Lees de Officiële Beschrijving

De Poznań University of Life Sciences neemt een leidende positie in het klassement van de universiteiten van biowetenschappen en biologische wetenschappen in Polen. Op dit moment hebben we meer dan 12 000 studenten en 1500 medewerkers. Onze acht faculteiten bieden een breed toepassingsgebied van het onderwijs binnen 22 vakgebieden en meer dan 30 specialisaties, waaronder biologie, biotechnologie, Landschapsarchitectuur, landbouw, tuinbouw, bosbouw, hout-technologie, milieubescherming, Animal Science, Food Technology, enz.

Wij bieden onderwijs binnen een 3-level systeem: I) studies voor de mate van Ingenieur of undergraduate (bachelor) studies, II) graduate studies eindigend met een master's degree, en III) doctoraatsstudie (PhD). Alle faculteiten hebben een uitgebreid aanbod van postdoctorale studies.

Voorstel van onze universiteit omvat deelname aan de faculteit en de structuren van de regering van het Students ', evenals jeugdorganisaties, werken in wetenschappelijke verenigingen en de bevordering van de persoonlijke ontwikkeling door middel van de realisatie van het culturele, toeristische en sportieve belangen in verschillende groepen en teams.

Een alomvattende aanpak van het onderwijs is weerspiegeld in onze zorg voor een hoge mate van specialisatie in wetenschappelijke disciplines. Richtlijnen en steun van de kant van ondernemers, ondernemers en vertegenwoordigers van de lokale overheid ons helpen om onze curricula aan te passen aan de eisen van de markt, evenals versterking van onze positie onder andere universiteiten.

PRESTIGE, ERVARING, moderniteit - De Poznań University of Life Sciences is een universiteit die met haar tijd meegaat, welk domein is de ontwikkeling, het onderwijs, de vooruitgang in de wetenschap en de technische vooruitgang. Onze universiteit is een zogenaamde "groene" universiteit, dicht bij de natuur, ecologie en milieu-management. Onze prestige komt voort uit onze tradities, wetenschappelijke prestaties van onze wetenschappelijke staf en aantrekkelijk curricula. De bloeiende en dynamische activiteit van onze universiteit medewerkers aanzienlijk bijdraagt ​​aan de ontwikkeling van de regio Wielkopolska, Polen en de Europese Unie.

Het wetenschappelijke potentieel van onze universiteit is verbonden met onze medewerkers van meer dan 850 academische docenten, waaronder 151 medewerkers met de wetenschappelijke titel van professoren. Alle faculteiten hebben recht op doctoraten verlenen, en zeven van hen kunnen verlenen postdoctorale graden, terwijl de faculteit agronomie en Bioengineering heeft beide instanties in twee disciplines.

Gevarieerde en moderne infrastructuur in de vorm van collegezalen, laboratoria en werkplaatsen wordt gebruikt voor het onderwijs, alsmede wetenschappelijke en onderzoeksdoeleinden. Onze universiteit heeft een rijke bibliotheekcollecties, on-line beschikbaar. Onze universiteit kan bogen op tal van wetenschappelijke publicaties, die zijn erkenning gekregen onder deskundigen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Poznan University of Life Sciences

De opleiding op het gebied van economie, specialisatie in Agribusiness, duurt vier voorwaarden. ... [+]

MSc Agribusiness

Een afgestudeerde met een master's degree in het gebied van Economie, specialisatie in Agribusiness, heeft een brede kennis van de economie, marketing, sociaal-economisch beleid, agri-food beleid en economisch recht. Hun opleiding staat garant voor de nodige kwalificaties om ontwerpen te maken, bieden adviesdiensten en maken rationele beslissingen in verband met de aankoop en het gebruik van hulpbronnen door bedrijven en andere instellingen en een bedrijf te runnen, vooral in voedsel economie.

Hoe toe te passen voor studies

De cursus, die zal starten in oktober 2013, zal 900 uur van lezingen, cursussen en seminars bevatten.

