Lees de Officiële Beschrijving

De Faculteit der Psychologie, van welke BOSJE is een deel wordt de meest gerenommeerde Faculty of Psychology in Polen. De Faculteit'S onderzoeksprojecten bestrijken een uitgebreid scala van onderwerpen op het gebied van psychologie, en de resultaten worden regelmatig gepubliceerd in gerenommeerde wetenschappelijke tijdschriften.

Onze wetenschappers staan ​​bekend om de nadruk die zij op de ontwikkeling van elke student individuele capaciteiten.

Naast psychologie programma in het EngelsDe faculteit biedt full-time en part-time psychologie programma's in het Pools, Evenals post-graduate opleidingen.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Pools

Deze school biedt ook:

Master

University Of Warsaw, Faculty of Psychology

WISP - de internationale studies in psychologie van Warschau is een volledig vijfjarig masterprogramma (in het Pools: magister) in de psychologie. Wij bieden u de kans om ... [+]

WISP - de internationale studies in psychologie van Warschau is een volledig vijfjarig masterprogramma (in het Pools: magister) in de psychologie. Wij bieden u de kans om een ​​unieke combinatie van gepersonaliseerd kleinschalig onderwijs te ervaren in een zeer internationale omgeving. Huidige WISP-studenten komen uit meer dan 30 verschillende landen en noemen deze wereldwijde mix als iets dat ze erg op prijs stellen.

Met slechts ongeveer 150 studenten in het hele programma zijn de klassen klein, met gemiddeld 20 tot 25 studenten. Dit maakt het voor u mogelijk om persoonlijk in contact te treden met professoren en andere studenten. WISP-studenten waarderen dit persoonlijke, aangename en interactieve klimaat omdat het hen uitnodigt en stimuleert om actief betrokken te zijn bij lessen en in het leerproces in het algemeen, in plaats van een passieve luisteraar te zijn in een grote groep. Een goede illustratie van de persoonlijke benadering bij WISP is dat hoogleraren en administratief personeel studenten meestal bij hun voornaam kennen.... [-]

Polen Warschau
October 2019
Voltijd
5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University Of Warsaw, Faculty of Psychology
Address
Wydział Psychologii Uniwersytetu Warszawskiego Stawki 5/7
00-183 Warschau, Woiwodschap Mazovië, Polen
Website
Telefoonnr.
+48 22 554 97 05