Neumann

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

50424_BANNER-1-01.jpg

Neumann Business School, is een postuniversitaire school erkend door de Peruaanse staat, gemachtigd om te werken via Resolution 400-2012-CONAFU en in licentie gegeven door SUNEDU via Resolution 163-2018-SUNEDU / CD, na het aantonen van naleving van de Basiskwaliteitsvoorwaarden.

Op dit moment wordt de Graduate School gereguleerd door de nationale leiding van universitair onderwijs, heeft voldaan aan de aanpassing van de statuten aan de nieuwe universitaire wet nr. 30220 en heeft voldaan aan de registratie van haar autoriteiten voor de SUNEDU.

Meer dan infrastructuur

De EP Neumann heeft zijn institutionele hoofdkantoor in het centrum van de stad Tacna - Peru, waar klaslokalen zijn uitgerust met de nieuwste technologie, de Scape-bibliotheek, een computerlokaal, administratieve kantoren, en andere diensten waarmee een integraal voorstel kan worden gemaakt de studenten.

Institutionele visie

Om erkend te worden voor onze academische kwaliteit en het gebruik van geavanceerde technologie in de ontwikkeling van internationale programma's

Institutionele missie

Creëer een leerruimte voor de ontwikkeling van vaardigheden die waarde toevoegen aan de persoon en hun organisatie.

BANNER-4-01

Institutionele doelstellingen

Train, specialiseer en perfectioneer professionals, die concurreren op zoek naar uitmuntendheid, gebaseerd op ethische principes; dat ze ondersteunend, rechtvaardig en democratisch zijn; en dat ze zich inzetten voor onze samenleving en respect voor het milieu.

Bevorderen, verspreiden en ontwikkelen van wetenschappelijk onderzoek voor docenten en studenten, met het doel te innoveren en kennis te vergroten met betrekking tot de aangeboden specialiteiten.

Koop de constante verbetering van leraren, studenten en afgestudeerden.

Samenwerken met de samenleving en haar instellingen bij het bestuderen en oplossen van nationale problemen door middel van de activiteiten die van henzelf zijn; door prioriteit te geven aan de overdracht van wetenschappelijke kennis naar minder bevoorrechte sectoren van de samenleving.

Voer productieactiviteiten uit van goederen en diensten die bijdragen aan de bevrediging van de economische en sociale behoeften van ons land, en bevorder de deelname van leerkrachten en studenten daarin.

Evenzo kan het al die handelingen en contracten uitvoeren die wettig zijn, zonder enige beperking, zoals de aankoop en verkoop van goederen, en het verrichten van diensten in het algemeen.

Principes van de instelling

Het creëren en verspreiden van wetenschappelijke en technologische kennis, beide ten dienste van de integrale ontwikkeling van de mens.

De zoektocht naar gelijkheid, de bevestiging van hoge ethische waarden en de dienst aan de gemeenschap voor zijn verbetering en ontwikkeling.

Vrijheid van denken, kritiek, meningsuiting en onderwijs.

De academische, economische, normatieve en administratieve autonomie die zorgt voor de verbetering en ontwikkeling ervan.

Doelstellingen van kwaliteit

Systematiseer de continue verbetering van processen om de efficiëntie, effectiviteit en beheersing van academische en administratieve activiteiten te waarborgen.

Promoot een cultuur die leren en de ontwikkeling van menselijke competenties stimuleert, en een beter gebruik van de fysieke middelen van de organisatie.

Onderscheid het academische programma met de effectiviteit ervan om te voldoen aan de verwachtingen van de studenten, die de verhoging van hun professionele waarde garanderen.

Locaties

Tacna

Neumann Business School

Address
Av. Bolognesi 987

Tacna, Tacna, Peru
Telefoonnr.
+51 52 426114

Accreditaties

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited