internationale academische genootschappen getuigen van dat feit: de Wereldraad en de Assembly on Cooperative Education, EURASHE, CEEMAN - de meest prestigieuze managementaccreditatie die aan universiteiten wordt toegekend.

Je verdient praktische kennis van gerenommeerde experts

Onze onderwijs- en onderzoeksfaculteit bestaat uit professionals die graag de kennis delen over hun verworven werk in gerenommeerde bedrijven en instellingen, waaronder: Professor Witold Orłowski - voormalig economisch adviseur van de president en lid van de Nationale Ontwikkelingsraad, Marek Kulczycki, PhD - President van FM Bank PBP , voorheen werkzaam bij de VN, professor Krzysztof Rybiński - voormalig vicepresident van de Nationale Bank van Polen, professor Andrzej Olechowski - voormalig minister van Financiën en minister van Buitenlandse Zaken, prof. Longin Pastusiak - voormalig vicevoorzitter van de parlementaire vergadering van de NAVO, professor Jerzy M. Nowak - Vice-voorzitter van de Euro-Atlantische Vereniging, professor Paweł Bożyk - lid van de Senaat van de Universiteit van de Verenigde Naties in Tokio, universitair hoofddocent Oskar Kowalewski, lid van de redactie van het tijdschrift Family Business Review, professor Jan Fazlagić - expert op het gebied van kennisbeheer, educatie, creativiteit, innovati op en intellectueel kapitaal, Professor Roman Fulneczek - voormalig president van de raad van bestuur van Towarzystwo Ubezpieczeniowe Daewoo, universitair hoofddocent Wojciech Kostecki - lid van het Global Security Fellows Initiative, Aleksandra Wiktorow, PhD - Insurance Ombudsman, voormalig minister van arbeid.

Door samen te werken met briljante wetenschappers van universiteiten van wereldklasse, zorgen we ervoor dat het onderwijs dat we aanbieden overeenkomt met de werkelijke behoeften van de wereldwijde arbeidsmarkt.

Je studeert in een internationale omgeving

 • Maak een wandeling rond de campus en je zult bijna elke wereldtaal horen.
 • Je kunt deelnemen aan stages en educatieve projecten in het buitenland, inclusief projecten in Duitsland, Spanje en Turkije.
 • Als u dat wilt, kunt u deelnemen aan het Erasmus-programma en studeren aan een van onze 30 partneruniversiteiten.
 • Vistula University organiseert ook het International Week-evenement, waarbij je de kans krijgt om deel te nemen aan lezingen door professoren uit het buitenland.
 • Het Perspektywy-onderwijsportaal erkende onze internationale promotie-inspanningen in de Genius Universitatis 2014-wedstrijd.

We zullen je voorbereiden op een internationale carrière

 1. Vistula University biedt u de mogelijkheid om deel te nemen aan beursprogramma's, stages en internationale projecten die bijvoorbeeld in China worden uitgevoerd.
 2. U kunt ook profiteren van JOB SPOT, een innovatief studenteninitiatief dat lezingen organiseert door bedrijfsspecialisten en open dagen voor werknemers.
 3. Globalizer is nog een ander uniek programma. Het is het enige programma in Polen dat buitenlandse studenten toestaat hun scripties in de vorm van projecten te schrijven. Het doel is om onze bedrijven te ondersteunen door activiteiten te starten in de landen van herkomst van de studenten.

Online programma's - onderzoek waar en wanneer u maar wilt

Volgens het onderzoek van het ministerie van Arbeid en Sociaal Beleid zijn afstandsonderwijsprogramma's perfect als het gaat om professionele training, omdat ze perfect professioneel werk nabootsen. In oktober 2014 hebben we een geavanceerd e-learningplatform voor de programma's financiën en boekhouding, economie en beheer opgezet. Het m-Vistula-platform is altijd en overal toegankelijk via elk apparaat - of dit nu een telefoon, tablet of een computer is. Je krijgt hetzelfde type diploma als andere studenten. Het verschil ligt in de manier waarop het curriculum is georganiseerd - 60% van de cursussen zijn cursussen voor afstandsonderwijs. Meer informatie beschikbaar hier

Beurzen helpen je collegegeld betalen

De mogelijkheden zijn talrijk, te beginnen met op behoeften gebaseerde beurzen, beurzen voor academische prestaties, speciale bijstandssubsidies, studiebeurzen voor gehandicapten en ministeriebeurzen voor academische verdiensten. Meer informatie beschikbaar HIER

Blijf in vorm spelen in een van onze sportafdelingen

Voor uw beschikking is een misleidende sporthal met een oppervlakte van meer dan 600 m2, aangepast voor het spelen van basketbal, volleybal, zaalvoetbal, badminton en aerobics (vanwege het uitstekende geluidssysteem). Het universiteitsgebouw beschikt over moderne, professionele apparatuur die u helpt fit te blijven en uw lichaam vorm te geven. Studenten hebben ook de mogelijkheid om de tennisbanen naast het college te gebruiken met een korting van 50%.

Studeer op een moderne campus

De campus van 29.000 m2 bevat kamers met airconditioning, collegezalen met een capaciteit voor honderden studenten, ruime klassen, een leeszaal, een bibliotheek, een fitnessruimte, een sportcentrum en 2 restaurants waar gerechten en snacks van over de hele wereld worden geserveerd. Op warmere dagen kunt u buiten ontspannen op de ruime binnenplaats van de universiteit. Het gebouw is ook toegankelijk voor gehandicapten.

Missie

De beste manier is om onze afgestudeerden voor te bereiden op hun toekomstige carrière door de studietechnologie voortdurend te moderniseren en ons studieprogramma aan te passen aan de veranderende wereld.

Visie 2020

Vistula zal een universiteit zijn die het beste de uitdagingen van de toekomst kan lezen. We willen een eerste universiteit zijn voor diegenen die de ambitie hebben om kennis te verwerven en de wereld te winnen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

Vistula University

De masteropleiding Computer Engineering aan de Vistula University van Vistula University is uw kans om vakkennis op te doen en een carrière in de IT-sector te beginnen. A ... [+]

Programma beschrijving

De masteropleiding Computer Engineering aan de Vistula University van Vistula University is uw kans om vakkennis op te doen en een carrière in de IT-sector te beginnen. Als u voor dit programma kiest, ontdekt u de toepassingen van geavanceerde draadloze technologieën in organisaties en leert u hoe u mobiele applicaties ontwerpt voor verschillende bedrijven en hun producten. Daarnaast zal het behalen van een masterdiploma de deuren openen naar leidinggevende functies in de industrie.

Dit programma is ideaal voor alle STEM-afgestudeerden, die hun kennis van computertechnologie willen uitbreiden en nieuwe vaardigheden willen opdoen.

Het masterprogramma leert je optimalisatie en de R-taal. Je leert hoe je de kennis van algoritmen kunt gebruiken, die van toepassing zijn op problemen in het draadloze netwerk en het ontwerp van mobiele apparaten. Je krijgt nieuwe competenties met betrekking tot rentabiliteitsbeoordeling en projectbeheer. Dankzij het DreamSpark van Microsoft, OAI van Oracle en de educatieve programma's van Local Academy van CISCO, word je bedreven in het toepassen van theoretische kennis op echte problemen. Als een Master in Computer Engineering, zal je ook bogen op de beheersing van ontwerp- en ontwikkelingstools.... [-]

Polen Warschau
October 2019
Voltijd
Deeltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Vistula University

Vistula University biedt het beste onderwijs dat beschikbaar is. Onze deskundige faculteit van ervaren beoefenaars, geïnternationaliseerde cursussen en openheid voor ande ... [+]

Programma beschrijving

Vistula University biedt het beste onderwijs dat beschikbaar is. Onze deskundige faculteit van ervaren beoefenaars, geïnternationaliseerde cursussen en openheid voor andere culturen, stelt u in staat om vanuit een ander perspectief naar financiën en boekhouding te kijken. Daarnaast vergroot u uw kennis van financiële instellingen en analyseert u economische en economisch-financiële verschijnselen - dit is wat u kunt verwachten als u ervoor kiest om Financiën en Accounting te studeren op het niveau van de Master.

De masteropleiding is ideaal voor iedereen die al een bachelordiploma in economie heeft behaald en die zich verder wil ontwikkelen en een expert wil worden op het gebied van financiën en boekhouding. Dit programma is ook perfect voor mensen met een bachelordiploma in Financiën en Accounting, en dankzij de steun van de hele faculteit en hoe het curriculum is gestructureerd, ook voor afgestudeerden van andere programma's.... [-]

Polen Warschau
October 2019
Voltijd
Deeltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Vistula University

Grafisch ontwerp op bachelorniveau is gewijd aan het leren van grafische technieken en het opdoen van een basiskennis van de kunsten. De masteropleiding aan de European F ... [+]

Programma beschrijving

Grafisch ontwerp op bachelorniveau is gewijd aan het leren van grafische technieken en het opdoen van een basiskennis van de kunsten. De masteropleiding aan de European Faculty of Art of Vistula University stelt je in staat om je kennis over het onderwerp aanzienlijk uit te breiden. Het masterprogramma biedt ook een geweldige kans om te leren hoe je je professionele carrière bewust kunt plannen, in een wereld waar enorme kennis en vaardigheden de naam van het spel zijn.

Graphic Design aan de Europese Faculteit der Kunsten van de Vistula University van Vistula University is een programma ontworpen voor iedereen die onafhankelijk wil zijn en niet bang voor artistieke experimenten. Het biedt ook de perfecte ruimte voor diegenen die geïnteresseerd zijn in experimenteel werk, hun verbeeldingskracht gebruiken, hun eigen tekenvaardigheden, fotografie en de nieuwste digitale afdrukken.... [-]

Polen Warschau
October 2019
Voltijd
Deeltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Vistula University

Als u tot nu toe alleen op de hoogte bent geweest van het internationale beleid, maar u wilt nu echt invloed hebben op het vormgeven van een dergelijk beleid, dan is de I ... [+]

Programma beschrijving

Als u tot nu toe alleen op de hoogte bent geweest van het internationale beleid, maar u wilt nu echt invloed hebben op het vormgeven van een dergelijk beleid, dan is de International Relations (Master-programma) iets voor u. Gedurende vier semesters leer je hoe je een strategie ontwerpt in internationaal beleid, en mondiale problemen beheerst, en tegelijkertijd ethische beslissingen neemt.

De masteropleiding Internationale Betrekkingen is ook een kans om kennis en vaardigheden te verbreden die nodig zijn in de werelddiplomatie. Dit betekent dat de onderzoeken u wereldwijde kansen zullen bieden. Na het afronden van de studies, zul je in staat zijn om jezelf te vervullen in de regio van de wereld, die je het meest interesseert.... [-]

Polen Warschau
October 2019
Voltijd
Deeltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Vistula University

Met het masterprogramma Management aan de Vistula University van Vistula University kunt u niet alleen de kennis aanvullen die u tijdens uw bachelorstudies hebt opgedaan, ... [+]

Programma beschrijving

Met het masterprogramma Management aan de Vistula University van Vistula University kunt u niet alleen de kennis aanvullen die u tijdens uw bachelorstudies hebt opgedaan, maar u ook in staat stellen nieuw materiaal te leren dat zeker is om u te helpen professioneel succes te behalen in de dynamische wereld van het bedrijfsleven. Je leert hoe je je carrière moet managen, in overeenstemming met de principes van het evenwicht tussen werk en privéleven en hoe je moet handelen in verantwoordelijke posities in management.

Als je liever beslissingen neemt dan orders opvolgt, als je graag met mensen werkt en je goed voelt in een multiculturele omgeving, dan is het Management (Master-programma) ideaal voor jou!... [-]

Polen Warschau
October 2019
Voltijd
Deeltijd
4 semesters
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Vistula University

Door Toerisme en Recreatie op masterniveau te bestuderen, krijg je kennis van management in het toerisme en kun je de vaardigheden die je op bachelorniveau hebt opgedaan ... [+]

Programma beschrijving

Door Toerisme en Recreatie op masterniveau te bestuderen, krijg je kennis van management in het toerisme en kun je de vaardigheden die je op bachelorniveau hebt opgedaan verder ontwikkelen. U leert zelfstandig en professioneel een reisbureau, toeristenoord of levensmiddelenbedrijf te runnen en organiseert premium zakelijke evenementen.

Vier semesters op de Warsaw School of Hospitality bieden een geweldige kans om de vaardigheden te verwerven die nodig zijn om uw eigen toeristische of horecabedrijf op te zetten - en niet alleen in Polen! Dit wordt mogelijk dankzij onder andere managementvaardigheden, met name strategisch denken, evenals vaardigheden in vreemde talen (B2 of hoger, volgens het Common European Framework of Reference).... [-]

Polen Warschau
October 2019
Voltijd
Deeltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Stokłosy,3
02-787 Warschau, Woiwodschap Mazovië, Polen