The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Eugeniusz Geppert Academie voor Kunst en Vormgeving biedt kunst- en ontwerpeducatie van topniveau op drie niveaus - Bachelor, Master en Ph.D. Wij zijn een staatsuniversiteit, met een geschiedenis die teruggaat tot 1946, en we leiden studenten op fulltime en parttime basis op in vier faculteiten: Faculteit voor schilderkunst en beeldhouwkunst, Faculteit voor interieurarchitectuur en -ontwerp, Faculteit voor keramiek en glas en faculteit van grafische en mediakunst. Ons hoofdgebouw bevindt zich in het historische deel van Wroclaw en het nieuwe gebouw - het Centre of Applied Arts and Innovation - is een ultramodern gebouw met ultramoderne studio's en faciliteiten.

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw heeft opmerkelijke artistieke prestaties, en haar hoogleraren en afgestudeerden winnen prijzen en eretonen in tal van tentoonstellingen en wedstrijden in Polen en in het buitenland.
Gedurende meer dan 70 jaar van zijn bestaan is de Academie in Wroclaw uitgegroeid tot een belangrijk cultureel en opiniecentrum. Het organiseert cyclische wedstrijden die een hoge kwaliteit van artistieke creativiteit bevorderen, bijvoorbeeld. de Triënnale voor tekenen of het festival van hoge temperaturen. Het publiceert ook een driemaandelijks "Format", een van de beste Poolse kunsttijdschriften, en "Dyskurs", met theoretische en kritische teksten over kunst.

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw werkt ook actief aan de ontwikkeling van zijn internationale betrekkingen. Het vergemakkelijkt de uitwisseling van studenten en docenten met meer dan 80 partners binnen het Erasmus-programma van de EU, en ook met niet-Europese partners op basis van bilaterale overeenkomsten (VS, Japan, Israël, Canada, Korea). Er worden gezamenlijke tentoonstellingen en workshops georganiseerd, studenten en professoren nemen deel aan nationale en internationale open dagen en festivals.

De Academie streeft er voortdurend naar om haar didactisch en artistiek aanbod te verbreden.

In het academische jaar 2019/20 bieden we twee programma's in het Engels aan: MFA in Visual Arts studieprogramma

MFA in Visual Arts is een 2-jarig (4 semesters), interdisciplinair studieprogramma, waar studenten kunnen kiezen als een belangrijke, een van de vakgebieden die we momenteel aanbieden. Elke student zal in staat zijn om hun kennis en artistieke vaardigheden in hun eigen tempo te ontwikkelen, gebruikmakend van de expertise van onze docenten en de nieuwste faciliteiten van de academie. In het zomersemester nemen studenten deel aan een 10-daagse openluchtworkshop. Dit programma is gratis voor zowel EU- als niet-EU-burgers.

Doctoral School biedt een interdisciplinair onderzoeksprogramma van 3 jaar (6 semesters), met de mogelijkheid om te studeren aan een van onze vier faculteiten. Het is bedoeld voor afgestudeerden van masteropleidingen die een uitzonderlijk vermogen en aanzienlijke artistieke prestaties tonen. Het programma is gratis voor zowel EU- als niet-EU-burgers. De Academie biedt een maandelijkse beurs voor elke Ph.D. student voor een bedrag van minimaal 2000 PLN en maximaal 5000 PLN per maand.

Bovendien bieden we gratis Poolse tutorials voor talen aan al onze internationale studenten.

Bijkomende vragen? Neem contact met ons op - studyinenglish@asp.wroc.pl

Lees meer over de Academie, evenementen en tentoonstellingen op onze website of Facebook-pagina.

MFA in Visual Arts-programma wordt medegefinancierd door de Europese Unie uit het Europees Sociaal Fonds in het kader van het operationele programma Kenniseducatie.

Locaties

Wrocław

Address
Plac Polski 3/4
50-156 Wrocław, Neder-Silezië, Polen

Opleidingen

Deze school biedt ook: