Vistula University & Warsaw School of Tourism and Hospitality Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Vistula University is een gerenommeerde universiteit, toegekend door onafhankelijke Poolse en buitenlandse instellingen, zoals Perspektywy en Rzeczpospolita, Huis & Market aand Zakencentrum Club.

De Univsersity bestaat uit vooraanstaande deskundigen die een reële impact op de economische en sociale leven, waaronder prof te hebben. Krzysztof Rybinski - voormalig vice-voorzitter van de Nationale Bank van Polen, prof. Andrzej Olechowski - Voormalig minister van Financiën en oud-minister van Buitenlandse Zaken en prof. Longin Pastusiak - voormalig vice-voorzitter van de Parlementaire Assemblee van de NAVO.

De universiteit werkt nauw samen met bedrijven en ondersteunt het bedrijfsleven ondernemerschap onder studenten, dat is iets dat maakt het opvallen in de Poolse educatieve markt. Het biedt bachelor-, master, engineering, postdoctorale en doctorale studies, uitgevoerd zowel in het Pools en in het Engels. Het werd opgericht in 1992, en samen met de Europese Academie voor Schone Kunsten en de School voor Toerisme en Recreatie vormt de Vistula Universiteiten Group.

Waarom studeren aan de Vistula

Krijgen een diploma van een prestigieuze universiteit

De Vistula University is genoteerd in de top tien van de beste niet-openbare universiteiten van de ranglijst door Perspektywy Magazine 2014.

Volgens Huis & Market, de universiteit is de beste Business Partner onder Poolse universiteiten. Hoog opleidingsniveau garandeert accreditatie van organisaties die de internationale academische gemeenschap:

1 De Wereldraad en de Vergadering over Cooperative Education - De enige organisatie die volledig is gewijd aan de geïntegreerde leren te werken; 2 Internationale Vereniging van Universiteiten: internationale vereniging van instellingen voor hoger onderwijs; 3 CEEMAN - Een van de meest prestigieuze accreditaties binnen management toegekend aan universiteiten.

Leer van de beste experts

De Vistula Universiteiten Groep geeft u toegang tot de beste deskundigen met een virtuele invloed op het economische en sociale leven, alsook actieve onderzoekers. Dat zijn de belangrijkste docenten van de universiteit: prof. Krzysztof Rybinski - voormalig vice-voorzitter van de Nationale Bank van Polen, prof. Andrzej Olechowski - voormalig minister van Financiën, voormalig minister van het exterieur, prof. Longin Pastusiak - voormalig vice-voorzitter van de Parlementaire Assemblee van de NAVO, prof. Jerzy M. Nowak - Vice-voorzitter van de Uitvoerende Raad van de Euro-Atlantische Commissie, prof. dr hab. Paweł Bożyk - lid van de VN-universiteit Senaat in Tokio, prof. Jan Fazlagić - expert op het gebied van kennis, onderwijs, creativiteit, innovatie en intellectuele beheer van hulpbronnen, prof. Roman Fulneczek - voormalig voorzitter van de PZU of Daewoo Insurance Company raad van bestuur, dr Marek Kulczycki - voormalig voorzitter van de raad PBC SA Beheermaatschappij Deutsche Bank, dr Aleksandra Wiktorow - Ombudsdienst Verzekeringen, de voormalige minister van Arbeid. Onze wetenschappelijke en didactische staf bestaat voornamelijk uit de praktijk, die hun ervaring in gerenommeerde bedrijven en instellingen opgedaan. Samenwerking met uitstekende wetenschappers uit academische centra over de hele wereld garandeert dat de opleiding beantwoordt aan de reële behoeften van de mondiale arbeidsmarkt.

Studie in een internationale gemeenschap

Meerdere mogelijkheden om naar het buitenland professionele trainingen en educatieve projecten voornamelijk naar Duitsland, Spanje of Turkije. Mogelijkheid om deel te nemen aan de Erasmus internationale studenten uitwisseling, wederzijds aangevuld met universiteiten uit meer dan 30 landen. Deelname aan gastcolleges van professoren van over de hele wereld. Daarnaast is de universiteit organiseert de International Week, waarin de studenten colleges buitenlandse professoren '. Hoog niveau van de Universiteit internationale profiel is benadrukt door de award voor de beste internationale promotie binnen de Genius Universitatis 2014 georganiseerd door de Perspektywy Magazine.

De universiteit ondersteunt de professionele ontwikkeling

De universiteit voert een innovatief programma voor het combineren van de zaken met COOP-EDU onderwijs, waarin hij samen met merken als: Cyfrowy Polsat, Radwag, Plus. Dit betekent dat het mogelijk is om stage en professionele trainingen voltooien partnerbedrijven en krijgen zowel de stevige theoretische kennis en de perfecte praktische voorbereiding, verplicht binnen de opleiding aan de Vistula University. De universiteit biedt de deelname aan beurzen, professionele trainingen en internationale projecten uitgevoerd zoals in China. Een student company Academic Force onder leiding van prof. Krzysztof Rybinski werkt aan de universiteit, het uitvoeren van onderzoek voor externe bedrijven. Ook de JOB SPOT evenement - de eerste georganiseerd door studenten doceert met business specialisten en werkgevers 'open dagen in Polen vinden plaats aan de universiteit. Wij handhaven de Globalizer - het enige programma in Polen waarbinnen buitenlandse studenten schrijven scripties in de vorm van projecten ter ondersteuning van de Poolse bedrijven om te starten in het land van herkomst.

Comfortabele studies verzekerd

Alles wat je nodig hebt voor een comfortabele studeren is beschikbaar op de 25.000 m2: kamers met airconditioning, zalen voor een paar honderd studenten, ruimtelijke didactische kamers, een leeszaal, een bibliotheek, een fitnessruimte, een sportcentrum, 2 restaurants serveren gerechten en hapjes uit alle hoeken de wereld.

Op warme dagen is het mogelijk om te ontspannen op een groene en ruimtelijke Universiteit binnenplaats. Het gebouw is aangepast voor gehandicapten.

Ontwikkelen, zowel je lichaam en geest

Houdt u van sport? Vistula University biedt een groot sportcentrum meer dan 600 m2 aangepast aan basketbal, volleybal, zaalvoetbal, badminton spelen en doen aërobe (geluidsinstallatie).

Je hoeft niet te zoeken naar een plek om te spelen. Gebruik Vistula sportcentrum. Heeft u oefenen in de sportschool? De universiteit gebouw biedt een moderne, professionele apparatuur zodat u om fit te worden en bouw je lichaam. U kunt zoveel als u wilt en nodig trainen.

Onze Missie

De missie van de Vistula University is van hoge kwaliteit educatieve diensten voor de internationale student gemeenschap in een geest van tolerantie en respect voor verschillende meningen, overtuigingen en standpunten.

Het nastreven van deze missie gaat om voorwaarden ontwikkeld door AFiBV dat de studenten in staat stellen om de theoretische kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn om zelfstandig hun problemen in het dagelijks leven op te lossen te verwerven. Op hetzelfde moment, het profiel van het onderwijs op de universiteit is gericht op het voldoen aan de eisen van de arbeidsmarkt en de uitdagingen van het informatietijdperk.

De belangrijkste doelstelling van de Vistula University is de best mogelijke voorbereiding van de studenten voor hun toekomstige carrière en het voldoen aan de behoeften van de werkgevers in de lokale en internationale arbeidsmarkt, zowel in kleine bedrijven en in grote multinationals. De universiteit curriculum is gebaseerd op de academische en zakelijke ervaring van docenten. Hierdoor studenten verwerven niet alleen een stevige theoretische kennis, maar ook uitstekende praktijkervaring.

De universiteit werkt samen met vooraanstaande wetenschappers uit de academische centra over de hele wereld, die worden uitgenodigd om gastcolleges te geven.

