Cracow University of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Cracow University of Technology biedt vele varianten van de studie. Huidige educatief aanbod van CUT beslaat 25 graduate studies van I en II graad onder 7 faculteiten. Op 4 faculteiten studies zijn beschikbaar in het Engels.

NU TOEPASSEN!!!

Wij u vriendelijk kandidaten uit het buitenland, die gelden voor de studies naar de andere dan van toepassing is op de nationale *, dat recruitment proces (bachelor, master programma's - AY 2016/2017) Pools regels op de hoogte is aan de gang en we accepteren toepassingen het hele jaar door.

  • Houd er rekening mee dat we niet werven gedragsregels voor kandidaten die solliciteren voor studies aan de regels die gelden voor Poolse en EU-burgers.

INTERNATIONALE CENTRUM VAN ONDERWIJS

Internationale studenten die willen studeren aan onze Univerity heeft ook de mogelijkheid om te studeren in het Pools, na het beëindigen van de één jaar voorbereidende cursus bij het Internationaal Centrum van Onderwijs. We heeft een studenten van over de hele wereld, die studeert aan de universiteit van Krakow Technology in het Pools nadat ze afstuderen van ICE.

Het International Centre of Education is een interfacultair eenheid van het Cracow University of Technology. We hebben verwelkomt internationale studenten en onderzoekers meer dan 25 jaar.

De doelstellingen van het Centrum zijn tweeledig - ten eerste, Urban Studies en duurzaamheid studies uit te voeren; - Ten tweede, tot een jaar voorbereidende cursussen en korte intensieve brugvakken voor internationale studenten van plan om te gaan studeren in Polen.

Voorbereidende en Bridging cursussen zijn middelen waarmee internationale studenten kunnen beter voldoen aan de scholastieke eisen voor de toegang tot universiteiten. Cursussen op ICE zijn bijzonder geschikt voor het verstrekken van de academische achtergrond die nodig is om te slagen in een undergraduate of postgraduate opleiding aan een universiteit in Polen. Wij bieden voorbereidende cursussen om opleidingen in vele disciplines van techniek en wetenschap, architectuur, kunst.

De lessen worden gegeven door ervaren docenten en onderzoekers. Onze internationale studenten hebben een zeer goede reputatie van de persoonlijke en academische prestaties.

Als u genieten van studeren en het ontmoeten van mensen uit verschillende culturen, we zijn er zeker van dat uw tijd doorgebracht in het Internationaal Centrum van Onderwijs belonen en plezierig zal zijn.

Kijk dan op de ICE website om uit te vinden iets meer: http://www.mck.pk.edu.pl/en

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Msc Architectuur

Campus Voltijd 3 semesters October 2018 Polen Kraków

Vanaf voorjaar Semester, de Faculteit Bouwkunde Cracow University of Technology biedt drie semester (1,5 jaar) Master Studies in het Engels (M.Arch.). Het aanbod van deze studies is bedoeld voor studenten met een Bachelor's Degree in Architectuur en bereidt hen voor op de beroepspraktijk als architecten. [+]

Vanaf voorjaar Semester, de Faculteit Bouwkunde Cracow University of Technology biedt drie semester (1,5 jaar) Master Studies in het Engels (M.Arch.). Het aanbod van deze studies is bedoeld voor studenten met een Bachelor's Degree in Architectuur en bereidt hen voor op de beroepspraktijk als architecten.

Het programma van de studies is precies hetzelfde als het curriculum in het Pools dat is een professionele opleiding geaccrediteerd door de Poolse Accreditation Committee, de Accreditatie Commissie voor de Poolse Technische Universiteiten, de EU-evaluatie en het Royal Institute of British Architects (RIBA) evalueren.

Het programma van de studie duurt drie semesters. Het totale aantal studiepunten is 90 (30 per semester). Het totaal aantal uren is 900 plus 150 voor stages na het 1ste semester (1e semester: 405h + 150h; 2e semester: 390h, 3 semester: 75h).... [-]


MSc Civiele Techniek

Campus Voltijd 3 semesters October 2018 Polen Kraków

Afstuderen aan de CUT (studies in het Engels) zal een kans voor de bouwvergunning aanvraag, na bepaalde wettelijke eisen wordt voldaan. Na een twee jaar durende stage periode zal de afgestudeerden ook een kans om toe te passen voor de Europese Unie ingenieur graad, die wordt geëerd in alle landen van de Europese Unie. [+]

De faculteit Civiele Techniek is een van de grootste faculteiten van Krakau University of Technology, en is ook een van de meest prominente Poolse faculteiten opleiden van toekomstige civiele ingenieurs. Onze faculteit heeft 14 specialisaties, waaronder de bouw en Structuren, wegenbouw, Railroad Engineering, Mechanica van materialen en structuren, bruggen en ondergrondse constructies, Technologie en Management van Bouw.

