Lees de Officiële Beschrijving

De oprichter van het College is Galilea Sp. z oo(Een naamloze vennootschap), die een uitgebreide ervaring in het onderwijs heeft. In 1995 richtte Galilea Centrum Edukacji Zdrowotnej "Promocja" (Health Education Centre) organiseren van beroepsbekwaamheid medische en menswetenschappen cursussen; Dit werd gevolgd door de opening van Wielkopolska Szkoła Medyczna (de Wielkopolska Medical School) - een niet-openbaar post-secundair onderwijs aanbieden farmaceutische technicus, massage technicus, ergotherapie, fysiotherapie technicus, tandtechnicus en tandartsassistente programma's.

Het initiatief van de studenten van Wielopolska Szkoła Medyczna, vooral fysiotherapie studenten, leidde tot de ontwikkeling van een concept naar een instelling voor hoger onderwijs dat medische professionals zou opvoeden vormen.

De College van Onderwijs en Therapy werd opgericht als de eerste niet-openbare instelling voor hoger onderwijs in Poznań om fysiotherapeuten te onderwijzen. Het doel van de oprichters, professor Kazimiera Milanowska, MD, PhD, en Violetta Musa, MA, was een hogere medische onderwijsinstelling te creëren.

Het College van Onderwijs en Therapy werd opgericht in februari 2005 door het ministerie van Wetenschap en Hoger Onderwijs onder het nummer 315 opgenomen in het register van niet-gouvernementele instellingen voor hoger onderwijs en verenigingen van niet-gouvernementele instellingen voor hoger onderwijs.

De afgestudeerden zijn de beste ambassadeurs van het College - hun mening en loopbaan tellen de meeste.

dynamische ontwikkeling

De resultaten van het College van Onderwijs en Therapy vult ons met trots en tevredenheid:

2004 Undergraduate studies kinesitherapie 2006 Undergraduate Materiaal Technische studies, specialisatie Dental Technology 2007 Szczecin Campus 2007 Postgraduate certificaat programma, instructeur cursussen 2007 Het college behoort tot de top Olympische fysiotherapie scholen in Polen - volgens YEAP (de Jeugd Europese Vereniging voor Fysiotherapie). 2008 Extended Erasmus Charter 2008 De start van de activiteiten in het Europees netwerk van fysiotherapie in het Hoger Onderwijs (ENPHE). 2008 Het ondertekenen van een overeenkomst met de Poolse vereniging van tandtechnici (Polskie Towarzystwo Techników Dentystycznych). 2009 Undergraduate schoonheidsspecialiste studies 2010 Undergraduate toerisme en recreatie studies in Szczecin Campus 2012 Postgraduate (Master's) fysiotherapie studies 2013 Undergraduate tandtechniek studies 2014 Een Massage Technician programma aangeboden in de undergraduate fysiotherapie studies. 2014 Postdoctorale certificaat programma "Introduction to neurorevalidatie methoden" aangeboden als een verlengstuk van de postdoctorale (Master's) fysiotherapie studies. 2014 26 mei 2014 - delegatie van Namibië in het College van Onderwijs en Therapy 2014 Op 6 juni 2014 een samenwerkingsovereenkomst tussen het College en Kundiawa General Hospital in Papoea-Nieuw-Guinea werd ondertekend in het College van Onderwijs en Therapy.

Programs taught in:
Engels
Pools