Lees de Officiële Beschrijving

Universiteit van de maatschappij- en geesteswetenschappen

Wij geloven in mensen die waarde hechten aan zelfontplooiing en willen om hun dromen waar te maken. Ze geven ons motivatie voor continue verbetering, zodat we konden bieden onderwijs en onderzoek op het hoogste niveau. Onze goed gekwalificeerde docenten hou het verbreden van hun kennis en het delen met jongeren. Wij doen ons best om onze studenten met een te verstrekken milieu en hulpbronnen de uitvoering van hun intellectuele nieuwsgierigheid, het ontwikkelen van hun talenten en hun belangen na te streven.

Aanbod

Meer dan 15 000 studenten ingeschreven in interdisciplinaire opleidingen. Wij bieden full-time en extramurale undergraduate en graduate opleidingen in de psychologie, Moderne Talen, Culturele Studies, Journalistiek en sociale communicatie, sociologie, rechten, interne veiligheid, internationale betrekkingen, Management en Design. SWPS is de enige particuliere universiteit in Polen, dat is het recht voor om post-doctorale graden in Psychologie en Culturele Studies en PhD graden toegekend Psychologie, Sociologie, Culturele Studies en Recht.

Ons aanbod omvat ook een breed scala aan non-degree-programma's zoals weekend trainingen en talrijke opleidingsprogramma's op maat. Wij organiseren cycli van wetenschappelijke en culturele evenementen dat voor het publiek toegankelijk zijn. Onze instelling waarden aanzienlijke debatten en vruchtbare discussies, En dit is de reden waarom we vaak gastheer wereldwijd erkende wetenschappers, bekende kunstenaars en vertegenwoordigers van de massamedia. Degenen die willen om hun taalvaardigheid te beheersen zijn meer dan welkom om mee te doen Engels Voorbereidende School en Poolse Preparatory School, De programma's die hen een kans om hun Engels en Pools verbeteren onder begeleiding van gekwalificeerde docenten geven.

Onze cursussen zijn een combinatie van in-class activiteiten en zelfstudie. Nieuw verworven delen van kennis kan worden beoefend via de universiteit moderne e-learning platform.

International Studies

Onze studenten hebben een kans om hun horizon verbreden door niet alleen afleiden van kennis uit vooraanstaande mensen, maar ook door te gaan in het buitenland in het kader van uitwisselingsprogramma's die wij aanbieden. We lopen uitwisselingsprogramma's met gevestigde instellingen in Europa, Turkije, Azië en Amerika.

In het hart van Europa

Polen ligt in Midden-Europa. Het bruggen het Westen met het Oosten en het Noorden met het Zuiden en het is gemakkelijk te bereiken vanuit alle delen van de wereld.

Onze belangrijkste campus is gevestigd in Warschau, de commerciële en academische centrum van het land en de regio. Het is een zeer levendige en zich snel ontwikkelende stad. Het biedt onbeperkte mogelijkheden om te studeren, werken en genieten van het leven. Het is ook de meest multiculturele stad in de regio.

Maak een bewuste keuze en gelden voor SWPS vandaag! Wij staan ​​voor u klaar!

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Pools

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Klinische Psychologie integreert wetenschap, theorie en praktijk te begrijpen, voorspellen, en het verminderen van onaangepastheid, handicap, en verkeren, alsmede om pers ... [+]

Master in de psychologie (2 jaar)

Klinische Psychologie integreert wetenschap, theorie en praktijk te begrijpen, voorspellen, en het verminderen van onaangepastheid, handicap, en verkeren, alsmede om persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen. Klinische Psychologie is een brede benadering van menselijke problemen, bestaande uit diagnostiek, assessment, evaluatie, raadpleging, behandeling, preventie en onderzoek met betrekking tot verschillende bevolkingsgroepen (kinderen, volwassenen, gezinnen, koppels en groepen).

Voor Wie?

Het programma is geschikt voor studenten die undergraduate graden hebben verkregen in de psychologie, alsmede voor degenen die hun bachelor diploma in een andere dan de psychologie en met een beperkte blootstelling aan het veld gebied. Deze laatste zijn verplicht om twee extra compenserende undergraduate psychologie modules (dwz Personality Psychology, Psychologie van emotie of Ontwikkelingspsychologie) op maat van de student specifieke vooropleiding te voltooien. Na toelating elke student wordt geïnformeerd over bepaalde modules moet hij / zij wonen. Deze modules zijn gratis en nodig hebben tijdens het eerste jaar van de studie worden afgerond.... [-]

Polen Warschau
Oktober 2019
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Psychologie is een discipline waarvan het doel is om te begrijpen en verbeteren van het functioneren van individuen, groepen en samenlevingen als geheel. ... [+]

Master in de psychologie (5 Jaar)

Psychologie is een discipline waarvan het doel is om te begrijpen en verbeteren van het functioneren van individuen, groepen en samenlevingen als geheel. Studenten die geïnteresseerd zijn in de unitaire "Long-cycle" 5 jaar Master programma zijn meestal diegenen die willen werken als professionele psychologen omgaan met de diagnose en behandeling van psychische problemen (Klinisch Psychologen), of in de zakenwereld, in marketing en reclame of menselijke relaties (Arbeids- en Organisatiepsychologie Psychologen ).

Voor Wie?

Studenten van de unitaire "langcyclisch" 5 jaar Master programma bereid zijn om hun professionele carrière in de psychologie na te streven met de kennis, dat om te werken als psycholoog moet je vaak krijgen geloofsbrieven andere dan alleen de Master-niveau diploma. Wat nodig is, zijn competenties en vaardigheden opgedaan tijdens 5 jaar van de studie (300 ECTS) en, heel vaak, een bewaakte trainingsproces. Specifieke eisen verschillen tussen landen en regio's. Voor voorbeelden verwijzen wij u naar Europsy verordeningen of Noorse Nationale Curriculum for Professional Education in de psychologie.... [-]

Polen Warschau
Oktober 2019
Engels
Voltijd
10 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

University of Social Sciences and Humanities (SWPS)