Aangezien toetreding van Polen tot de Europese Unie in 2004, werden de studenten en onderzoekers krijgen nieuwe mogelijkheden voor academische uitwisselingen, evenals studeren in het Engels op universiteiten in het buitenland. Vandaag, studenten Civiele Techniek Faculteit hebben zowel de kennis van de technische vakken en een goede beheersing van het Engels.... [-]


Msc Energietechniek

Campus Voltijd October 2018 Polen Kraków

Energy Systems and Machinery is het Power Engineering MSc-studieprogramma dat in het Engels wordt gegeven. De doelgroep is zowel Poolse als buitenlandse studenten. De cursus bestaat uit drie semesters. [+]

Faculteit / Afdeling: Faculteit Werktuigbouwkunde

Duur: 3 semesters ECTS-punten: 90

Energy Systems and Machinery is het Power Engineering MSc-studieprogramma dat in het Engels wordt gegeven. De doelgroep is zowel Poolse als buitenlandse studenten. De cursus bestaat uit drie semesters. In het eerste semester zijn de basisvakken inbegrepen (bv. Warmteoverdracht, vloeistofmechanica, energiecentraletechnologie en numerieke methoden). Het tweede semester is gewijd aan de Directional Subjects (bijv. Computational Structural Analysis, Computational Fluid Dynamics) en specialisatieonderwerpen, afhankelijk van de geselecteerde module. De lessen worden gegeven door Poolse onderzoekers en door de wereld erkende buitenlandse docenten. Het studieprogramma is afgestemd op de marktbehoeften en rekening houdend met moderne wetenschappelijke trends, waaronder: ontwerp van energiesystemen, experimenteel onderzoek van energiesystemen, wiskundige modellering van energiesystemen en de toepassing van moderne computertechnieken (bijv. Computational Fluid Dynamics, Finite Element Methode) voor analyse en ontwerp van energiesystemen.... [-]


Master

Master in Innovative Chemical Technologies (ICT)

Campus Voltijd 4 semesters October 2018 Polen Kraków

[+]

Om de kosten van logies en verblijf in Polen te dekken gedurende de hele periode die te maken heeft met de syllabus voor het onderwijs (van oktober 2017 tot juni 2018, van oktober 2018 tot juni 2019) zorgt de faculteit voor maandelijkse beurzen ten bedrage van 1500 PLN voor 12 beste buitenlandse studenten op voorwaarde dat zij de volledige cyclus van studies voltooien en een diploma behalen na voltooiing van de studies.

[-]

Msc In Mechanica En Machine Ontwerp

Campus Voltijd 3 semesters October 2018 Polen Kraków

Geavanceerde Computational Mechanics (ACM) is gericht op studenten die hun kennis in mechanica en computer applicatie willen vergroten in het ontwerp van structuren (CAD, FEM), materiaalontwerp (CAMD), materiaal selectie (CAMS), productie (CAM) en monitoring van machines. [+]

Programma beschrijving:

Geavanceerde Computational Mechanics (ACM) is gericht op studenten die hun kennis in mechanica en computer applicatie willen vergroten in het ontwerp van structuren (CAD, FEM), materiaalontwerp (CAMD), materiaal selectie (CAMS), productie (CAM) en monitoring van machines.

Studieprogramma:

Regelmatig:

Geavanceerde wiskunde (4 ECTS), Engineering wiskunde II (2 studiepunten), Solid State Physics (2 ECTS), Continuum mechanica (2 ECTS), Analytische mechanica (2 studiepunten), Numerieke methoden II (2 ECTS), Objectoriented programming (1 studiepunten), Materiaalkunde II (4 ECTS), Moderne bouwmaterialen (2 studiepunten), Geavanceerde modellering van materialen en structuren (5 ECTS), Modellering in machine-ontwerp (4 studiepunten), Geïntegreerde verwerkingssystemen (3 studiepunten), Geavanceerde FEM modellering (4 ECTS), Geavanceerde sterkte van materialen (2 ECTS), Dynamiek van mechanische systemen (2 studiepunten), Experimentele mechanica van vaste stoffen (2 ECTS) Individueel project (5 studiepunten), Seminarie (3 studiepunten), Eindproject (20 ECTS) ... [-]

Contact
Bezoekadres
Cracow University of Technology
ul. Warszawska 24, 31-155

Kraków, Klein-Polen, 31-155 PL