The John Paul II Catholic University of Lublin

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Katholieke Universiteit van Lublin is een van de oudste Poolse universiteiten. Gedurende zijn bijna 100-jarige geschiedenis, is het een van de belangrijkste centra van het katholieke denken, het maken van een duurzame bijdrage leveren aan de intellectuele en culturele leven van zowel Polen en de rest van de wereld.

De Katholieke Universiteit van Lublin is een van de snelst groeiende universiteiten in Polen. Wereldleider op het gebied van onderzoek, waarvan het profiel wordt bepaald door de humanistische tradities van de universiteit, is hier op het gebied van theologie, filosofie, sociale wetenschappen, recht, geesteswetenschappen en natuurwetenschappen uitgevoerd. Dit drukt het engagement van de universiteit om de openheid in onderzoek dat brede impact op de samenleving en die de reputatie van de universiteit als internationaal centrum van toponderzoek heeft vastgesteld heeft. Door hun gepassioneerde toewijding bijna 1100 hooggekwalificeerde professionals bestaat uit het wetenschappelijk personeel van de universiteit te bieden onbegrensde mogelijkheden voor academische groei. Door de jaren heen vele grote geesten aangetrokken naar Lublin, onder hen Rev. Karol Wojtyła bekend als Johannes Paulus II.

Als een wereldberoemde onderzoekscentrum, de Katholieke Universiteit van Lublin is lid van vele prestigieuze organisaties en verenigingen zoals de Internationale Federatie van Katholieke universiteiten, de Europese Federatie van katholieke universiteiten, en de European University Association. Daarnaast is de Katholieke Universiteit van Lublin heeft uitwisselingsovereenkomsten samenwerkingsverbanden met bijna 200 universiteiten over de hele wereld, wat resulteert in gezamenlijke onderzoeksprojecten en gastcolleges gehouden op KUL door vooraanstaande wetenschappers uit Polen en in het buitenland.

Als u van plan bent om te werken of eigenlijk werken binnen de industrie dit programma brengt u geavanceerde kennis en vaardigheden om te slagen in het. De universiteit biedt opleidingen op bachelor-, master- en PhD-niveau. De universiteit verwelkomt studenten uit de hele wereld en biedt hen opleidingen in het Engels. Bij KUL er studenten uit de Verenigde Staten, China, Iran, Nigeria, Brazilië, Oekraïne, Wit-Rusland, Georgië en veel EU-landen. Internationale studenten kunnen leren over de Poolse taal en cultuur aan de School van de Poolse taal en cultuur, die cursussen geeft in de Poolse taal.

academische structuur KUL bestaat uit acht faculteiten: Faculteit der Theologie, Faculteit der Rechtsgeleerdheid, kerkelijk recht en administratie, Faculteit der Wijsbegeerte, Faculteit der Geesteswetenschappen, Faculteit der Sociale Wetenschappen, Faculteit der Biotechnology and Environmental Sciences, Faculteit der Wiskunde, Informatica en Landschapsarchitectuur, off-campus Faculteit in Stalowa Wola en het College van Interdisciplinair individuele studies in Humane Wetenschappen.

Feiten en cijfers

opgericht in 1918 meer dan 1100 academisch personeel bijna 14 000 studenten bijna 600 buitenlandse studenten

BA-programma's in het Engels

European Studies, BA Informatica, BA Biotechnologie, BA Filosofie, BA

MA-programma's in het Engels

Filosofie, MA European Union Law, MA Theologie, MA

PhD-programma's in het Engels

Filosofie, PhD Theologie, PhD Canon Law, PhD

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Contact
Bezoekadres
The John Paul II Catholic University of Lublin
Al. Racławickie 14

Lublin, 20-950 PL