Brics Aviation

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Brics Aviation is een bemiddelingsdienst. We begeleiden en adviseren studenten tijdens hun vliegopleiding in Polen. We bieden duidelijke informatie over de training en de bijbehorende kosten. Als enthousiaste en gepassioneerde piloten van luchtvaartmaatschappijen hebben we de kennis en ervaring. We gebruiken dit om de studenten te helpen tijdens hun training in Polen. We introduceren de studenten bijvoorbeeld bij de Poolse luchtvaartautoriteiten. We introduceren ze in de wereld van de luchtvaartwetgeving. Ter ondersteuning en fungeren als een bron van informatie wanneer dat nodig is.118302_pexels-photo-101522.jpeg

Alles wat u moet weten!

Voor veel piloten is vliegen voor de luchtvaartmaatschappijen de ultieme droom - dus als je de vraag hebt gesteld 'Hoe word ik een commerciële piloot?' Elinor Evans deelt een paar antwoorden om je op weg te helpen naar je carrière ...

Over de hele wereld vliegen met de besturing van een aantal van de meest geavanceerde vliegtuigen die er bestaan, is voor velen een droombaan. Dus begrijpelijk hebt u de vraag gesteld: Hoe word ik een commerciële piloot?

Op weg naar een carrière als commercieel piloot, moet je veel beslissingen nemen - er is geen 'normale' route naar een baan op de linkerstoel, er zijn veel verschillende trainingsroutes, financieringsmogelijkheden en carrière paden. In dit artikel zullen we slechts een paar van die vragen beantwoorden die u op de juiste manier weg helpen.

Waar moet ik beginnen?

Voordat u op de stippellijn tekent voor een vorm van commerciële piloottraining, dient u te kijken naar het verkrijgen van uw eerste Klasse 1 Medical, die nodig is voor iedereen die wil trainen voor een vliegbrevet voor een commercieel of vliegbrevet.

Laat je niet misleiden door enkele van de mythen zoals: 'Ik kan geen professionele piloot worden omdat ik een bril draag.' In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kun je commerciële vliegtuigen besturen met een bril of contactlenzen, zolang je zicht corrigeerbaar is tot 20/20.

Kandidaten voor een ATPL-licentie moeten minimaal 21 jaar oud zijn en alle medische producten moeten worden uitgevoerd door een door de EASA CAA goedgekeurd luchtvaarttechnisch centrum. U kunt ervan uitgaan dat het medisch onderzoek maximaal vier uur in beslag zal nemen, en het onderzoekt uw medische geschiedenis, gezichtsvermogen, algemene fysieke controle, gehoor, hartritme, longfunctie, evenals bloed- en urinetests. Meer informatie over het verkrijgen van een Klasse 1 vindt u hier.

Houd er rekening mee dat een commerciële pilot een enorme financiële verplichting is en ook zeer concurrerend is. Winkel rond een breed scala aan trainingsscholen, overweeg alle verschillende routes en ten slotte, ervaring opdoen.

Stages met luchtvaartbedrijven kunnen helpen, maar als je op school bent, neem dan contact op met je plaatselijke Air Training Corps of Combined Cadet Force. Als je naar de universiteit gaat, overweeg dan ook het University Air Squadron. Al deze ervaringen zullen u helpen te beslissen of een pilootcarrière voor u is, en u goed van pas komen als u eenmaal in de pilotselectie bent en wanneer u studeert voor banen van vliegtuigbemanningen.118303_aeroplane-aircraft-airplane-46148.jpg

Ik heb gehoord over een tekort aan piloten - klopt dat?

Ja en nee; er is zeker gemengd bewijsmateriaal. Het is waar dat Boeing's Pilot en Technician Outlook projecten voorspellen dat in de komende 20 jaar het luchtvaartsysteem van de wereld 790.000 nieuwe piloten voor de commerciële luchtvaart zal vereisen. Een derde van deze pilots is vereist in de regio Azië / Stille Oceaan, nog eens 206,00 in Noord-Amerika en Europa met 146.000 - dat zijn heel wat piloten nodig!

Het is ook waar dat als gevolg van aanpassingen in de leeftijdsregelingen van piloten er een groot aantal pilootkapiteins is die de pensioengerechtigde leeftijd in de komende jaren zullen bereiken, waardoor meer bewustzijn is ontstaan over de noodzaak om piloten van de toekomst te trainen met de vaardigheid van een kapitein in gedachten houden.

Locaties

Kijewo Królewskie

Address
Adriana Aviation
Watorowo ‪19 86-253‬ Kijewo Królewskie

86-253 Kijewo Królewskie, Woiwodschap Kujavië-Pommeren, Polen

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: