University of Ecology and Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Introductie De Universiteit van Ecologie en beheer in Warschau (UE & M, Wyższa Szkoła ekologii i Zarządzania w Warszawie) is een niet-statelijke instelling voor hoger onderwijs, vastgesteld op basis van de beslissing van de Minister van Nationale Opvoeding in juli 1995 en onder nummer 62 ingeschreven in het register van niet-gouvernementele instellingen voor hoger onderwijs en verenigingen van niet-statelijke instellingen voor hoger onderwijs.

De universiteit wordt beschouwd als een van de beste niet-statelijke instellingen voor hoger onderwijs in de regio Mazowsze. Dynamische ontwikkeling van UE & M, hebben hoge opleiding normen en interdisciplinaire karakter van kennis verkregen door onze studenten de waardering van werkgevers en specialisten uit verschillende sectoren opgedaan.

Hoge normen van het onderwijs resultaat, onder meer in de prestigieuze prijzen en titels toegekend aan de universiteit, positieve evaluatie van de Erkenningscommissie staat voor alle gebieden van studie tot nu toe geëvalueerd, evenals awards verkregen door haar afgestudeerden.

Faculteit Bedrijfskunde van UE & M Sinds het begin van de activiteit van de faculteit, de belangrijkste focus met betrekking tot de vakgebieden van de faculteit is van hoge kwaliteit en het interdisciplinaire karakter van de opleiding, waardoor up-to-date specialisaties en aanpassing van de inhoud van de opleiding aan de veranderende verwachtingen van de arbeidsmarkt markt. Dankzij deze, afgestudeerden van de faculteit worden waargenomen door de werkgevers als hoog gekwalificeerde specialisten die beschikken over de benodigde middelen van kennis, vaardigheden en sociale competenties, waardoor een effectieve en verantwoorde uitvoering van gediversifieerde professionele taken.

Materiële achtergrond van de Faculteit Tot zijn beschikking, de Faculteit Bedrijfskunde heeft de complete leer-infrastructuur van de Universiteit van Ecologie en beheer in Warschau, met inbegrip van goed zijn uitgerust collegezalen en laboratoria, een bibliotheek en leeszaal, apparatuur, machines, materialen en software die nodig is om het leerproces te voeren , met inbegrip van de computer werkplekken met internettoegang. Bovendien, in elk van de Universiteit van gebouwen, studenten en docenten hebben Wi-Fi internettoegang.

UE & M heeft een eigen, moderne onderwijsfaciliteiten, aangepast aan de behoeften van gehandicapte gebruikers. Leslokalen en laboratoria hebben state of the art apparatuur en ze laten correcte uitvoering van het opleidingsproces. Wat meer is, de universiteit maakt haar faciliteiten ter beschikking aan studenten en docenten buiten de geplande lesuren. Het aantal en de kwaliteit van het onderwijs kamers zijn aangepast aan het aantal studenten.

Er is ook een zeer goed uitgeruste bibliotheek en leeszaal van UE & M, waarvan de collecties omvatten meer dan 44.000 volumes. Het up-to-date collectie van de pers beschikbaar bij de studiezaal omvat app. 240 titels van binnenlandse tijdschriften en 13 titels van buitenlandse tijdschriften.

Studenten kunnen ook gebruik maken van elektronische bibliotheek collecties, zoals Elsevier, Springer, Wiley-Blackwell, EBSCO, Nature, Science, Web of Knowledge, SCOPUS, AGRO, BazEkon, BazHum, BazTech, CEJSH.

Wat maakt ons anders?

Gekwalificeerde en ervaren onderwijs en wetenschappelijk personeel, het verstrekken van de studenten met een state-of-the-art kennis en praktische vaardigheden Opleidingen in overeenstemming met de eisen van het werk markt die afgestudeerden met kennis die nodig is in hun gekozen beroep te bieden. De deskundigen en het bestuur van de werkgevers functioneren op elke faculteit in staat zal zijn om te overleggen over de wijze waarop de afgestudeerden voor te bereiden op hun toekomstige baan. Gespecialiseerde laboratoria, kamers met airconditioning en studio's met Wi-Fi-connectiviteit. Moderne bibliotheek met een comfortabele leeszaal en met meer dan 52 000 boeken en tijdschriften. Eigen uitgeverij, die verantwoordelijk is voor monografieën en studieboeken. Warsaw School of Health functioneren bij de UE & M organiseert geopend lezingen over gezondheid en sociale ziekten. ERASMUS PLUS 2014-2020 aanbod uitwisselingsprogramma met vele universiteiten, evenals stages in veel instellingen, kantoren en organisaties in verschillende Europese landen.

Speciaal voor de internationale studenten, is er een International Cooperation Office. UE & M biedt vooropleidingen van de Poolse taal, zowel voor onze afgestudeerden en voor de studenten die net hun opleiding beginnen bij de Poolse universiteiten. Voor onze studenten en luisteraars we zorgen er ook voor een slaapzaal.

Locaties

Warschau

University of Ecology and Management

Address
ul. Olszewska 12
00-792 Warschau, Mazovië, Polen
Telefoonnr.
+48 22 825 80 34/35

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: