Lees de Officiële Beschrijving

Over

Welkom bij de universiteit van Opole - een van de 19 openbare universiteiten in Polen. Hoewel het een relatief jonge universiteit lijkt te zijn - opgericht in 1994 - heeft het een lange academische traditie sinds het werd opgericht als gevolg van toetreding tot een van de beste Poolse pedagogische academies - het hoger pedagogisch college in Opole en Opole tak van de Katholieke Universiteit in Lublin.

Tegenwoordig bestaat onze universiteit uit acht faculteiten en verschillende andere eenheden, die samen een dynamische, moderne en geëngageerde instelling vormen voor de hoogste normen van universitair onderwijs.

De universiteit van Opole breidt haar aanbod aan onderwijs voortdurend uit en werkt samen met academische en zakelijke partners, zowel in Polen als in het buitenland. Onze studenten kunnen stages en uitwisselingen volgen in het kader van het Erasmus-programma of Europa Master-programma. Ze kunnen verschillende beurzen en beurzen krijgen en kunnen hun interesses en passies ontwikkelen door deel te nemen aan een breed scala van activiteiten op het gebied van wetenschap, sport en cultuur.

Dankzij een breed scala aan studierichtingen en specialiteiten kunt u gemakkelijk een programma vinden dat voldoet aan uw interesses en dat u de kennis en vaardigheden biedt die nodig zijn voor uw toekomstige carrière en leven.

School voor Poolse taal en cultuur voor buitenlanders aan de faculteit voor filologie van de universiteit van Opole biedt cursussen Pools voor buitenlanders en bereidt onze studenten voor op de examens volgens de Europese normen op alle niveaus - Certificaat van Bureau voor Academische Erkenning en Internationale Uitwisseling erkenning van de kennis van het Pools als vreemde taal.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

Opole University

Dit MA-programma is gericht op het creëren van een gemeenschap van verantwoordelijke bedrijfsleiders die zich bewust zijn van de behoefte aan meer duurzame oplossingen in ... [+]

Over het programma

Dit MA-programma is gericht op het creëren van een gemeenschap van verantwoordelijke bedrijfsleiders die zich bewust zijn van de behoefte aan meer duurzame oplossingen in het sociaal-economische leven. Kandidaten hebben een geweldige kans om de theorie te leren die een echte verschuiving naar duurzaamheid mogelijk maakt, om vaardigheden en capaciteiten te verwerven om duurzamere bedrijven te runnen, en om het idee van duurzame ontwikkeling op andere belangrijke manieren te ondersteunen.

Voordelen van het programma

Afgestudeerden zullen effectieve leiders worden die gericht zijn op sociale en ecologische verantwoordelijkheid en die leiden naar een duurzame toekomst. Ons MA-programma zal u helpen de gespecialiseerde kennis, professionele houding en vaardigheden te verwerven die nodig zijn om een ​​eersteklas leider te worden in duurzaam ondernemen of in professionele organisaties die werken aan duurzame ontwikkeling.... [-]

Polen Opole
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands