Silesian University Of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Welkom bij de Silesian University Of Technology (SUT), een plek die zonder enige twijfel succesvolle mensen opleidt. Bijna 10% van de topmanagers in Polen studeerde af aan de SUT. Haar alumni ontvangen de hoogste salarissen in de regio en de 4e hoogste in Polen. Onlangs hebben we ook de 4e plaats behaald in scholen voor hoger onderwijs waarvan de afgestudeerden het meest worden gezocht door werkgevers.

Doe mee en neem de unieke kans om engineering te studeren aan de instelling van een wereldwijde academische reputatie en levendige samenwerking met grote industriële partners.

De universiteit biedt studies van de 1e graad (BSc, BA), 2e graad (MSc, MA), 3e graad (Ph.D.) en postdoctorale cursussen. Op dit moment geeft SUT meer dan 20.000 studenten op alle drie de niveaus van studie. Alle lessen vinden plaats in moderne laboratoria en collegezalen, gegeven door hooggekwalificeerd universiteitspersoneel, bestaande uit 1.600 academische leraren. De Silesian University Of Technology bestaat uit elf faculteiten in Gliwice, waar de universiteit is gevestigd, evenals twee faculteiten in Katowice en twee in Zabrze.108027_108017_sut_1.jpg

faculteiten

 • Faculteit architectuur
 • Faculteit voor automatische besturing, elektronica en informatica
 • Faculteit Civiele Techniek
 • Faculteit der Scheikunde
 • Faculteit van Elektrotechniek
 • Faculteit der Mijnbouw en Geologie
 • Faculteit voor biomedische technologie
 • Faculteit van Materiaalkunde en Metallurgie
 • Faculteit van energie en milieutechniek
 • Faculteit Toegepaste Wiskunde
 • Faculteit Werktuigbouwkunde
 • Faculteit Organisatie en Management
 • Faculteit van het transport
 • Institute of Physics - Centrum voor Wetenschap en Onderwijs van de Silesian University Of Technology
 • University College of Social Sciences and Foreign Languages108028_108019_SUT_main_photo.jpg

Missie en waarden

Als een prestigieuze Europese technische universiteit, organiseert de Silesian University Of Technology innovatieve onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en leidt zij zeer professionele medewerkers op voor de kennismaatschappij en -economie. Het stimuleert ook actief de groei van de regio en de lokale gemeenschappen. Door de voortdurende verbetering van processen en organisatie is de universiteit een vriendelijke en open plek voor de academische gemeenschap, in termen van werk en ontwikkeling.

De Silesian University Of Technology is een instelling voor hoger onderwijs die de universele waarden en academische tradities respecteert. Het is een moderne en algemeen erkende Europese instelling, een van de beste Poolse technische universiteiten, die de elite van de samenleving opleidt en de dynamische ontwikkeling van de economie ondersteunt met inachtneming van de ethische waarden en de hoogste kwaliteit van onderzoeks- en onderwijsactiviteiten. Hoge positie en prestige van de universiteit worden opgebouwd door zelfverbetering, samenwerking en samenwerking van de medewerkers, studenten, Ph.D. studenten, en de sociale en economische omgeving. Deze omstandigheden bevorderen creativiteit, innovativiteit en overdracht van technologieën.

Vanwege het feit dat de Silesian University Of Technology deelneemt aan de ontwikkeling van wetenschap, technologie en cultuur, wekt het de waarden patriottisme, burgerzin, actief burgerschap, wederzijds respect, verdraagzaamheid, integriteit en rechtvaardigheid in zijn gemeenschap. Het bevordert ook het respect voor goede praktijken in de wetenschap. De universiteit respecteert de diversiteit van de vakgebieden en verschillen in overtuigingen, in overeenstemming met het beginsel van academische vrijheid.

Locaties

Gliwice

Address
Akademicka,2A
44-100 Gliwice, Silezië, Polen

Opleidingen

Deze school biedt ook: