Cracow University of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Cracow University of Technology biedt vele varianten van studie. Het huidige educatieve aanbod van CUT omvat 25 graduate studies van I en II graad bij 7 faculteiten. Op 4 faculteiten zijn studies beschikbaar in de Engelse taal.

NU TOEPASSEN!!!

We informeren kandidaten uit het buitenland, die de studies aanvragen voor de regels die niet van toepassing zijn op de Poolse nationaliteit *, dat het wervingsproces (Bachelor, Master programma's - AY 2018/2019) loopt en we accepteren aanvragen het hele jaar door.

* Houd er rekening mee dat we geen werving uitvoeren voor kandidaten die een aanvraag indienen voor studies naar de regels die van toepassing zijn op Poolse en EU-burgers.

INTERNATIONAAL CENTRUM VOOR ONDERWIJS

Internationale studenten die willen studeren aan onze universiteit hebben ook de mogelijkheid om in Pools te studeren, na het afronden van de eenjarige voorbereidingscursus op het International Centre of Education. We hebben studenten van over de hele wereld, die in Pools studeren aan de Cracow University of Technology nadat ze zijn afgestudeerd aan ICE.

Het International Center of Education is een interfacultaire afdeling van de Cracow University of Technology . We verwelkomen al meer dan 25 jaar internationale studenten en onderzoekers.

De doelstellingen van het Centrum zijn tweeledig: ten eerste om studies naar stedelijke studies en duurzaamheid uit te voeren; - ten tweede, eenjarige voorbereidingscursussen en korte intensieve bridging-cursussen voor internationale studenten die van plan zijn om in Polen te studeren.

Voorbereidende en overbruggende cursussen zijn middelen waarmee internationale studenten beter kunnen voldoen aan de scholastische vereisten voor toegang tot universiteiten. Cursussen op ICE zijn met name geschikt voor het bieden van de academische achtergrond die nodig is om te slagen in een bachelor- of postuniversitaire opleiding aan een universiteit in Polen. We bieden Voorbereidingscursussen voor opleidingen in vele disciplines van techniek en wetenschap, architectuur, kunst.

De lessen worden gegeven door ervaren docenten en onderzoekers. Onze internationale studenten hebben een zeer goede staat van dienst op het gebied van persoonlijke en academische prestaties.

Als u het leuk vindt om mensen uit verschillende culturen te leren kennen en ontmoeten, zijn we er zeker van dat uw tijd doorgebracht in het International Center of Education lonend en plezierig zal zijn.

Kijk op de ICE-website voor meer informatie: http://www.mck.pk.edu.pl/en

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk BSc's »

Programma's

Deze school biedt ook:


Msc Architectuur

Campus Voltijd 3 semesters February 2019 Polen Krakau

Vanaf voorjaar Semester, de Faculteit Bouwkunde Cracow University of Technology biedt drie semester (1,5 jaar) Master Studies in het Engels (M.Arch.). Het aanbod van deze studies is bedoeld voor studenten met een Bachelor's Degree in Architectuur en bereidt hen voor op de beroepspraktijk als architecten. [+]

Vanaf voorjaar Semester, de Faculteit Bouwkunde Cracow University of Technology biedt drie semester (1,5 jaar) Master Studies in het Engels (M.Arch.). Het aanbod van deze studies is bedoeld voor studenten met een Bachelor's Degree in Architectuur en bereidt hen voor op de beroepspraktijk als architecten.

Het programma van de studies is precies hetzelfde als het curriculum in het Pools dat is een professionele opleiding geaccrediteerd door de Poolse Accreditation Committee, de Accreditatie Commissie voor de Poolse Technische Universiteiten, de EU-evaluatie en het Royal Institute of British Architects (RIBA) evalueren.

Het programma van de studie duurt drie semesters. Het totale aantal studiepunten is 90 (30 per semester). Het totaal aantal uren is 900 plus 150 voor stages na het 1ste semester (1e semester: 405h + 150h; 2e semester: 390h, 3 semester: 75h).... [-]


[+]

[-]

Innovatieve Chemische Technologieën (ICT)

Campus Voltijd 4 semesters October 2018 Polen Krakau

De faculteit voor chemische technologie en technologie nodigt buitenlandse studenten uit zich in te schrijven voor 4-semesters in het Engels voor een major in innovatieve chemische technologieën (ICT). Het programma begint op 01.10.2018 [+]

Duur: 4 semesters ECTS-punten: 120

Programma beschrijving:

De faculteit voor chemische technologie en technologie nodigt buitenlandse studenten uit zich in te schrijven voor 4-semester masterstudies in het Engels voor een major in innovatieve chemische technologieën (ICT) .

Grote en specialisatiecursussen gerelateerd aan industriële katalyse, organische en anorganische technologie, productie van cosmetica en farmaceutische producten, moderne biotechnologie en analytische methoden in chemische technologie worden uitgevoerd van het 2e tot het 4e semester van de studies.

[-]

MSc Computer Science

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Polen Krakau

Tegenwoordig is de Informatica is overal aanwezig in een mensenleven. Computers worden vaak gebruikt om te werken, krijgen en uitzenden van informatie, data verwerking, productie, lucht- zee- en land traffic control, communicatie, multimedia en etc. [+]

Tegenwoordig is de Informatica is overal aanwezig in een mensenleven. Computers worden vaak gebruikt om te werken, krijgen en uitzenden van informatie, data verwerking, productie, lucht- zee- en land traffic control, communicatie, multimedia en etc. Mensen die bekend zijn met moderne informatie-technieken, die in staat zijn om computers te dwingen voor al hun mogelijkheden, die weten hoe ze de mogelijkheden van complexe computernetwerken te exploiteren en die bereid zijn om programma's voor een nieuwe geavanceerde toepassingen schrijven gewenst zijn voor bijna alle branches van menselijke activiteit. Onze afgestudeerden kan vakkennis in deze en vele andere problemen met het gebruik van computers te vinden. Zij zullen in staat zijn om te werken met project management, software engineering, implementatie en het beheer van systemen voor de moderne informatica '. Zij zullen ook in staat zijn om te beheren van databanken, internet diensten, computer systemen en netwerken. Ze zullen weten hoe je problemen op deze gebieden, te beginnen met de analyse, het bouwen van UML-modellen, creatie van algoritmes en het schrijven van geschikte software op te lossen. Onze afgestudeerden kunnen een baan in groot of klein bedrijf, industrie, telecommunicatie, administratie, dienstverlening, onderwijs, multimedia en vele andere plaatsen te krijgen.... [-]


MSc Innovatieve Chemische Technologieën

Campus Voltijd 4 semesters October 2018 Polen Krakau

De faculteit voor chemische technologie en technologie nodigt buitenlandse studenten uit om zich in te schrijven voor 4-semesters masterstudies in het Engels voor een major in innovatieve chemische technologieën (ICT). [+]

MSc Innovatieve chemische technologieën

Faculteit / Afdeling: Faculteit van Chemische Technologie en Technologie

Duur: 4 semesters

Programma beschrijving:

De faculteit voor chemische technologie en technologie nodigt buitenlandse studenten uit zich in te schrijven voor 4-semesters in het Engels voor een major in innovatieve chemische technologieën (ICT) .

Grote en specialisatiecursussen gerelateerd aan industriële katalyse, organische en anorganische technologie, productie van cosmetica en farmaceutische producten, moderne biotechnologie en analytische methoden in chemische technologie worden uitgevoerd van het 2e tot het 3e semester van de studies.

Onderwijsvereisten:... [-]

Contact
Bezoekadres
Cracow University of Technology
ul. Warszawska 24, 31-155

Kraków, Woiwodschap Klein-Polen, 31-155 PL
Social Media