Opole University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over

Welkom bij de universiteit van Opole - een van de 19 openbare universiteiten in Polen. Hoewel het een relatief jonge universiteit lijkt te zijn - opgericht in 1994 - heeft het een lange academische traditie sinds het werd opgericht als gevolg van toetreding tot een van de beste Poolse pedagogische academies - het hoger pedagogisch college in Opole en Opole tak van de Katholieke Universiteit in Lublin.

Tegenwoordig bestaat onze universiteit uit acht faculteiten en verschillende andere eenheden, die samen een dynamische, moderne en geëngageerde instelling vormen voor de hoogste normen van universitair onderwijs.

De universiteit van Opole breidt haar aanbod aan onderwijs voortdurend uit en werkt samen met academische en zakelijke partners, zowel in Polen als in het buitenland. Onze studenten kunnen stages en uitwisselingen volgen in het kader van het Erasmus-programma of Europa Master-programma. Ze kunnen verschillende beurzen en beurzen krijgen en kunnen hun interesses en passies ontwikkelen door deel te nemen aan een breed scala van activiteiten op het gebied van wetenschap, sport en cultuur.

Dankzij een breed scala aan studierichtingen en specialiteiten kunt u gemakkelijk een programma vinden dat voldoet aan uw interesses en dat u de kennis en vaardigheden biedt die nodig zijn voor uw toekomstige carrière en leven.

School voor Poolse taal en cultuur voor buitenlanders aan de faculteit voor filologie van de universiteit van Opole biedt cursussen Pools voor buitenlanders en bereidt onze studenten voor op de examens volgens de Europese normen op alle niveaus - Certificaat van Bureau voor Academische Erkenning en Internationale Uitwisseling erkenning van de kennis van het Pools als vreemde taal.

Locaties

Opole

Opole University

Telefoonnr.
754-000-71-79