Lees de Officiële Beschrijving

Het kiezen van een goede school is zowel een belangrijke en moeilijke beslissing. Je toekomst hangt ervan af. Je moet individuele vaardigheden en vooroordelen overwegen, evenals alle argumenten voor en tegen. U moet weten welke baan u in de toekomst wilt hebben, wat uw belangen zijn en welke arbeid er in zowel Polen als in de Europese Unie is.

Strategie

De strategie van onze school betekent een effectieve organisatie die zal leiden tot: 1. Het verhogen van het aantal goed opgeleide afgestudeerden die in elke plaats in de wereld werkzaam of werkzaam zijn, 2. Het verhogen van het aantal wetenschappelijke onderzoeksprojecten gefinancierd uit verschillende bronnen, 3. Uitbreiding van de internationale samenwerking, 4. Uitbreiding van de samenwerking met het bedrijfsleven, 5. Waardoor onze afgestudeerden MA studies kunnen voortzetten, 6. Afgestudeerde studies, cursussen en gespecialiseerde training, 7. Het aanbieden van cursussen in het Engels, 8. Verbetering van de onderwijsinfrastructuur door het aanbieden van gespecialiseerde workshops en extra onderwijsruimte, 9. E-learning ontwikkelen

Legale basis

Sopocka Szkoła Wyższa (SSW), de Sopot University of Applied Science werd op 10 januari 2000 opgericht op grond van het besluit van de minister van wetenschappen en hoger onderwijs. De universiteit is ingeschreven in het register van niet-staatsuniversiteiten en niet-gouvernementele verenigingen onder nummer 174.

takken

De Sopot University of Applied Science University heeft twee vestigingen. Een in Sopot (hoofdsteen) en één in Chojnice.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

Sopot University of Applied Sciences

ACCA is een prestigieuze instelling voor boekhoudkundige professionals, met boekhoudkundige, financiele en managementkwalificaties en normen die significant vanuit het be ... [+]

ACCA is de grootste en snelst ontwikkelde internationale organisatie die financiën en boekhoudkundige professionals associeert. De ACCA-kwalificatie is een van de meest prestigieuze kwalificaties op dit gebied, gewaardeerd door werkgevers wereldwijd: http://studiujzacca.pl/ en http://accapolska.pl/.

De Sopot University of Applied Science is geaccrediteerd door ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), daarom kunnen we ACCA Finance en Accounting specialisatie aanbieden aan de studenten van de tweede graad.

De specialisatie is gewijd aan de personen die een hoge professionele positie op het gebied van boekhouding, audit en financiën willen bereiken.

Het specialiseringsprogramma biedt de afgestudeerden de mogelijkheid om van 9 examens vrijgesteld te worden die het ACCA-certificaat kunnen verwerven.... [-]

Polen Sopot
October 2019
Voltijd
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Rzemieślnicza 5
Sopot, Pommeren, 81-855 PL