De opleiding op het gebied van economie, specialisatie in Agribusiness, duurt vier voorwaarden. Voor het aanvragen van het onderzoek moeten de kandidaten een bachelor's degree in ten minste één van de volgende gebieden van studies: Economie, Financiën en Accounting of management of aanverwante gebieden van studies. Kandidaten moeten essentiële kennis en vaardigheden in wiskunde en economie hebben op academisch niveau.... [-]

Polen Poznań
October 2019
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Poznan University of Life Sciences

Het MSc-programma in de bosbouw is gericht op studenten die hun undergraduate studies in Bosbouw hebben voltooid en hebben de graad van bachelor in de bosbouw of in aanve ... [+]

MSc in Bosbouw

Het MSc-programma in de bosbouw is gericht op studenten die hun undergraduate studies in Bosbouw hebben voltooid en hebben de graad van bachelor in de bosbouw of in aanverwante wetenschappen verkregen.

Het programma duurt drie semesters (18 maanden) en begint in oktober. Na het voltooien van de cursus, de presentatie van scripties van de meester en het afleggen van examens ontvangt de student de graad van M.Sc. in de bosbouw. Tijdens hun studie, worden de studenten aangeboden colleges, practica, laboratoria en in het veld practica / excursies. Afgezien van de verplichte cursussen studenten kunnen kiezen uit een aantal keuzevakken. Semester 1 bestaat uit 17 verplichte vakken. Semester 2 bestaat uit 11 verplichte vakken en 7 keuzevakken. Semester 3 heeft een iets ander karakter, want het biedt cursussen en seminars die moet helpen de studenten scripties van hun meester te voltooien. Het bevat geen verplichte cursussen, maar de studenten kiezen uit een verscheidenheid van keuzevakken, laboratoria en in het veld practica. De gedetailleerde beschrijving van het programma en cursussen is beschikbaar op de website van universiteiten.... [-]

Polen Poznań
October 2019
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Poznan University of Life Sciences

fokken geselecteerd tuinbouwgewassen, zaadproductie en de verwerking van groenten en bloemen ... [+]

MSc in Plant Breeding, Seed Science and Technology

Wie kan zich aanmelden? Afgestudeerden van de volgende gebieden:

Tuinbouw Landbouwwetenschappen Agronomie Agrarische egineering Agricultural Biotechnology biologie

Wat krijgt u?

Theoretische kennis en praktische vaardigheden voor:

fokken geselecteerd tuinbouwgewassen, zaadproductie en verwerking van groenten en bloemen, zaad biologie, routine en geavanceerde methoden van zaadkwaliteit testen het gebruik van zaden in andere gebieden van de Tuinbouw, zaad marketing en bedrijfsvoering.

Over de cursus De cursus duurt 3 semesters (1,5 jaar) en kost 3600 euro. De cursus bestaat uit 830 uur van lezingen, cursussen, seminars, excursies en zaadbedrijf bezoeken. De studies, naast intellectuele avontuur, geven u een uitstekende kans om je carrière te ontwikkelen en te bezoeken Europa. Uitgevoerd sinds 1995 en resulteerde in bijna 80 afgestudeerden, waarvan 6 hun carrière in de promotie-onderzoek had voortgezet, zij bieden u een goede basis voor verdere promotie in uw professionele leven. De cursus bestaat uit het selecteren van een MSc onderzoeksproject volgende individuele belangen van de student. Het wordt uitgevoerd bij verschillende afdelingen van onze universiteit, instituten van de Poolse Academie van Wetenschappen (voor Plantengenetica en Dendrologie), Ministerie van Plantkunde van de Universiteit van Adam Mickiewicz en andere onderzoeksinstellingen eenheden uitgevoerd. Sommige MSc onderzoeksprojecten worden ook in de Poolse plantenveredeling en zaadproductie zaadbedrijven uitgevoerd. Curriculum van de cursus en individuele syllabi zijn geregeld volgens de suggestie van de zaadindustrie bijgewerkt. Meer dan 10 bezoeken en studiereizen in zaadbedrijven in Polen, Frankrijk en Italië (bovendien betaald door studenten) de cursus. De MSc-diploma van onze universiteit... [-]

Polen Poznań
October 2019
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Poznan University of Life Sciences

Master op het gebied van dier wetenschap te bieden afgestudeerden met diepgaande kennis op het fokken van dieren en moderne dierlijke productie technologieën, waaronder d ... [+]

