Cracow University of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Cracow University of Technology biedt vele varianten van de studie. Huidige educatief aanbod van CUT beslaat 25 graduate studies van I en II graad onder 7 faculteiten. Op 4 faculteiten studies zijn beschikbaar in het Engels.

NU TOEPASSEN!!!

Wij u vriendelijk kandidaten uit het buitenland, die gelden voor de studies naar de andere dan van toepassing is op de nationale *, dat recruitment proces (bachelor, master programma's - AY 2016/2017) Pools regels op de hoogte is aan de gang en we accepteren toepassingen het hele jaar door.

  • Houd er rekening mee dat we niet werven gedragsregels voor kandidaten die solliciteren voor studies aan de regels die gelden voor Poolse en EU-burgers.

INTERNATIONALE CENTRUM VAN ONDERWIJS

Internationale studenten die willen studeren aan onze Univerity heeft ook de mogelijkheid om te studeren in het Pools, na het beëindigen van de één jaar voorbereidende cursus bij het Internationaal Centrum van Onderwijs. We heeft een studenten van over de hele wereld, die studeert aan de universiteit van Krakow Technology in het Pools nadat ze afstuderen van ICE.

Het International Centre of Education is een interfacultair eenheid van het Cracow University of Technology. We hebben verwelkomt internationale studenten en onderzoekers meer dan 25 jaar.

De doelstellingen van het Centrum zijn tweeledig - ten eerste, Urban Studies en duurzaamheid studies uit te voeren; - Ten tweede, tot een jaar voorbereidende cursussen en korte intensieve brugvakken voor internationale studenten van plan om te gaan studeren in Polen.

Voorbereidende en Bridging cursussen zijn middelen waarmee internationale studenten kunnen beter voldoen aan de scholastieke eisen voor de toegang tot universiteiten. Cursussen op ICE zijn bijzonder geschikt voor het verstrekken van de academische achtergrond die nodig is om te slagen in een undergraduate of postgraduate opleiding aan een universiteit in Polen. Wij bieden voorbereidende cursussen om opleidingen in vele disciplines van techniek en wetenschap, architectuur, kunst.

De lessen worden gegeven door ervaren docenten en onderzoekers. Onze internationale studenten hebben een zeer goede reputatie van de persoonlijke en academische prestaties.

Als u genieten van studeren en het ontmoeten van mensen uit verschillende culturen, we zijn er zeker van dat uw tijd doorgebracht in het Internationaal Centrum van Onderwijs belonen en plezierig zal zijn.

Kijk dan op de ICE website om uit te vinden iets meer: http://www.mck.pk.edu.pl/en

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk BSc's »

Programma's

Deze school biedt ook:


Msc Architectuur

Campus Voltijd 3 semesters February 2019 Polen Kraków

Vanaf voorjaar Semester, de Faculteit Bouwkunde Cracow University of Technology biedt drie semester (1,5 jaar) Master Studies in het Engels (M.Arch.). Het aanbod van deze studies is bedoeld voor studenten met een Bachelor's Degree in Architectuur en bereidt hen voor op de beroepspraktijk als architecten. [+]

Vanaf voorjaar Semester, de Faculteit Bouwkunde Cracow University of Technology biedt drie semester (1,5 jaar) Master Studies in het Engels (M.Arch.). Het aanbod van deze studies is bedoeld voor studenten met een Bachelor's Degree in Architectuur en bereidt hen voor op de beroepspraktijk als architecten.

Het programma van de studies is precies hetzelfde als het curriculum in het Pools dat is een professionele opleiding geaccrediteerd door de Poolse Accreditation Committee, de Accreditatie Commissie voor de Poolse Technische Universiteiten, de EU-evaluatie en het Royal Institute of British Architects (RIBA) evalueren.

Het programma van de studie duurt drie semesters. Het totale aantal studiepunten is 90 (30 per semester). Het totaal aantal uren is 900 plus 150 voor stages na het 1ste semester (1e semester: 405h + 150h; 2e semester: 390h, 3 semester: 75h).... [-]


Campus

[+]

[-]

MSc Computer Science

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Polen Kraków

Tegenwoordig is de Informatica is overal aanwezig in een mensenleven. Computers worden vaak gebruikt om te werken, krijgen en uitzenden van informatie, data verwerking, productie, lucht- zee- en land traffic control, communicatie, multimedia en etc. [+]

Tegenwoordig is de Informatica is overal aanwezig in een mensenleven. Computers worden vaak gebruikt om te werken, krijgen en uitzenden van informatie, data verwerking, productie, lucht- zee- en land traffic control, communicatie, multimedia en etc. Mensen die bekend zijn met moderne informatie-technieken, die in staat zijn om computers te dwingen voor al hun mogelijkheden, die weten hoe ze de mogelijkheden van complexe computernetwerken te exploiteren en die bereid zijn om programma's voor een nieuwe geavanceerde toepassingen schrijven gewenst zijn voor bijna alle branches van menselijke activiteit. Onze afgestudeerden kan vakkennis in deze en vele andere problemen met het gebruik van computers te vinden. Zij zullen in staat zijn om te werken met project management, software engineering, implementatie en het beheer van systemen voor de moderne informatica '. Zij zullen ook in staat zijn om te beheren van databanken, internet diensten, computer systemen en netwerken. Ze zullen weten hoe je problemen op deze gebieden, te beginnen met de analyse, het bouwen van UML-modellen, creatie van algoritmes en het schrijven van geschikte software op te lossen. Onze afgestudeerden kunnen een baan in groot of klein bedrijf, industrie, telecommunicatie, administratie, dienstverlening, onderwijs, multimedia en vele andere plaatsen te krijgen.... [-]


Contact
Bezoekadres
Cracow University of Technology
ul. Warszawska 24, 31-155

Kraków, Klein-Polen, 31-155 PL