Lees de Officiële Beschrijving

Kozminski University , opgericht in 1993, is een particuliere instelling voor hoger onderwijs met volledige academische rechten. De universiteit heeft Poolse en internationale accreditaties verkregen, evenals uitstekende resultaten in wereldwijde en nationale ranglijsten voor onderwijs, wat de hoge kwaliteit van haar programma's en diensten aantoont. Vanwege deze kwaliteiten zijn KU-diploma's zelf begeerd geworden. Het aanbod van de universiteit omvat verschillende bachelor-, master-, MBA's en Ph.D. programma's. Al deze worden ook in het Engels aangeboden.

Sinds 2009 is Kozminski University geclassificeerd in de prestigieuze educatieve ranglijst van de 'Financial Times' - Business School Rankings, waaronder de beste universiteiten van over de hele wereld. Bovendien bekleedt het de afgelopen 17 opeenvolgende jaren de eerste plaats op particuliere universiteiten in educatieve ranglijsten gepubliceerd door 'Perspektywy', 'Rzeczpospolita' en 'WPROST'. Kozminski University ontving ook een speciale onderscheiding van de National Accreditation Committee met betrekking tot management, administratie en juridische programma's.

Kozminski University heeft drie internationale accreditaties: EQUIS, AMBA en AACSB. Slechts ongeveer 70 business schools van over de hele wereld bezitten alle drie accreditaties. De AACSB-accreditatie wordt toegekend aan prestigieuze universiteiten zoals Yale en Harvard.

KU heeft het recht om een doctorstitel te verlenen in de volgende disciplines: management, economie, financiën, sociologie en recht. Als de enige particuliere instelling voor hoger onderwijs in Polen heeft het de bevoegdheid om een hogere Ph.D. graad (habilitation degree) in de discipline management, recht en economie. Ook onder de zogenaamde parametrische evaluatie van onderzoekseenheden binnen het economische gebied heeft de Kozminski University de hoogste rangorde in de eerste categorie.

Het educatieve aanbod omvat management (in het Pools en Engels), management in virtuele omgevingen (in het Pools en het Engels), financiën en boekhouding (in het Pools en Engels), economie - internationale markten, recht, bestuur en sociale wetenschappen in management: bedrijfs- en mediasociologie en psychologie in management. Vanaf het academische jaar 2016/2017 heeft de universiteit een elite-wetprogramma gecreëerd met de naam "Law and Finance".

Kozminski University werkt samen aan onderzoeks- en uitwisselingsprogramma's met meer dan 200 prestigieuze instellingen over de hele wereld. Alle niet-gegradueerde en afgestudeerde studenten kunnen die prestigieuze universiteiten kiezen als bestemmingen voor hun internationale uitwisseling.

Onze missie

We maken gebruik van onze ondernemerstijl, onze zakelijke relaties, ons onderzoekspotentieel en onze internationalisering om een verschil te maken in het bedrijfsleven, het recht en de samenleving.

Het varende schip in open zee in ons logo staat symbool voor avontuur, openheid naar nieuwe horizonten, creatief teamwork en leiderschap en onbegrensde mogelijkheden.

Waarom Kozminski University ?

Prestige

 • De beste business school in Centraal- en Oost-Europa volgens "Financial Times".
 • De beste business / economische universiteit in Polen volgens de ranglijst van de Education Foundation "Perspektywy".
 • De beste particuliere instelling voor hoger onderwijs in Polen volgens de ranglijst van de Education Foundation "Perspektywy".
 • Strategische alliantie met 's werelds eerste business school ESCP Europe.

Hoge kwaliteit van het onderwijs

 • "Triple Crown" - 3 internationale accreditaties: EQUIS, AACSB en AMBA.
 • De IQA CEEMAN-accreditatie - uitgereikt door de Midden- en Oost-Europese Management Development Association.
 • Onderscheidingen van de Nationale Accreditatiecommissie met betrekking tot de Financiering

internationalisering

 • Een van de meest geïnternationaliseerde universiteiten in Polen volgens de ranking van de Education Foundation "Perspektywy".
 • Opleidingen in het Engels op alle niveaus: undergraduate, graduate, postgraduate en Ph.D.
 • Double degree-programma's met internationale partners.
 • Buitenlandse docenten en studenten uit meer dan 75 landen.
 • Uitwisseling van studenten en personeel met meer dan 200 partners op 6 continenten.

Business-georiënteerde

 • Studieprogramma's uitgevoerd samen met werkgevers (bijv. Citibank, Accenture).
 • Stages en stageplaatsen in Poolse en buitenlandse bedrijven.
 • Vergaderingen en conferenties met zakenmensen.
 • Docenten met praktische ervaring.
 • Kozminski Venture Lab - versnellingsprogramma voor studenten en alumni.

Onderwijs gewaardeerd door werkgevers

 • Nummer 1 in "Wprost" -rangschikking van privé-universiteiten gewaardeerd door werkgevers.
 • Programma's bijgewerkt en aangepast aan de behoeften van de markt.

Volledige academische rechten

 • De rechten om Ph.D. graden in 5 disciplines: management, economie, financiën, sociologie en rechten.
 • De rechten om senior Ph.D. graden (habilitatie) in 3 disciplines.
 • Tal van onderzoeksprojecten.

Studenten leven

 • 19 wetenschappelijke clubs.
 • Educatieve uitstapjes.
 • Culturele en sociale evenementen.
 • Zomer en winter sportkampen.
 • KOZMINALIA - de dag van de universiteit.
 • 13 sportafdelingen.
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Kozminski University

De specialisatie van Big Data Analysis, op onze Master in Finance en Accounting studies, is een tweejarig programma dat wordt uitgevoerd in het Engels, dat wordt gehouden ... [+]

De specialisatie van Big Data Analysis, op onze Master in Finance en Accounting studies, is een tweejarig programma dat wordt uitgevoerd in het Engels, dat wordt gehouden in samenwerking met experts uit internationale bedrijven . De studies bereiden studenten tegelijkertijd voor op het werken in big data op financieel gebied. Naast uitgebreide financiële kennis, zullen praktische technische vaardigheden worden aangeleerd, zoals het identificeren, verzamelen, analyseren, interpreteren en transformeren van gegevens om grote gegevensuitdagingen in de financiële wereld aan te kunnen. Bovendien zullen nieuwe trends op beide gebieden worden gepresenteerd, van risicokapitaal tot cloud computing.... [-]

Polen Warschau
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kozminski University

Het Digital Marketing-programma is een nieuwe, innovatieve specialisatie op het gebied van management, uitgevoerd in het Engels. Een afgestudeerde van de specialisatie Di ... [+]

Het Digital Marketing-programma is een nieuwe, innovatieve specialisatie op het gebied van management, uitgevoerd in het Engels.

De studies zijn bedoeld om een moderne marketingmanager op te leiden die:

Doortastend doorloopt de voorwaarden van de digitale economie, begrijpt de hedendaagse wereld en de moderne klant.Weet hoe internet niet alleen marketing, maar ook de hele organisatie kan veranderen en weet hoe een dergelijke verandering effectief kan worden geïmplementeerd.Begrijpt hoe moderne technologieën, zoals sociale media, mobiele apparaten, kunstmatige intelligentie of automatisering, het functioneren van het bedrijf veranderen.Zal in staat zijn om effectief een strategie, plan en taken te creëren gerelateerd aan internetmarketing (inclusief social media marketing).Weet perfect en kan tools gebruiken die te maken hebben met online promotie (bijv. Facebook Ads, Google Adwords, systemen voor marketingautomatisering of e-mailmarketingsystemen).Weet hoe je een online winkel moet opstarten en runnen, begrijpt de mogelijkheden die voortvloeien uit het gebruik van online bedrijfsmodellen (bijv. Crowdsourcing, delen van economie, model freemium etc.).Kent webanalyses perfect, kan tools gebruiken zoals Google Analytics, Brand24, Sotrender en vele andere.Kent de basis van computergraphics en de voorbereiding van online videomateriaal.Kan samenwerken in een virtuele omgeving (virtuele teams).Tijdens zijn / haar studies heeft de student voortdurend contact met e-marketing en e-businesspraktijken.Herkent de ontwikkelingskansen van elke organisatie, als gevolg van het fenomeen van digitale transformatie, waar elk bedrijf of elke instelling doorheen gaat.Kan vrij functioneren in een internationale omgeving, omdat het programma in het Engels wordt gevoerd.Unieke waardenDe partners van de studies zijn erkende merken uit de digitale wereld, waaronder Accenture, Sotrender, Brand24, Salesmanago, die studenten onder... [-]
Polen Warschau
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kozminski University

De masteropleiding in Finance en Accounting is ontworpen in nauwe samenwerking met professionals - vertegenwoordigers van bedrijven en financiële instellingen. Het levert ... [+]

In 2018 werd Kozminski University 17e in de wereld gerangschikt in de Global Masters in Finance Ranking, gepubliceerd door "Financial Times". Het is de enige universiteit gerangschikt uit Midden- en Oost-Europa.De masteropleiding in Finance en Accounting is aanvaard in het CFA Institute University Recognition Program . Deze status wordt toegekend aan instellingen waarvan de opleiding (en) ten minste 70% van de CFA Programme Candue of Body of Knowledge (CBOK) bevatten, die studenten een degelijke basis in de CBOK bieden en ze goed positioneert om deel te nemen aan de CFA-examens.Afgestudeerden van het programma profiteren van vrijstellingen van de meeste van de papers op het fundamentele niveau ACCA Kwalificatie (F1-F5, F7, F9; bovendien studenten van de Corporate Reporting en Accounting specialisatie zijn vrijgesteld van F6 en F8) en kan verwachten dat een breed scala aan carrièremogelijkheden in alle bedrijfssectoren.Kozminski University is een academische partner van de CAIA Association . Partner worden van de CAIA Association, een wereldwijd netwerk van meer dan 9.000 alternatieve beleggingsprofessionals in meer dan 90 landen, geeft onze studenten toegang tot de enorme databases van CAIA en de mogelijkheid om een speciale studiebeurs te krijgen.De masteropleiding in Finance en Accounting is ontworpen in nauwe samenwerking met professionals - vertegenwoordigers van bedrijven en financiële instellingen. Het levert diepgaande gespecialiseerde kennis op en ontwikkelt vaardigheden voor het analyseren van complexe bedrijfsproblemen door financiële en boekhoudkundige informatie te combineren met kennis uit andere gebieden.Het programma wordt actief ondersteund door strategische partners uit de industrie, die ervoor zorgen dat het curriculum voldoet... [-]
Polen Warschau
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kozminski University

Gezondheidseconomie en Big Data Analytics - HEBDA is een uniek fulltime masterprogramma voor duale studies en een praktisch profiel, volledig in het Engels. Gezondheidsec ... [+]

HET PROGRAMMA WORDT MEDEGEDEELD DOOR DE EUROPESE UNIE ONDER HET EUROPEES SOCIAAL FONDS

Gezondheidseconomie en Big Data Analytics - HEBDA is een uniek fulltime masterprogramma voor duale studies en een praktisch profiel , volledig in het Engels.

Gezondheidseconomie is een nieuwe maar dynamisch ontwikkelende wetenschap. Het is de discipline van de economie toegepast op het onderwerp van de gezondheidszorg . Health Economics biedt een reeks methoden en analytische benaderingen om de effectiviteit, efficiëntie en waarde van gezondheidstechnologieën te bestuderen met als uiteindelijk doel optimale toewijzing van middelen voor de gezondheidszorg. In de komende jaren wordt verwacht dat er een grote vraag zal zijn naar specialisten uit dit specifieke gebied van de economie .... [-]

Polen Warschau
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kozminski University

Het Master Program in Management is ontworpen om te voldoen aan de wereldwijde marktvraag naar gekwalificeerde afgestudeerden met een breed scala aan zakelijke vaardighed ... [+]

In 2018 stond Kozminski University op de 20e plaats in de Global Masters in Management Ranking gepubliceerd door "Financial Times".Het Master Program in Management is ontworpen om te voldoen aan de wereldwijde marktvraag naar gekwalificeerde afgestudeerden met een breed scala aan zakelijke vaardigheden, kennis van analytische hulpmiddelen en het vermogen om deze toe te passen in een marktcontext.Beschikbare specialisaties in strategisch management en innovatiemanagement, evenals een gevarieerde overvloed aan keuzevakken, stellen studenten in staat hun eigen leerpad te creëren en tegelijkertijd hun interessegebieden te verbeteren. Het programma wordt aangeboden via een mix van onderwezen modules, praktische ervaring, workshops, case study-analyses en onderzoeksprojecten - en het is zo ontworpen dat deelnemers een carrière in het bedrijfsleven kunnen beginnen of de academische ervaring in een doctoraatsprogramma kunnen voortzetten.Studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan internationale uitwisselingsprogramma's die door de universiteit worden aangeboden om de vaardigheden te beheersen die nodig zijn om in een multiculturele omgeving te werken.Wat je krijgt van je studieKennis van leidende strategische concepten en actuele onderzoeksresultaten.Kennis van de meest interessante casestudies en -praktijken.Vaardigheden en hulpmiddelen die nodig zijn voor een succesvolle formulering, evaluatie en implementatie van nieuwe concurrentiestrategieën.Mogelijkheid om onder druk te anticiperen op en te reageren op de snel veranderende omgeving.De mogelijkheid om complexe zakelijke uitdagingen aan te gaan binnen een budget en tijdslimieten.Communicatie- en onderhandelingsvaardigheden (openbare presentaties, teamwerk, meerpartijen- en multiculturele onderhandelingen, outside-the-box denken).Praktische ervaring met strategische adviesopdrachten.Een kritisch begrip van sleutelbegrippen in de human resource management-disciplineKennis van de technieken van het vervullen van personeels- en... [-]
Polen Warschau
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

How to choose a business school?

Success starts at Kozminski - Lucie Borne from France

Success starts at Kozminski - Daniel Stein from Germany

Success starts at Kozminski - Artem Kovtun from Ukraine

Kozminski University
Address
Kozminski University 57/59 Jagiellońska St.
03-301 Warschau, Woiwodschap Mazovië, Polen
Website
Telefoonnr.
+48 22 519 21 00