Lees de Officiële Beschrijving

Studies aan de Universiteit van Warschau houden hoge posities in de internationale rankings, zoals de Times Higher Education World University Ranking en de Academic Ranking of World Universities (ook bekend als de Shanghai ranking). Rekening houdend met het totale aantal universiteiten die 20.000 bereikt, de Universiteit van Warschau is een van de bovenste twee procent van de beste universiteiten ter wereld. Volgens internationale ranglijsten, het is ook de beste universiteit in Polen en een van de grootste die in deze regio van Europa.

De Universiteit van Warschau werd opgericht in 1816. Universitair afgestudeerden hebben 5 Nobelprijs awards gewonnen. De universitaire gemeenschap bestaat uit 60.000. De UW werkt samen met meer dan 1.100 buitenlandse entiteiten. Het is een lid van circa 100 internationale organisaties en netwerken.

Faculteit opleidingen Economische Wetenschappen 'combineren solide basis van het academisch onderwijs met hoogwaardige gespecialiseerde kennis, Zonder welke men kan niet goed functioneren in de moderne economische klimaat. Onze afgestudeerden worden gerespecteerd en gezocht door werkgevers en gemakkelijk werk vinden in diverse instellingen.

Alle specialisaties aan de Faculteit der Economische Wetenschappen hebben accreditatie dat is een bewijs van de kwaliteit van het onderwijs geschonken door de Universiteit Accreditation Committee verkregen. Onze opleidingen in de economie kreeg een positief teken met onderscheiding van de staat Accreditation Committee.

Moderne economie is niet alleen een empirische wetenschap ook een experimentele. Onze cursus curriculum omvat vakken die binnen het domein van de moderne economie met naleving van de hoge Europese normen. UW studenten zijn in de voorhoede van de intellectuele ontwikkeling van Polen omdat hun academici maken het primaire deel van intellectuele inhoud. Zo kunnen ze vertrouwd zijn met dergelijke ideeën uit de eerste hand te worden. Onze studenten hebben toegang tot de nieuwste handboeken en publicaties, niet alleen de binnenlandse maar ook buitenlandse. WNE economische bibliotheek heeft een interessante economische collectie en behoort tot WU Internet bibliotheeknetwerk.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

University of Warsaw, Faculty of Economic Sciences

Dit is een tweejarig, voltijds, tweede cyclus programma op het gebied van economie, dat zich concentreert op internationale economie met kansen voor dubbele graden. 1e be ... [+]

1e beste programma in Oost-Europa volgens Eduniversal.

Dit is een tweejarig, voltijds, afgestudeerd programma op het gebied van economie dat zich concentreert op internationale economie. Dit programma wordt aangeboden door de Faculteit der Economische Wetenschappen van de Universiteit van Warschau, die, naar het oordeel van de Poolse Staatscommissie voor Accreditatie, de beste economische curricula in Polen biedt. Dit programma leidt tot de graad van 'magister', wat overeenkomt met de Master of Arts in Economics.

Je zult geavanceerde macro- en microtheorie vloeiend implementeren terwijl je sociaal-economische processen modelleertJe zult begrijpen hoe financiën en economie werken... [-]
Polen Warschau
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Warsaw, Faculty of Economic Sciences

17e beste programma op financiële markten wereldwijd volgens Eduniversal Ranking 2018. ... [+]

17e beste programma ter wereld volgens Top 100 Wereldwijde Eduniversal Ranking op de financiële markten in 2018.

Het Quantitative Finance-programma aan de Faculteit der Economische Wetenschappen van de Universiteit van Warschau is een vier-semester-programma op voltijdse basis dat studenten uitstekende kennis van moderne kwantitatieve financiën biedt. Het programma leidt tot een 'magister'-diploma en is compatibel met het Bologna-systeem, vergelijkbaar met Maters of Arts.

Het onderscheidende kenmerk van dit programma is dat het de algemene grondslagen van de economische theorie combineert met gespecialiseerde kennis in financiën. Het basisdoel van deze specialisatie is om studenten theoretische kennis te bieden op het gebied van kwantitatieve financiering in combinatie met de praktische toepassingen ervan in financiële instellingen, rekening houdend met de nieuwste trends in de financiële wereld.... [-]

Polen Warschau
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

University of Warsaw, School of Economic Sciences