University of Warsaw, Faculty of Economic Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Studies aan de Universiteit van Warschau houden hoge posities in de internationale rankings, zoals de Times Higher Education World University Ranking en de Academic Ranking of World Universities (ook bekend als de Shanghai ranking). Rekening houdend met het totale aantal universiteiten die 20.000 bereikt, de Universiteit van Warschau is een van de bovenste twee procent van de beste universiteiten ter wereld. Volgens internationale ranglijsten, het is ook de beste universiteit in Polen en een van de grootste die in deze regio van Europa.

De Universiteit van Warschau werd opgericht in 1816. Universitair afgestudeerden hebben 5 Nobelprijs awards gewonnen. De universitaire gemeenschap bestaat uit 60.000. De UW werkt samen met meer dan 1.100 buitenlandse entiteiten. Het is een lid van circa 100 internationale organisaties en netwerken.

Faculteit opleidingen Economische Wetenschappen 'combineren solide basis van het academisch onderwijs met hoogwaardige gespecialiseerde kennis, Zonder welke men kan niet goed functioneren in de moderne economische klimaat. Onze afgestudeerden worden gerespecteerd en gezocht door werkgevers en gemakkelijk werk vinden in diverse instellingen.

Alle specialisaties aan de Faculteit der Economische Wetenschappen hebben accreditatie dat is een bewijs van de kwaliteit van het onderwijs geschonken door de Universiteit Accreditation Committee verkregen. Onze opleidingen in de economie kreeg een positief teken met onderscheiding van de staat Accreditation Committee.

Moderne economie is niet alleen een empirische wetenschap ook een experimentele. Onze cursus curriculum omvat vakken die binnen het domein van de moderne economie met naleving van de hoge Europese normen. UW studenten zijn in de voorhoede van de intellectuele ontwikkeling van Polen omdat hun academici maken het primaire deel van intellectuele inhoud. Zo kunnen ze vertrouwd zijn met dergelijke ideeën uit de eerste hand te worden. Onze studenten hebben toegang tot de nieuwste handboeken en publicaties, niet alleen de binnenlandse maar ook buitenlandse. WNE economische bibliotheek heeft een interessante economische collectie en behoort tot WU Internet bibliotheeknetwerk.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk BA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Ma In De Economie (internationale Economie)

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Polen Warschau

Dit is een twee-jaar, full-time, de tweede cyclus programma op het gebied van de economie, die zich concentreert op Internationale Economie met dubbele graden opprotunities. 2e beste programma in de regio (volgens EduUniversal). [+]

Dit is een twee-jaar, full-time, de tweede cyclus programma op het gebied van de economie, die zich concentreert op International Economics. Dit programma wordt aangeboden door de Faculteit der Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Warschau, die naar de mening van de Poolse Staat Accreditation Committee, biedt de beste economie curricula in Polen.

U leert in internationale omgeving: 50% van de studenten aan het programma zijn buitenlanders U zult vloeiend implementeren geavanceerde macro en micro theorie, terwijl het modelleren sociaal-economische processen U zult vloeiend gebruiken twee belangrijkste talen in de morern financiële wereld: wiskunde en Engels U zult kennis te verwerven over de regels van negitiations en zal weten hoe op te lossen handelsgeschillen Je zult hoe financiën en economie werk te begrijpen en u in staat om deze kennis te gebruiken voor de financiering vooraf engeneering in internationale bedrijven zullen zijn Je zal gebruik maken van geavanceerde econometrische tools zoals STATA MAXIMA, EViews met gemak ... [-]

Ma In Kwantitatieve Finance

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Polen Warschau

20 beste programma in Financial Markets wereldwijd volgens EduUniversal ranglijst 2014. [+]

De afgestudeerde programma in Quantitative Finance (QF) aan de Faculteit der Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Warschau is een vier-semester programma op een full-time basis die studenten biedt met een uitstekende kennis van moderne kwantitatieve financiën. Het is door EduUniversal Top 100 opgenomen in de Financial Market rangschikking als 20e.

U zult strenge analytische instrumenten, geavanceerde derivaten waarderingsmodellen en portfolio management strategieën te gebruiken in het echte dynamische omstandigheden U zult de moderne technieken voor risicomanagement en kwantitatieve investering gereedschappen leren U zult codding vaardigheden (C ++, R, CRAN) die u in staat stellen om de uitvoering van financiële modellen in de praktijk te verwerven U weet hoe het ontwerpen en optimaliseren van geautomatiseerde trading strategieën Je zult waarschijnlijk een equivalent van het gehele collegegeld te verdienen binnen drie maanden werk U leert in internationale omgeving: 50% van de studenten aan het programma zijn buitenlanders U zult vloeiend gebruiken twee belangrijkste talen in de wereld in finance: wiskunde en Engels ... [-]

Videos

University of Warsaw, School of Economic Sciences