Lees de Officiële Beschrijving

DE EUGENIUSZ GEPPERT ACADEMIE VAN KUNST EN DESIGN IN WROCLAW is een instelling voor hoger onderwijs die werd opgericht in 1946.

De Academy biedt instructie op vier Faculteiten: schilder-en beeldhouwkunst, keramiek en glas, Graphics and Media Art en Interior Architecture and DesignTot ongeveer 1 000 studenten. Schilderkunst, beeldhouwkunst, grafiek, design, interieur architectuur en mediakunst op full-time vijf jaar MFA of part-time two-tier BFA en MFA cursussen: De studenten kunnen een van de zes majors selecteren.

De Eugeniusz Geppert Academie voor Kunst en Vormgeving in Wroclaw kan bogen opmerkelijke artistieke prestaties, en de professoren en afgestudeerden te winnen prijzen en eervolle vermeldingen in een groot aantal tentoonstellingen en wedstrijden in Polen en in het buitenland.

In de zestig jaar van haar bestaan ​​de Academie in Wroclaw is uitgegroeid tot een belangrijke culturele en meningsvorming centrum. Het organiseert cyclische wedstrijden die hoge kwaliteit van de artistieke creativiteit, bijvoorbeeld promoten. de Internationale Eugeniusz Geppert Tekenwedstrijd of de Nationale Tentoonstelling van jonge schilders.

De Academie publiceert een driemaandelijks "Format", een van de beste Poolse kunsttijdschriften, en "Dyskurs", met theoretische en kritische teksten over kunst.

De Eugeniusz Geppert Academie voor Kunst en Vormgeving in Wroclaw is actief de ontwikkeling van haar internationale betrekkingen. Het vergemakkelijkt de uitwisseling van studenten en docenten met meer dan 60 partners binnen de EU Erasmusprogramma, en ook met niet-Europese partners op basis van bilaterale overeenkomsten (de VS, Japan, Israël, Canada, Korea). Er zijn gezamenlijke tentoonstellingen en workshops georganiseerd, studenten en docenten deelnemen aan nationale en internationale open dagen en festivals. De academie streeft er voortdurend naar verbreding haar didactische en artistieke aanbod. Dit hopen wij zullen profiteren niet alleen onze Academie, maar ook de stad Wroclaw en Polen.

De Faculteit der GRAFISCHE en mediakunst onderwijst in twee cursussen: GRAFISCHE en mediakunst.

DE GRAFISCHE cursus

De cursus studies grafische vormgeving en grafiek met een passende intermedia en fotografie programma dat studenten om verschillende specialisaties mogelijk. Het gebied van natuurlijk onderwijs geeft aan vaardigheden afgestudeerden in het toepassen van traditionele en de nieuwste elektronische middelen van grafische communicatie.

MEDIA ART cursus

De cursus studies richten zich op het opleiden van een afgestudeerde zich bewust van de rol van de hedendaagse elektronische media, aangepast om te werken op het gebied van activiteiten in verband met individuele en praktisch gebruik. Afgestudeerden verwerven van vaardigheden zoals het maken en opnemen van video's, mogelijkheden van het bewerken en transformeren van speelfilms, vaardigheden van het creëren en toepassen van een fotografisch beeld, vaardigheden van de omzetting en het gebruik van fotografische en bewegende beelden in interactieve media en multimediale projecten (www, interactieve CD-R) . Ze leren de regels van intermedia activiteiten, multimedia ruimte creatie en media overtuiging.

De faculteit biedt verschillende vormen van studies van de bovengenoemde cursussen:

Beeldende kunst voltijdse complementaire master studies, specialisaties: Grafisch ontwerp, drukwerk;

Mediakunst voltijdse studies omvatten gerichte opleidingen 1 graad bachelor-en studies 2e leerjaar kapitein;

Grafisch Ontwerpen part-time studies omvatten gerichte opleidingen 1 graad bachelor-en studies 2e leerjaar kapitein;

Fotografie en multimedia part-time studies omvatten gerichte opleidingen 1 graad bachelor-en studies 2e leerjaar kapitein;

Grafiek part-time studie, gerichte opleidingen 2e leerjaar master in het Engels, http://printmaking.asp.wroc.pl/

De faculteit ontving een onderscheiding voor het onderwijs op de cursus Graphic Arts gegeven door de Nationale Accreditatie Commissie.

De Faculteit der GRAFISCHE en mediakunst zet didactische traditie van prof. Stanisław Dawski, prof. Maciej Urbaniec, Docent Leszek Kaćma, prof. Halina Pawlikowska verdiend voor grafische kunsten in Wroclaw.

Onderwijsproces in verband met de faculteit cursussen en specialisaties is gebaseerd op de bevoegdheid van de drie afdelingen van de faculteit:

  • Graphic Design Department

  • Grafiek afdeling

  • Media Art Department

De Afdelingen gerunde studio, theoretische cursussen en gerelateerde workshops. In de zorg van artistieke en markt kwalificaties van de faculteit afgestudeerden nemen alle bovengenoemde afdelingen deel aan profilering.

Department of Graphic Design

In de structuur van de afdeling zijn: Studio van Typografie, Studio van Boek Design en vier-diploma toekennen Studios van Graphic Design. Het programma omvat ook onderwerpen buiten de studio's te draaien - informatica, de praktijk in een computer en boekbinden workshops.

Afdeling Grafiek

Het ministerie van drukwerk bestaat uit zeven diploma-uitreiking studio van een afzonderlijke oorspronkelijke karakter: Studio van Serigraph Printing, Studio van diepdruk, Studio van diepdruk en hoogdruk, Studio van lithografische en Graphic Arts Promotie, Studio van Creatief tekenen, Studio van Digital & Experimental Printing, Studio van Grafiek Expansion.

Departement Media Art

Binnen het ministerie van Media Art werden de volgende-diploma toekennen Studios opgericht: Studio van Intermedia Activiteiten, Studio van Photo Media, Studio van Multimedia Space Creatie, Studio van Media Persuasion, Studio van Multimedia Design.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

MA Opleiding in Grafiek bezighoudt studenten in een verscheidenheid van prentkunst processen. ... [+]

MA opleiding in het drukwerk grijpt studenten in een verscheidenheid van prentkunst processen.

Deelnemers aan het programma krijgen de mogelijkheid om te onderzoeken en te leren methoden van diepdruk (etsen en graveren), zeefdruk, flatbedafdrukken (plaat en steen lithografie), hoogdruk (houtsnede, linosnede) en digitaal printen. Studenten die deelnemen aan het programma zal een kans om zich te specialiseren in unieke praktijken en technieken, namelijk mezzotint, foto-etsen, of collograph hebben. Het programma curriculum presenteert prentkunst in overeenstemming met de Poolse tradities en artistieke prestaties, en moedigt hedendaagse en experimentele benaderingen ook.

[-]
Polen Wrocław
October 2019
Deeltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Interdisciplinary Printmaking

Wrocław Promo Movie by AEKH Wrocław