Lees de Officiële Beschrijving

De Cracow University of Technology biedt vele varianten van studie. Het huidige educatieve aanbod van CUT omvat 25 graduate studies van I en II graad bij 7 faculteiten. Op 4 faculteiten zijn studies beschikbaar in de Engelse taal.


NU TOEPASSEN!!!


We informeren kandidaten uit het buitenland, die de studies aanvragen voor de regels die niet van toepassing zijn op de Poolse nationaliteit *, dat het wervingsproces (Bachelor, Master programma's - AY 2018/2019) loopt en we accepteren aanvragen het hele jaar door.

* Houd er rekening mee dat we geen werving uitvoeren voor kandidaten die een aanvraag indienen voor studies naar de regels die van toepassing zijn op Poolse en EU-burgers.


Internationaal centrum voor onderwijs

Internationale studenten die willen studeren aan onze universiteit hebben ook de mogelijkheid om in Pools te studeren, na het afronden van de eenjarige voorbereidingscursus op het International Centre of Education. We hebben studenten van over de hele wereld, die in Pools studeren aan de Cracow University of Technology nadat ze zijn afgestudeerd aan ICE.

Het International Center of Education is een interfacultaire afdeling van de Cracow University of Technology . We verwelkomen al meer dan 25 jaar internationale studenten en onderzoekers.

De doelstellingen van het Centrum zijn tweeledig: ten eerste om studies naar stedelijke studies en duurzaamheid uit te voeren; - ten tweede, eenjarige voorbereidingscursussen en korte intensieve bridging-cursussen voor internationale studenten die van plan zijn om in Polen te studeren.

Voorbereidende en overbruggende cursussen zijn middelen waarmee internationale studenten beter kunnen voldoen aan de scholastische vereisten voor toegang tot universiteiten. Cursussen op ICE zijn met name geschikt voor het bieden van de academische achtergrond die nodig is om te slagen in een undergraduate of postgraduate programma aan een universiteit in Polen. We bieden voorbereidingscursussen voor opleidingen in vele disciplines van techniek en wetenschap, architectuur, kunst.

De lessen worden gegeven door ervaren docenten en onderzoekers. Onze internationale studenten hebben een zeer goede staat van dienst op het gebied van persoonlijke en academische prestaties.

Als u het leuk vindt om mensen uit verschillende culturen te leren kennen en ontmoeten, zijn we er zeker van dat uw tijd doorgebracht in het International Center of Education lonend en plezierig zal zijn.

Kijk op de ICE-website voor meer informatie: http://www.mck.pk.edu.pl/en

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:


Cracow University of Technology

Vanaf het voorjaar van Semester biedt de faculteit van de Architecture Cracow University of Technology drie semesters (1,5 jaar) Master's Degree Studies in English (M.Arc ... [+]

Vanaf het voorjaar van Semester biedt de faculteit Bouwkunde aan de Cracow University of Technology drie semesters (1,5-jarige) masterstudies in het Engels (M.Arch.). Het aanbod van deze studies is bedoeld voor studenten met een bachelor in architectuur en bereidt ze voor op de beroepspraktijk als architect.

Het studieprogramma is precies hetzelfde als het curriculum in het Pools dat een professioneel programma is, geaccrediteerd door de Poolse accreditatiecommissie, de accrediteringscommissie voor Poolse technische universiteiten, de EU-evaluatie en het Royal Institute of British Architects (RIBA). evalueren.

Het programma van studies duurt drie semesters. Het totale aantal ECTS-credits is 90 (30 per semester). Het totale aantal uren is 900 plus 150 voor stages na het eerste semester (1e semester: 405uur, 150 uur, 2de semester: 390 uur, 3de semester: 75 uur).... [-]

Polen Krakau
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Cracow University of Technology

Tegenwoordig is Computer Science overal aanwezig in een mensenleven. Computers worden vaak gebruikt voor het werken, ontvangen en uitzenden van informatie, gegevensverwer ... [+]

Tegenwoordig is Computer Science overal aanwezig in een mensenleven. Computers worden vaak gebruikt voor het werken, ontvangen en uitzenden van informatie, gegevensverwerking, productiebeheer, lucht- zee- en landverkeersleiding, communicatie, multimedia en etc.

Mensen, die bekend zijn met moderne informatietechnieken, computers kunnen dwingen om al hun mogelijkheden te gebruiken, die weten hoe ze de mogelijkheden van complexe computernetwerken moeten benutten en die bereid zijn om programma's te schrijven voor nieuwe geavanceerde toepassingen, zijn voor bijna alle takken van de menselijke activiteit. Onze afgestudeerden kunnen professionele kennis opdoen over deze en vele andere problemen in verband met het gebruik van computers. Ze zullen kunnen werken met projectmanagement, software-engineering, implementatie en beheer van moderne informatica-systemen.... [-]

Polen Krakau
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cracow University of Technology

Studies aan dit programma met de specialisatie in computermodellering zijn ontworpen om masterdiploma's te garanderen met een sterke basis om efficiënt gebruik te maken v ... [+]

Studies aan dit programma met de specialisatie in computermodellering zijn ontworpen om masterdiploma's te garanderen met een sterke basis om efficiënt gebruik te maken van de instrumenten voor wiskunde, natuurkunde en informatica. De afgestudeerde verwerft de kennis en vaardigheden op het gebied van het modelleren van fysieke, technologische, economische, biologische en andere processen. De competenties verkregen tijdens studies:

het modelleren van natuurverschijnselen in wetenschap en technologie met behulp van geavanceerde computertoepassingen;grondbeginselen van symbolische berekeningen, computergraphics en visualisatie;computergestuurde meetstations in onderzoek en industrie;moderne informatietechnologieën in de fysica, technologie en het bedrijfsleven: object- en mobiele programmeertechnieken, algoritmen en computermethoden in de optimalisatietaken en technische berekeningen;technieken van moderne meetsystemen in de wetenschap, geneeskunde, industrie en het dagelijks leven;fysica als de basis van andere wetenschappen, problemen van de moderne natuurkunde, inclusief die welke het interdisciplinaire karakter ervan als een wetenschap definiëren.... [-]
Polen Krakau
Oktober 2019
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Cracow University of Technology

De faculteit voor chemische technologie en technologie nodigt buitenlandse studenten uit om zich in te schrijven voor 4-semesters in het Engels voor een major in innovati ... [+]

MSc Innovatieve chemische technologieën

Faculteit / Afdeling: Faculteit van Chemische Technologie en Technologie

Duur: 4 semesters

Programma beschrijving:

De faculteit voor chemische technologie en technologie nodigt buitenlandse studenten uit zich in te schrijven voor 3-semesters masterstudies in het Engels voor een major in Innovative Chemical Technologies (ICT) .

Grote en specialisatiecursussen gerelateerd aan industriële katalyse, organische en anorganische technologie, productie van cosmetica en farmaceutische producten, moderne biotechnologie en analytische methoden in chemische technologie worden uitgevoerd van het 2e tot het 3e semester van de studies.

Onderwi... [-]
Polen Krakau
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 - 4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Cracow University of Technology

De Master of Landscape Architecture-opleiding richt zich op hedendaagse vraagstukken van duurzaam gebruik van bestaande landschapsbronnen. Het volgt de richtlijnen van he ... [+]

Over

De Master of Landscape Architecture-opleiding richt zich op hedendaagse vraagstukken van duurzaam gebruik van bestaande landschapsbronnen. Het volgt de richtlijnen van het IFLA / UNESCO-handvest voor landschapsarchitectuuronderwijs, de IFLA-leidraad voor erkenning of accreditatie - Professionele onderwijsprogramma's in de landschapsarchitectuur en ECLAS-richtsnoeren voor landschapsarchitectuuronderwijs. De nadruk ligt op landschapsontwerp en landschapsplanning, evenals de ontwikkeling van geavanceerde professionele competenties van studenten. De details van het studieprogramma Landscape Architecture op CUT worden gedemonstreerd in de ontwikkeling van Integrated Design Studio - semesterprojecten met een breed scala aan technische, milieu-, culturele en ontwerpkwesties, resulterend in één individueel project voorbereid door studenten in elk semester. De projecten worden ondersteund door de selectie van theoretische onderwerpen die tegelijkertijd worden uitgevoerd. Onderwijsvereisten:... [-]

Polen Krakau
Oktober 2019
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Cracow University of Technology
ul. Warszawska 24, 31-155

Kraków, Woiwodschap Klein-Polen, 31-155 PL
Social Media