Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University is een volwaardige, geaccrediteerde, niet-openbare instelling voor hoger onderwijs die zich met een ongekend momentum ontwikkelt. De geschiedenis van de universiteit kan kort zijn, maar hij is rijk en blijkt een ongeëvenaard succesverhaal te zijn. Vanaf het begin in 2000 begon de instelling zich in een adembenemend tempo te ontwikkelen. AFMKU begon met een idee uit 1998 dat door de grondleggers werd omgezet in een blauwdruk. In de volgende stap, na ministeriële accreditatie, werd de instelling officieel opgericht (2000) en begon hij te functioneren in gehuurde gebouwen op verschillende locaties in Krakau. Op dat moment omvatte het academische aanbod 5 studiegebieden (internationale betrekkingen, familiestudies, marketing, management en administratie) en waren er iets meer dan 1200 studenten ingeschreven in het eerste jaar, wat op zichzelf een hele prestatie was. was de eerste niet-openbare instelling voor hoger onderwijs in Polen die met zo'n breed aanbod begon.

Nu is het een bloeiend en levendig academisch centrum in de op een na grootste stad in Polen, Krakau, de stad die bekend staat om een ​​uitzonderlijk rijke academische traditie die meer dan 600 jaar teruggaat. Binnen 6 faculteiten bieden we 21 studierichtingen aan bijna 9 000 studenten. We hebben onze eigen state-of-the-art Campus gebouwd, die het universiteitsbestuur, uitstekende onderwijsfaciliteiten, computerlokalen, cafetaria's, winkels, spreekkamer, sportschool, bibliotheek, studentenorganisaties, tv-studio, kunstgalerijen, universiteitshotel en meer. De opmerkelijke vooruitgang die we hebben geboekt, is duidelijk te zien aan de ontwikkeling van ons academisch aanbod dat plaatsvond in deze korte periode sinds de oprichting.

De universiteitscampus bevindt zich op een uitstekende locatie met gemakkelijke toegang vanaf de trein- en busstations en een internationale luchthaven. Het is gevestigd in het stadscentrum op de Vistula-bank op ongeveer drie kilometer van het historische hart van de metropool - de toeristische attractie van wereldklasse, de oude binnenstad, ligt op slechts dertig minuten lopen of tien minuten rijden op een van de frequente bus- of tramwegen. Supermarkten, een winkelcentrum, een bioscoopcomplex liggen allemaal op loopafstand.

Programs taught in:
Engels
Pools

Deze school biedt ook:

Master

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Dit postdoctorale, secundaire niveau van studie heeft een ontwerpgericht programma dat zich richt op de praktijk van architectuur, stedenbouw, milieuproblemen in de bouw, ... [+]

Master in de architectuur

Studeer in het Engels op Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University . In Krakau. GRATIS!

Idee

De hedendaagse architectuurpraktijk heeft een internationale dimensie, zowel in de globaliserende wereld als in de grenzeloze Europese Unie. Engels werd de wereldwijde "lingua franca". Sinds 2013 wordt het diploma van architectuur van de Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University officieel erkend in alle EU-landen. Het behalen van een masterdiploma in architectuur kan onze afgestudeerden toelaten om een ​​fascinerende en welvarende levensloopbaan na te streven.

Programma

Dit postdoctorale, secundaire niveau van studie heeft een ontwerpgericht programma dat zich richt op de praktijk van architectuur, stedenbouw, milieuproblemen in de bouw, duurzame gebouwen en computerondersteunde ontwerptechnieken, waaronder 3D CAD en digitale prefabricagecursussen. De nadruk ligt ook op architectuurgeschiedenis en theorie. Krakau, de prachtige oude stad, de voormalige hoofdstad van Polen, nu een centrum van zaken, toerisme en onderwijs, zal dienen als een actieve leeromgeving voor studenten.... [-]

Polen Krakau
February 2020
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Gustawa Herlinga-Grudzińskiego 1 30-705
Krakau, Woiwodschap Klein-Polen, Polen
Website