Pomeranian Medical University in Szczecin

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Pommeren Medische Universiteit in SzczecinPommeren Medische Universiteit in Szczecin is een openbare (staatsbeheerde) universiteit met voltijdse, intramurale studie. Het niveau van de kwalificatie gehouden: masteropleiding; diploma van het hoger onderwijs; lange cyclus programma.

Er zijn twee faculteiten van de universiteit, die studies aanbieden in het Engels:
1. Faculteit Geneeskunde
2. Faculteit der Geneeskunde en Tandheelkunde

Pommeren Medische Universiteit in Szczecin biedt studies in het Engels sinds 1996 aan de Faculteit der Geneeskunde en de Faculteit der Tandheelkunde sinds 2006. Op dit moment, Pommeren Medische Universiteit in Szczecin heeft meer dan 600 studenten van het Engels Program bij zowel Geneeskunde en Tandheelkunde faculteiten. Meer dan 250 studenten heeft al succesvol afgestudeerd aan de Faculteit der Geneeskunde. Elk jaar wordt de universiteit biedt 100 zitplaatsen aan de Faculteit der Geneeskunde en 30 zetels bij de Faculteit der Geneeskunde en Tandheelkunde.


Informatie over de identiteit het opleidingsniveau

Polen als lid van de Europese Unie volledig van kracht en werking van de richtlijn 2005/36 / EG van het Europees Parlement en de Raad van 7 september 2005 betreffende de erkenning van beroepskwalificaties blijven. Pommeren Medische Universiteit in Szczecin biedt curriculum verenigbaar is met EU-richtlijnen, waaronder ECTS-systeem.

Afstuderen van Pommeren Medische Universiteit in Szczecin zowel Faculteit der Geneeskunde en de Faculteit der Geneeskunde en Tandheelkunde in staat stelt om:
1. toegang tot verdere studie: mogelijkheid van toepassing voor de postdoctorale studies en doctorale studies;
2. start de procedure van medische Final Exam [Lekarski Egzamin Końcowy];
3. aanvraag voor de vergunning om het beroep uit te oefenen.

Hoofd Bibliotheek van de Universiteit heeft permanente (gratis voor studenten) toegang tot het internet databases zoals: MEDLINE, SCOPUS, Science Direct, Wiley on-line bibliotheek, UpToDate; ERIC, Science Direct; Cochrane Collection; ProQuest Wetenschap en Technologie; ProQuest Medische Bibliotheek; EndNote Web; EBSCO; McGraw-Hill; MedTube; etc.

De universiteit werkt samen met vele andere medische scholen, ziekenhuizen en klinieken in Europa. Studenten met hoge cijfers kunnen het ERASMUS-programma in te voeren. PMU heeft de overeenkomst met de universiteiten in Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje getekend. Dit resulteert in de mogelijkheden van praktische opleiding en wetenschappelijke ruil voor het onderwijzend personeel als voor de studenten.

De studenten vinden dat Szczecin is een levendige stad met de brede waaier van sociale, culturele en recreatieve voorzieningen in de regio. Door het bestuderen van in Szczecin krijgt men het extra voordeel van het leren over een nieuwe cultuur. Natuurlijk, medische studies nemen veel van het dagelijks leven van de studenten, maar Szczecin kan een breed spectrum van activiteiten te doen in je vrije tijd te geven. De activiteiten variëren van golf, voetbal en sport sportscholen te bowlen, zwembad en een pub kruipen. De stad heeft een grote culturele leven met zijn eigen filharmonisch orkest, opera, galeries, clubs enz. Van tijd tot tijd het weer kan grimmig zijn en men kan nostalgische of een beetje triest te krijgen en het is alleen maar natuurlijk te willen verbergen onder de deken met een goed boek of film studenten van PUM krijgen in de gewoonte van het zoeken naar een betere plek om vrienden te ontmoeten, te ontspannen of gewoon genieten van van een kop warme koffie. Szczecin heeft tal van dergelijke plaatsen. Gezien het feit dat het Engels Program studenten uit verschillende hoeken van de wereld, studies aan PMU bieden niet alleen een uitstekende training voor toekomstige artsen of tandartsen, maar ook een fantastische kans om te wonen en te werken in een diverse omgeving waar een nieuwe taal kunnen leren, begrijpen andere cultuur of zelfs verschillende wetenschappelijke benaderingen en technieken te observeren.

Vier redenen om de geneeskunde in Polen te studeren

1. Het beschikt over state-of-the-art faciliteiten.

In mei van 2013 werd een Pools chirurgisch team de eerste die de eerder ondenkbare was: een baanbrekende, levensreddende, volzichtige transplantatie. Niet alleen was de operatie waarbij de 33-jarige patiënt een huid-en-bot transplantatie kreeg nadat hij zijn neus, bovenkaak en wangen in een ongeval had verloren, maar het was ook het snelste tijdsbestek ter wereld voor zo'n ingewikkelde operatie . "Gezichtstransplantaties zijn buitengewoon gecompliceerde, relatief zeldzame procedures die meestal uitgebreide voorbereiding vereisen, meestal maanden of jaren," zegt The Daily Mail.

Aan de voorhoede van dit en vele andere medische gebieden dankzij zijn spannende faciliteiten en deskundig personeel? Polen.

2. Als u Engels spreekt, ben je helemaal klaar.

Bekommerd omdat je geen Pools spreekt? Wees niet. Alle medische scholen van Polen bieden studies in het Engels over specialiteiten, waaronder apotheek, verpleegkunde en fysiotherapie.

3. Je bent in uitstekend bedrijf.

Internationale studenten vormen 8,58 procent van het totale studentenlichaam van de medische universiteiten van Polen met studenten uit Noorwegen, Zweden, de Verenigde Staten, Saoedi-Arabië en Canada die de lijst van verzendende landen toppen. Als onderdeel van het Bologna-proces verleiden Poolse universiteiten diploma's in heel Europa en erkend door veel van de meest gerenommeerde instellingen van de wereld. Polen werkt ook samen met universiteiten over de hele wereld. De afhalen? Niet alleen zal je de mogelijkheid krijgen om naast een diverse studentenlichaam te studeren, maar je hebt ook de kans om je netwerk te verbreiden en verbindingen te maken - niet alleen in Polen maar ook over de hele wereld.

4. U besteedt minder voor de hoogste kwaliteit.

Volgens de American Association of Medical Colleges (AAMC) was de gemiddelde kosten van een jaar openbare medische school, inclusief collegegeld, kosten en ziektekostenverzekering, in de VS 34.592 dollar in de staat en 58.668 dollar buiten de staat in de 2016- 2017 academiejaar. Onderwijs en collegegeld voor privé-school stond intussen hoger dan $ 50.000. En deze cijfers bevatten geen kosten buiten de universiteit, zoals huisvesting, boeken en eten.

De kosten van een medische diploma zijn in Polen aanzienlijk lager, volgens cijfers van het ministerie van wetenschappen en hoger onderwijs: voltijdsstudies op openbare scholen zijn gratis voor Poolse studenten en internationale studenten die aan bepaalde eisen voldoen, waaronder burgers van de EU / EER. Andere internationale studenten scoren nog steeds een koopje - betalen slechts EUR 3.000 (ongeveer USD 3.200) per jaar voor studies. Niet alleen dat, maar ook genieten van een aanzienlijk lagere kosten van leven in vergelijking met in de VS en in heel Europa.

Locaties

Szczecin

Address
Pomeranian Medical University in Szczecin
Rybacka 1

Szczecin, West-Pommeren, Polen

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: