Opole University Of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opole University of Technology (OUTech) is een internationaal georiënteerde toonaangevende high-tech universiteit in Polen. Wij bieden onderwijs vooral op het gebied van technische wetenschappen, maar ook op het gebied van management, toerisme, sport en fysiotherapie. Onze wetenschappelijke en educatieve potentieel is gebouwd door eersteklas academische en onderzoek personeel. Dankzij de samenwerking met de beste lokale bedrijven en waardevolle buitenlandse vennootschappen, onze studenten krijgen een eerste hand praktische kennis en vaardigheden aangepast aan de eisen van de huidige wereldwijde markt normen. Ons onderzoek overstijgt traditionele gebied van engineering, het combineren van de gespecialiseerde technische wetenschappen met economie, administratie, sport en medische wetenschappen. OUTech bestaat uit zes faculteiten:

Civiele Techniek & Architectuur Economie en Management Electronical Engineering, automatische besturing en IT machinebouw Production Engineering & Logistiek Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie

OUTech werd opgericht in 1966 en heeft bijna 50 jaar van de academische traditie. We leiden 8 000 studenten met inbegrip van maximaal 400 internationale studenten per jaar. De universiteit telt meer dan 900 medewerkers, waaronder 540 academische docenten, 143 professoren en meer dan 20 buitenlandse geleerden.

PLAATS

Onze universiteit is gelegen in de prachtige stad Opole, in het zuid-westelijke deel van Polen, Europa. De stad is de hoofdstad van Opolskie Gewest (11 provincies, gebied 9,412.5 km3, bevolking: 1.044.346, stedelijk - 55%, landelijk 45%, dichtheid 110 / km2) .Opole is een moderne, middelgrote Europese stad met de bevolking van 130.000 . Het is de grootste economische, academische, wetenschappelijke en culturele centrum van de region.Opole is gelegen langs de pan-Europese corridor III. De internationale snelweg A4 verbindt Opole met West- en Oost-Europa. De afstand tussen Opole en de Centraal-Europa hoofdsteden is als volgt: Warschau - 320 km, Berlijn - 420 km, Praag - 291 km, Wenen - 356 km, Budapest - 500 km. De snelweg en spoorverbinding systemen zorgen voor een gemakkelijke toegang tot de internationale luchthavens: Wrocław Copernicus Airport (90 km) en de internationale luchthaven Katowice (100 km), Warschau Chopin Airport (330 km). Een high-speed trein van Warschau duren ongeveer 3 uur.

ONDERWIJS EN ONDERZOEK

Studeren aan OUTech leidt tot een reeks van spannende en lonende carrière. Wij bieden onderwijs in 24 majors en 6 doctoraten. Studies worden aangeboden in de volgende disciplines:

Architectuur & Stedenbouw Civiele techniek economie elektrotechniek Onderwijs In Technology & Computer Engineering Safety Engineering Automatic Control Engineering & Robotics Elektronica en Telecommunicatie Informatica Power Engineering Chemische & Process Engineering milieutechniek Mechanical Engineering & Machinebouw Vervoer Mechatronica Logistics Food Science & Technology Administratie Internationale Economische Betrekkingen beheer Management & Production Engineering Lichamelijke opvoeding Toerisme & Recreatie Fysiotherapie

Wij bieden ook een breed scala aan postdoctorale opleidingen, zoals de EU-China Business Relations of Holistic Health Management of Computer Forensisch. Onze gevarieerde profiel resulteert in een uitgebreid onderzoek in gebieden die verband houden met:

moderne civiele, seismische en wind techniek gespecialiseerde elektronische technologie geavanceerde computer en telecommunicatie-technologieën het gebruik van hernieuwbare energie innovatieve methoden voor het beheer en logistiek voertuigen en machines ontwerp analyse van verschillende materialen gebruikt in de industrie slimme specialisaties van regionals duurzame ontwikkeling verbetering van de revalidatie methoden en analysemethoden voor de professionele sport met biomechanica, biochemie en genetica

Ons onderzoek richt zich op baanbrekende technologieën en innovaties. Dankzij de recente investeringen en de modernisering van de infrastructuur van onze studenten en wetenschappers in laboratoria ingericht met een high-class onderzoek apparatuur. Pas sinds kort hebben we Centrum vastgesteld voor Energetische de veiligheid op de snelweg voor Innovatie en Technologie Instituut.
Onze studenten doen echte wetenschap - ze ontdekken en verzinnen projecten zoals de internationale erkende MouseBOX, (momenteel op zoek naar investeerders in China), de Europese Rover Challenge laureaat Chameleon Vehicle of de Solar Bike. We organiseren ook een zeer -acclaimed TEDEX gebeurtenissen.

Samenwerking met de regionale overheid, het bedrijfsleven EN INDUSTRIE

De Gouden Driehoek model leidt tot de daadwerkelijke uitvoering van de wetenschap. Aangezien de technische universiteit OUTech een steeds belangrijkere rol in onze technologie gebaseerde economie speelt. We sterk samen met het bedrijfsleven en de industrie. De samenwerking komt tot uiting in ons onderwijs bieden, maar ook in de belangrijke rol van de Hogeschool voor de hele regio. Onze professionals nemen deel aan strategische onderhandelingen met potentiële investeerders, waaruit onze hoog potentieel voor een toekomstige samenwerking. Het bedrijfsleven en de industrie specialist leveren expert lezingen voor onze studenten die een eerste hand kennis en vaardigheden .. We zijn betrokken bij een groot aantal kritische regionale projecten zoals Regional Innovation Strategy 2020 of Effectieve kennisoverdracht vanuit de wetenschap aan de industrie. We nemen deel aan de Opole Power Plant ontwikkelingsproject van cruciaal belang voor de nationale veiligheid energieke. Samen met de gemeente ontwikkelen we de Opole Science and Technology Park. We werken nauw samen met de lokale internationale bedrijven zoals POLARIS (VS) of IMF ecolink (Duitsland), het aanpassen van onze educatieve programma's aan de behoeften van de huidige en toekomstige lokale en mondiale markten. Onze academici en afgestudeerden werken in internationale Research & Ontwikkelingen Centers. Samen met onze partner op lange termijn Chemnitz University of Technology organiseren we de Pools-Duitse Conferentie Bridge, het creëren van waardevolle internationale research-industrie kansen medegefinancierd door de Europese Unie.

UNIVERSITY INTERNATIONALISERING

Al jaren hebben we de bouw van een multiculturele en diverse academische milieu. Wij ontwikkelen onderwijs en onderzoek samenwerkingsverbanden met diverse partners uit heel Europa, Zuid-Amerika (VS, Brazilië) en Azië (China, India en Maleisië). Elk jaar verwelkomen we een groot deel van de studenten, lezingen en specialisten van over de hele wereld.

We beïnvloeden, steun en internationale samenwerking van de Poolse technische instellingen voor hoger onderwijs te ontwikkelen. We hebben bijgedragen aan de samenwerkingsovereenkomsten tussen Poolse en Portugese en Poolse en Oekraïense technische universiteiten. We organiseerden de baanbrekende Pools-Portugese Academic Energy Summit.

In de jaren 2013-15 hebben we een leider van het internationale consortium geweest PROGRES 3 opgericht om grensoverschrijdende wetenschappelijke samenwerking te bevorderen en meer effectieve planning, het beheer en de realisatie van gezamenlijke onderwijs en onderzoek projecten te vergemakkelijken, alsmede om de economische situatie van de lokale samenlevingen tussen 14 partner universiteiten uit Tsjechië, Slowakije en Polen te verbeteren. We werken samen met meer dan 100 Europese universiteiten in het kader van de Erasmus + mobiliteitsprogramma. Elk jaar verwelkomen wij ongeveer 200 Erasmus-studenten, biedt hen de breed scala van onderwerpen in het Engels. Meer dan 200 van onze studenten en academisch personeel jaarlijks nemen de gelegenheid om te studeren, te leren of een opleiding in het buitenland.

Sinds 2008 hebben we samen met Illinois State University, Verenigde Staten. De studenten van de lichamelijke opvoeding, fysiotherapie en gezondheidswetenschappen deel aan onze uitwisselingsprogramma en de Pools-Amerikaanse Summer School.

In 2007, als gevolg van de eerdere samenwerking met een van de belangrijkste academische instellingen in China - Beijing University of Technology - CENTRUM VAN POLEN-CHINA - onze universiteit een overeenkomst met Hanban (Bureau van de Chinese Language Council International) vaststelling OPOLE Confucius Instituut ondertekend SAMENWERKING, beschouwd als een van de beste instituten in Europa het bevorderen van de Chinese cultuur en taal. Wij zijn de enige universiteit in dit deel van Europa aan de samenwerkingsovereenkomst met Chongqing Jiaotong University, China ondertekenen - de "One weg een band" overeenkomst is een onderdeel van een grote transcontinentale programma genaamd 'The New Silk Road'. We nemen regelmatig deel aan onderwijsbeurzen en nationale educatieve missies in het buitenland vertegenwoordigen Poolse technische universiteiten en de bevordering van onderwijs bieden over de hele wereld IEEE Opole Divisie helpt onze studenten om hun belangen in de elektrotechniek en informatica uit te breiden door middel van de Amerikaanse en de grootste beroepsvereniging gewijd aan voortschrijdende technologische innovatie en uitmuntendheid in het voordeel van de mensheid. Onze lange termijn relaties met ambassades en consulaten resulteren in regelmatige bezoeken van een high-ranked diplomaten en vertegenwoordigers van buitenlandse regering zoals de ambassadeurs van de VS, China, India, Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Maleisië.

AANBOD VOOR INTERNATIONALE STUDENTEN

Onze universiteit biedt studies in interessante, stimulerende en inspirerende internationale omgeving. Eenmaal ingeschreven studenten lid worden van onze multiculturele samenleving. Onze opleidingen en cursussen in het Engels zijn cruciaal voor de internationalisering van de universiteit en daarom een ​​speciale aandacht. Programma's worden gestuurd door zeer toegewijde internationale team van experts en academische professionals. De cursussen zijn bedoeld om de toekomstige wereldwijde markt te voldoen. De gevestigde en internationaal bekende professoren, specialisten en senior lezingen richten zich vooral op de praktische toepasbaarheid en de huidige real-world oplossingen voor real-world situaties. Onze programma's worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met internationale ondernemingen. We bereiden studenten voor veeleisende wereldwijde carrière.

ERASMUS CURSUS

We hebben 300 cursussen / vakken in het Engels voor studenten van de Erasmus + programma. De volledige lijst is gepubliceerd in onze ECTS catalogus verkrijgbaar bij onze International Office webpagina. Wij bieden ook Erasmus stage mogelijkheden in onze laboratoria.

FULL opleidingen ENGELS

Onze faculteit Werktuigbouwkunde biedt een prestigieus masteropleiding in Environmental Engineering, specialisatie: Advanced Technologies in Environmental Engineering (ATEE) in het Engels.

Collegegeld voor niet-EU-studenten - Advanced Technologies in Milieu Techniek: 2000 euro per jaar

Ondersteuning en begeleiding

Studenten zijn alle noodzakelijke steun van onze coöperatieve en enthousiaste team van International Relations Office. Ze zijn ook een mentoring hulp door onze International Student Mentor Club aangeboden.

WONING

Studenten krijgen een comfortabele en onlangs gerenoveerd een of meerdere bezetting kamers voor een prijs tot 100 euro (74 GBP). De kamers zijn voorzien van gratis Wi-Fi-toegang. Studentenhuizen zijn gelegen op de 1e University Campus met een gemakkelijke toegang tot de faculteit Werktuigbouwkunde, Studenten Service Center, Main Library Conference Center en studenten Kantine en 15 minuten loopafstand van het centrum en de faciliteiten van onze faculteit Economie en Management en faculteit Civiele Techniek.

SPORTFACILITEITEN

Moderne sport faciliteiten zijn beschikbaar voor de studenten op onze 2e University Campus. Onze universiteit Sport Club biedt verdere mogelijkheden voor een scala van sport. De faciliteiten zijn direct uitgerust voor basketbal, handbal, volleybal, atletiek, fitness, aerobics, etc. De gloednieuwe gemeentelijk zwembad en ijsbaan zijn ook beschikbaar.

Internationale mogelijkheden

Inschrijven bij Opole University in Technology en studeren in Europa! Onze studenten hebben de mogelijkheid om te studeren of te oefenen in het buitenland in kader van Erasmus + mobiliteitsprogramma. We werken samen met meer dan 100 partner instituut uit Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, België, Spanje, Portugal, Italië, Malta, Griekenland, Slovenië, Hongarije, Slowakije, Tsjechië, Roemenië, Litouwen, Letland, Estland en Finland. Erasmus-programma studenten krijgen EU-beurs die hen helpt om Europa te ontdekken. Onze internationale partners instelling en bedrijven te creëren verschillende stage mogelijkheden in Europa. Bovendien zijn de studenten kunnen kiezen voor de perfecte training plaats op hun eigen.

STUDENTEN LEVEN

Onze studenten studeren, te ontdekken, te creëren en plezier hebben. Ze vormen en mee te doen studenten onderzoek clubs. Zij nemen deel aan gastvrije weken, netwerkevenementen, internationale conferenties en workshops, alsmede het jaarlijkse Studenten Festival. Ze hebben een grote kans om te bloeien en ten volle te profiteren van de mogelijkheid om de Europese markten en culturen te leren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Pools

Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Msc In Geavanceerde Technologieën In De Milieutechniek (ATEE)

Campus Voltijd 3 semesters October 2018 Polen Opole

De Master's Degree Program in Advanced Technologies in Environmental Engineering aan de houders van de bachelor diploma in Environmental Engineering, biotechnologie, chemische en Process Engineering, Civil Engineering, mijnbouw en geologische, Werktuigbouwkunde en Machinebouw, Mechanica, macht industrie Engineering, evenals Mechatronics . [+]

De Faculteit Werktuigbouwkunde biedt 3 semester MSc studies op het gebied van onderzoek in Environmental Engineering in de specialisatie: Advanced Technologies in Environmental Engineering.

De voertaal is Engels. Beperkt aantal is 20 studenten.

De Master Studies in Advanced Technologies in Environmental Engineering is gewijd aan de houders van bachelor diploma in Environmental Engineering, biotechnologie, chemische en Process Engineering, Civil Engineering, mijnbouw en geologische, Werktuigbouwkunde en Machinebouw, Mechanica, macht industrie Engineering, evenals Mechatronics.

De ATEE afgestudeerden zal de kennis in milieutechniek en ervaring op te doen in de omgeving technologieën bescherming. Zij zullen worden voorbereid voor het oplossen van problemen op het gebied van duurzame ontwikkeling en technologie.... [-]


Videos

The Opole University of Technology (OUTech)

Contact

Opole University of Technology (OUTech)

Adres International Relations Office ul. Mikołajczyka 5
45-271 Opole, Polen
Website https://wm.po.opole.pl/index.php/en/educational-offer-for-foreign-students
Telefoon +48 77 449 85 15