Lees de Officiële Beschrijving

UTP Universiteit voor Wetenschap en Technologie (Uniwersytet Technologiczno - Przyrodniczy - de UTP) in Bydgoszcz heeft een 60 jaar lange traditie die teruggaat tot 1951, toen de eerste school van het hoger onderwijs in Bydgoszcz is gemaakt - de Avond School of Engineering. Vroeg in zijn geschiedenis, het opgeleide chemische en mechanische ingenieurs. Hebben omgezet in de Engineering School van Hoger Onderwijs, in 1964, full-time, 's avonds en extramurale programma's werden aangeboden door 4 technologische faculteiten.

De ontwikkeling van de agrarische studies werd in 1969 gelanceerd door de oprichting in Bydgoszcz van de tak van de Agrarische School van Hoger Onderwijs van Poznań. Deze tak werd onafhankelijk in 1972 door te draaien in de Faculteit van Landbouw met Animal Production Section. Op grond van het decreet van minister-president van 20 augustus 1974, werden deze twee scholen samengevoegd tot de Jan en Jędrzej Śniadecki's University of Technology en landbouw in Bydgoszcz, omgedoopt tot de UTP Universiteit voor Wetenschap en Technologie in 2006.

UTP Universiteit voor Wetenschap en Technologie is een multi-profiel hogeschool biedt technische, landbouw, kunst en in het gebied van management opleidingen.

Het eindexamen certificaat (matura) is vereist voor toelating tot de UTP. Toelating is gebaseerd op de resultaten van eindexamen. Wij bieden volledige of part-time van I (BSc, Bachelor in de ingenieurswetenschappen), II (MSc) en III (doctoraal studie) graden.

UTP Universiteit voor Wetenschap en Technologie biedt de volgende velden (programma's) van de studie:

Ik diploma - Bachelor in de ingenieurswetenschappen

Technische Wetenschappen Agricultural Sciences

Land- en Bosbouw Techniek Landbouwwetenschappen

Architectuur en Stedenbouw Dierhouderij

biomedische technologie biotechnologie

Chemische Technologie Milieubescherming

civiele techniek Food Technology and Human Nutrition

Ontwerpstudies

elektrotechniek Managementwetenschappen

Elektronica en Telecommunicatie beheer

Omgevings Ingenieurschap Management en Production Engineering

Informatie en Communicatie Technologie (ICT)

Interieur Design

Materiaal Techniek

Werktuigbouwkunde

Technische Natuurkunde

Vervoer

II diploma - Master studie

Technische Wetenschappen Agricultural Sciences

Chemische Technologie Landbouwwetenschappen

civiele techniek Dierhouderij

elektrotechniek biotechnologie

Elektronica en Telecommunicatie Milieubescherming

Omgevings Ingenieurschap

Werktuigbouwkunde Managementwetenschappen

Technische Natuurkunde beheer

Vervoer

III diploma (doctoraal studie)

Agronomie Dierhouderij Milieu Ontwikkeling Machines bouw en exploitatie

Het leerproces wordt ondersteund door de volgende faculteiten:

Faculteit van landbouw en biotechnologie Faculteit Fokkerij en Biologie Faculteit Scheikundige Technologie en engineering waaronder Instituut voor Wiskunde en Natuurkunde Faculteit Civiele Techniek en Milieu Faculteit Bedrijfskunde Faculteit Werktuigbouwkunde Faculteit van Telecommunicatie en Electrical Engineering

Gedurende de 60 jaar geschiedenis van de studie aan de universiteit zijn afgerond door meer dan 43.000 afgestudeerden, vooral als hoofdvak in de civiele techniek, werktuigbouwkunde en landbouw wetenschappen. Onze afgestudeerden zijn onder andere, bijvoorbeeld de wereldberoemde Sydney Olympisch stadion ontwerper, Edmund Obiała, MSc, en een cryptologist, professor Józef Pieprzyk.

Zeven faculteiten, interfacultair eenheden en administratie in dienst ongeveer 1300 mensen, 680 van die academici, waaronder bijna 140 professoren. Zes faculteiten van de universiteit hebben het recht toe te kennen PhD-graad, waarvan drie (de Faculteit van Landbouw en Biotechnologie, Faculteit Fokkerij en Biologie en de faculteit Werktuigbouwkunde) ook naar de mate van doktor habilitowany gelijkwaardig verlenen aan de Doctor in de Wetenschappen graad. De wetenschappelijke en educatieve activiteiten is gebaseerd op samenwerking met bijna alle binnenlandse technische universiteiten en de landbouw en met vele buitenlandse universiteiten en wetenschappelijke centra.

Vijf wetenschappers van de universiteit zijn de titel van Doctor Honoris Causa verleend. De erkenning van de Universiteit academici van de Poolse wetenschap is heel erg bewezen door hun veelvuldige deelname aan commissies en secties van de Poolse Academie van Wetenschappen en het ministerie van Wetenschap en Hoger Onderwijs, evenals de werken van De Poolse Accreditation Committee.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

UTP University of Science and Technology in Bydgoszcz

Computer Aided Engineering omvat het gebruik van computers in alle ingenieurs van ontwerp tot de fabricage van een product. CAE virtuele productontwikkeling omgevingen wa ... [+]

Wat is de CAE?

Computer Aided Engineering omvat het gebruik van computers in alle ingenieurs van ontwerp tot de fabricage van een product. CAE virtuele productontwikkeling omgevingen waardoor 3D-modellen worden gemaakt, geanalyseerd en geoptimaliseerd. Dankzij de mogelijkheden evalueren van bedrijfsomstandigheden en dankzij de mogelijkheid van toepassing van het idee van concurrent engineering tijde voorbereiding van een nieuw product kan sterk worden verminderd.

Natuurlijk Info

CAE afgestudeerden, afhankelijk van het gebied van de eerste cyclus studies en de keuze van cursussen, kan buitengewoon effectieve vaardigheden van het gebruik van computer-aided instrumenten te ontwikkelen, met name in samenwerking met de ingenieurs die gespecialiseerd zijn in verschillende gebieden, hun kennis uit te breiden in de informatietechnologie, in het bijzonder met betrekking tot computer programmering en graphics evenals hun kennis van verschillende computer-aided omgevingen te breiden en uitgegroeid tot een specialist in de ontwikkeling van computer-aided software engineering omgevingen.... [-]

Polen Bydgoszcz
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands