Lees de Officiële Beschrijving

De Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design biedt topklasse kunst- en ontwerponderwijs op drie niveaus: Bachelor, Master en Ph.D. Wij zijn een staatsuniversiteit, met de geschiedenis die teruggaat tot 1946, en we leiden studenten op voltijd- en deeltijdbasis op in vier faculteiten: Faculteit Schilderen en Beeldhouwkunst, Faculteit Interieurarchitectuur en -ontwerp, Faculteit Keramiek en Glas en Faculteit van Afbeeldingen en mediakunst. Ons hoofdgebouw bevindt zich in het historische deel van Wroclaw en het nieuwe gebouw - het centrum voor toegepaste kunst en innovatie - is een state-of-the-art gebouw met ultramoderne studio's en faciliteiten.

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw heeft opmerkelijke artistieke prestaties, en haar hoogleraren en afgestudeerden winnen prijzen en eretonen in tal van tentoonstellingen en wedstrijden in Polen en in het buitenland.
Gedurende meer dan 70 jaar van zijn bestaan is de Academie in Wroclaw uitgegroeid tot een belangrijk cultureel en opiniecentrum. Het organiseert cyclische wedstrijden die een hoge kwaliteit van artistieke creativiteit bevorderen, bijvoorbeeld. de Triënnale voor tekenen of het festival van hoge temperaturen. Het publiceert ook een driemaandelijks "Format", een van de beste Poolse kunsttijdschriften, en "Dyskurs", met theoretische en kritische teksten over kunst.

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw werkt ook actief aan de ontwikkeling van zijn internationale betrekkingen. Het vergemakkelijkt de uitwisseling van studenten en docenten met meer dan 80 partners binnen het Erasmus-programma van de EU, en ook met niet-Europese partners op basis van bilaterale overeenkomsten (VS, Japan, Israël, Canada, Korea). Er worden gezamenlijke tentoonstellingen en workshops georganiseerd, studenten en professoren nemen deel aan nationale en internationale open dagen en festivals.

De Academie streeft er voortdurend naar om haar didactisch en artistiek aanbod te verbreden.

In het academische jaar 2019/20 bieden we twee programma's aan in het Engels: MFA in Visual Arts-studie

MFA in Visual Arts is een 2-jarig (4 semester), interdisciplinair studieprogramma, waarbij studenten kunnen kiezen als een major, een van de vakgebieden die we momenteel aanbieden. Elke student zal zijn kennis en artistieke vaardigheden in zijn eigen tempo kunnen ontwikkelen, gebruikmakend van de expertise van onze leraren en state-of-art faciliteiten van de academie. In het zomersemester nemen studenten deel aan een 10-daagse buitenworkshop. Dit programma is gratis voor zowel EU- als niet-EU-burgers.

Doctoral School biedt een 3-jarig (6 semesters) interdisciplinair onderzoeksprogramma, met de mogelijkheid om in een van onze vier faculteiten te studeren. Het is gericht aan afgestudeerden van Master Degree-studies die buitengewone vaardigheden en significante artistieke prestaties laten zien. Het programma is gratis voor zowel EU- als niet-EU-burgers. De Academie biedt een maandelijkse beurs voor elke Ph.D. student in het bedrag van minimaal 2000 PLN en een maximum van 5000 PLN per maand.

Bovendien bieden we gratis Poolse tutorials voor talen aan al onze internationale studenten.

Bijkomende vragen? Neem contact met ons op - studyinenglish@asp.wroc.pl

Lees meer over de Academie, evenementen en tentoonstellingen op onze website of Facebook-pagina.

MFA in Visual Arts-programma wordt mede gefinancierd door de Europese Unie uit het Europees Sociaal Fonds onder het Operationeel Programma Kennis Educatie Ontwikkeling.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree:

Interdisciplinary Printmaking

Wrocław Promo Movie by AEKH Wrocław

Location address
Plac Polski 3/4
Wrocław, Neder-Silezië, 50-156 PL