Onze troeven

Onze universiteit behoort tot de top 10 top particuliere universiteiten in Polen - 5e plaats in de 2014 ranking, ontwikkeld door Perspektywy en Rzeczpospolita Vistula University is de meest internationale universiteit in Polen op basis van de ranking van universiteiten bereid door "Perspektywy" en "Dziennik Gazety Prawna" 2014 Afib Vistula staat hoog aangeschreven in de zakelijke omgeving: het werd bekroond met de "Best Partner in Business" title door de redactie van Huis & Market en de Europese medaille door Business Center Club voor de beste stage en stageprogramma voor studenten Het hoge niveau van de studies wordt bevestigd door internationale accreditaties: CEEMAN op het gebied van marketing, Wace - met betrekking tot het combineren van studies met stageprogramma's, IAU - bevestiging van de kwaliteit van het onderwijs
Vistula is een gevestigde en de oudste merk onder alle particuliere universiteiten in Polen U kunt kiezen uit 15 vakgebieden, waaronder 7 die worden gegeven in het Engels

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Pools

Accreditaties

  • CEEMAN is one of the most prestigious acreditations within management awarded to universities
  • The World Council and Assembly on Cooperative Education
  • International Association of Universities

Bekijk MA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

MA In Economie

Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar October 2018 Polen Warschau +1 more

Als u al kreeg "verleden" van de undergraduate studies en leerde de basisprincipes van de economie, zowel in de micro- en de macro-schaal en de U bent geïnteresseerd in het krijgen van meer geavanceerde analytische instrumenten weten om economische verschijnselen te bestuderen - beginnen graduate studies in Economics. U zult analytische vaardigheden te ontwikkelen en u in staat om economische informatie en de economische, beurs en financiële ontwikkelingen te analyseren zijn. U krijgt ook vertrouwd met economische indicatoren en analyses. [+]

Als u al kreeg "verleden" van de undergraduate studies en leerde de basisprincipes van de economie, zowel in de micro- en de macro-schaal en de U bent geïnteresseerd in het krijgen van meer geavanceerde analytische instrumenten weten om economische verschijnselen te bestuderen - beginnen graduate studies in Economics. U zult analytische vaardigheden te ontwikkelen en u in staat om economische informatie en de economische, beurs en financiële ontwikkelingen te analyseren zijn. U krijgt ook vertrouwd met economische indicatoren en analyses.

De studie curriculum houdt rekening met de huidige vraag van de werkgevers, zodat je kunt er zeker van zijn dat u de vaardigheden die u in staat stellen om uw droom baan te vinden zal ontwikkelen. Zelfs tijdens je studie zal in staat zijn om uw kennis te maken aan een praktijktest - de Universiteit biedt u de mogelijkheid om stage te voltooien in toonaangevende bedrijven. Studies worden uitgevoerd in het Pools, Engels en Pools / Engels.... [-]


Ma In Finance En Accounting

Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar October 2018 Polen Warschau +1 more

Als u al kreeg "verleden" van de undergraduate studies en u bent geïnteresseerd in het uitbreiden van uw kennis van de werking van de financiële instellingen en banken, de analyse van de economische verschijnselen en de economische en financiële situatie, beginnen graduate studies in finance en accounting. Studie ook in de e-learning systeem, altijd en overal! [+]

Als u al kreeg "verleden" van de undergraduate studies en u bent geïnteresseerd in het uitbreiden van uw kennis van de werking van de financiële instellingen en banken, de analyse van de economische verschijnselen en de economische en financiële situatie, beginnen graduate studies in finance en accounting. Studie ook in de e-learning systeem, altijd en overal!

Je zal vaardigheden voor het ontwerpen van IT-systemen worden gebruikt in finance en accounting, om een ​​nauwkeurige diagnose van de verschijnselen te voeren winnen en processen die zich voordoen op het gebied van finance en accounting, financiële rapportages te ontwikkelen, om de activa en passiva van de financiële instellingen te beheren, om effectief te werken met entiteiten van de financiële markt, en plannen en financiële budgetten voor te bereiden.... [-]


Ma In Het Management

Campus of Online Voltijd Deeltijd 2 jaar October 2018 Polen Warschau +1 more

De studie curriculum omvat de belangrijkste aspecten van economische activiteit in de belangrijkste gebieden van de bedrijfsvoering. Deelnemers krijgen een grondige, uiterst praktische kennis die hen in staat stellen om zakelijke problemen effectief op te lossen en moeilijke beslissingen met betrekking tot het uitvoeren van activiteiten op operationeel en strategisch niveau (waaronder die met betrekking tot internationale vraagstukken, met een bijzondere nadruk op de specifieke kenmerken van de Centraal- en Oost- Europa regio). [+]

De studie curriculum omvat de belangrijkste aspecten van economische activiteit in de belangrijkste gebieden van de bedrijfsvoering. Deelnemers krijgen een grondige, uiterst praktische kennis die hen in staat stellen om zakelijke problemen effectief op te lossen en moeilijke beslissingen met betrekking tot het uitvoeren van activiteiten op operationeel en strategisch niveau (waaronder die met betrekking tot internationale vraagstukken, met een bijzondere nadruk op de specifieke kenmerken van de Centraal- en Oost- Europa regio).

Wat onderscheidt het curriculum is een combinatie van academische kennis met de ervaring van het bedrijfsleven beoefenaars. Hierdoor worden klassen uitgevoerd in een inspirerende atmosfeer, met veel aandacht voor samenwerking die zowel de drager en de uitdagingen van een groep gebruikt. Veel aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van universele en professionele vaardigheden.... [-]


MA In International Relations

Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar October 2018 Polen Warschau +1 more

Bij het bestuderen van de internationale betrekkingen aan graduate studies u uw kennis van de structuur van de wereldeconomie, de internationale politieke betrekkingen, de buitenlandse handel, internationale economische, sociale en juridische kwesties te verbreden. Je leert van prominente figuren vormgeven van de internationale politiek; onze professoren hebben waardevolle ervaring in het praktische gebruik van de kennis van de internationale politieke en economische betrekkingen. [+]

Bij het bestuderen van de internationale betrekkingen aan graduate studies u uw kennis van de structuur van de wereldeconomie, de internationale politieke betrekkingen, de buitenlandse handel, internationale economische, sociale en juridische kwesties te verbreden. Je leert van prominente figuren vormgeven van de internationale politiek; onze professoren hebben waardevolle ervaring in het praktische gebruik van de kennis van de internationale politieke en economische betrekkingen.

U krijgt de mogelijkheid om de politieke en economische beslissingen in een internationale context, evenals analytische en methodologische vaardigheden te maken krijgen.

Sterke punten: studies worden uitgevoerd rekening houdend met de huidige trends en veranderingen in de mondiale economie; de studie curriculum is gebaseerd op internationale modellen; onze docenten actief deelnemen aan het economische leven, die niet alleen theoretische kennis, maar ook specifieke praktische vaardigheden; U zult kennis die een deel van de meest recente ontwikkelingen in de economie, zowel nationaal als internationaal te winnen; een breed scala aan praktische cursussen geeft u specifieke vaardigheden nuttig zijn in uw carrière. Specialiteiten ... [-]

Ma In Toerisme En Hospitality Management

Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar October 2018 Polen Warschau +1 more

Toerisme en Recreatie programma aan de Warsaw School voor Toerisme en Hospitality Management (SGTiR) zal u voorzien van vaardigheden die essentieel zijn voor het beheren van uw eigen toeristische onderneming of co-beheer van de verschillende vormen van toerisme en hotel partnerschappen. U krijgt een vreemde taal op B2 vloeiend niveau van de Raad van Europa Gemeenschappelijk Europees Referentiekader beheersen, en je zult bekwaam in het gebruik van gespecialiseerde taal die nodig is voor het uitvoeren van uw professionele activiteit geworden. [+]

Toerisme en Recreatie programma aan de Warsaw School voor Toerisme en Hospitality Management (SGTiR) zal u voorzien van vaardigheden die essentieel zijn voor het beheren van uw eigen toeristische onderneming of co-beheer van de verschillende vormen van toerisme en hotel partnerschappen. U krijgt een vreemde taal op B2 vloeiend niveau van de Raad van Europa Gemeenschappelijk Europees Referentiekader beheersen, en je zult bekwaam in het gebruik van gespecialiseerde taal die nodig is voor het uitvoeren van uw professionele activiteit geworden.

Tijdens je studie, zal u geïnformeerd over de meest recente informatie technologieën en bedreven in het toepassen van ICT in het bedrijfsleven te worden. Je kennis niet alleen met de kennis van de mens en de menselijke behoeften, interculturele relaties, sociale banden, bescherming van het milieu en de menselijke invloed op het milieu, maar ook met inheemse culturele erfgoed en landschap charmes zijn.... [-]