MSc in Animal Science

aan de Faculteit der Fokkerij en Biologie

Award: Master of Science Master diploma op het gebied van dier wetenschap te bieden afgestudeerden met diepgaande kennis op het fokken van dieren en moderne dierlijke productie technologieën, waaronder de organisatie van productieprocessen en het bedrijfsbeheer. De nadruk ligt op het behoud van het welzijn van dieren en optimale productiviteit van dieren, terwijl het beperken van de negatieve milieu-impact. Deze cursus is gewijd aan studenten die graag praktische vaardigheden en vakbekwaamheid vereist om te werken binnen de internationale veeteelt en de productie te krijgen.

cursus overzicht

Het curriculum is gebaseerd op de ervaringen van de Europese universiteiten van hoge faam op het gebied van de landbouwwetenschappen. Een belangrijk element is ook verbonden met nauwe academische samenwerking met de nationale economische partners, bijvoorbeeld bedrijven die actief zijn in de sector van de veeteelt en voedselproductie. De cursus is gebaseerd op het modulaire systeem van lessen en lezingen verbetering van de intensiteit en de efficiëntie van het onderwijs / leerproces. Het is gericht op de studenten met vaardigheden die nodig zijn op de arbeidsmarkt door middel van practica (studentenprojecten, laboratorium-en klassen) en stages.... [-]

Polen Poznań
October 2019
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Poznan University of Life Sciences

Kandidaten voor registratie in deze MSc. Natuurlijk moet eerst ten minste Bachelor of Science degree in een van de volgende onderwerpen ... [+]

Toelatingseisen

De MSc. in Food Science and Nutrition is een full-time geleerd cursus loopt gedurende 3 semesters.

Kandidaten voor registratie in deze MSc. Natuurlijk moet eerst te houden ten minste Bachelor of Science in een van de volgende onderwerpen:

Food Science & Technology; Scheikunde of Toegepaste Scheikunde; Chemische, biochemische of Agrotechniek; biotechnologie Landbouw; Human Nutrition BIOCHEMIE

Internationale kandidaten moeten een academische Bachelor of Science degree of Engineer diploma hebben behaald in een discipline gerelateerd aan de inhoud van het programma. De kandidaten wordt verwacht dat zij fundamentele wetenschap opleiding in ten minste twee van de volgende vakgebieden: wiskunde, chemie en biochemie, biologie en microbiologie Elke aanvraag wordt beoordeeld door de opleidingscommissie voor toelating en het persoonlijk onderhoud met de aanvrager nodig zijn. Aanvragers wordt verwacht dat zij Engels spreken genoeg om mondelinge toelichting te geven en actief deel te nemen aan de cursussen en het gebruik van internet om te zoeken naar relevante informatie. Leerresultaten van het hele programma Na succesvolle afronding van dit programma, moet de student in staat zijn om:... [-]

Polen Poznań
October 2019
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Poznan University of Life Sciences

Deze cursus is geschikt voor studenten die geïnteresseerd zijn in zowel technische problemen en life sciences. ... [+]

MSc Environmental Engineering

aan de Faculteit der Landaanwinning en Milieutechniek

Award: Master of Science Deze cursus is geschikt voor studenten die geïnteresseerd zijn in zowel technische problemen en life sciences. Dit is een praktijkgericht hoger onderwijs cursus leren hoe om milieukennis en technische maatregelen om de negatieve invloed van menselijke activiteiten op het milieu te verminderen integreren. Het programma richt zich op het platteland, maar ook omvat een breed scala van problemen in industriële en stedelijke landschap.

cursus overzicht

De Environmental Engineering en Bescherming studies levert een uitgebreide training in rationeel beheer van de natuurlijke hulpbronnen, maar ook in de prognose, evaluatie, het voorkomen en herstellen van de effecten van menselijke impact op het milieu. Studies zijn interdisciplinair, gerelateerd aan ecologische en milieu-uitgangspunten geïntegreerd met technische oplossingen en het betrekken van de meest recente en geavanceerde technologieën. Een afgestudeerde heeft kennis hoe het verminderen van de negatieve impact van de menselijke activiteit op basis van biologische en technische maatregelen. Het programma van deze cursus richt zich vooral op het platteland, maar ook omvat een breed scala van problemen in industriële en stedelijke landschap. ... [-]

Polen Poznań
October 2019
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands