Lees de Officiële Beschrijving

Missie van de Universiteit van San Martín de Porres
"Om bekwame professionals met degelijke humanistische, ethische, morele en burgerlijke waarden op te leiden, draag bij aan de creatie van kennis door onderzoek en bevorder de verspreiding van wetenschap, technologie en cultuur." Projecteer onze actie voor de gemeenschap, bevorder de bouwen aan een moderne en rechtvaardige samenleving. "


Visie van de Universiteit van San Martín de Porres
"Te verschijnen in de Quacquarelli Symonds-ranking bij de 100 beste universiteiten ter wereld of bij de 10 beste universiteiten in Latijns-Amerika voor het jaar 2021."


Missie van het Instituut voor de kwaliteit van het onderwijs
"Kwalificeer bekwame professionals met solide ethische en civic humanistische waarden, draag bij aan het creëren van kennis door onderzoek en bevorder de verspreiding van wetenschap, technologie en cultuur." Projecteer onze actie voor de gemeenschap, en bevorder de bouw van een moderne en rechtvaardige samenleving ".


Visie van het Instituut voor de kwaliteit van het onderwijs
"Wetenschappelijke excellentie behalen op het hoogste niveau in professionele kwalificaties door masteropleidingen en doctoraten in het onderwijs, waarbij het imago van hoge institutionele geloofwaardigheid en leiderschap wordt bevestigd, voor de continue verbetering van academische kwaliteit, groot verantwoordelijkheidsgevoel en sociale gevoeligheid en zijn toewijding aan de Peruaanse samenleving. "


Institutionele cultuur

  • Respecteer de persoon.
  • Zoek naar de waarheid
  • Integriteit (eerlijkheid, eerlijkheid, rechtvaardigheid, solidariteit en toewijding voor service).
  • Zoeken naar uitmuntendheid.
  • Leiderschap (academisch, technologisch en anderen).
  • Innovatieve en ondernemende houding.
  • Behoud van het milieu
  • Teamwerk
  • Effectieve communicatie
  • Betrokkenheid bij de ontwikkeling van het land.
Opleidingen te volgen in:
Spaans

Deze school biedt ook:

Master

Instituto Para La Calidad De La Educacion

De masteropleiding Education met vermelding in Teaching en University Research voldoet aan de eisen van de nieuwe universitaire wet en beantwoordt de doelstellingen van h ... [+]

De masteropleiding Education met vermelding in Teaching en University Research voldoet aan de eisen van de nieuwe universitaire wet en beantwoordt de doelstellingen van het nationale onderwijsstelsel in zijn verschillende niveaus en modaliteiten. De structuur van dit programma, als geheel, wordt gekenmerkt door zijn buitengewone flexibiliteit vanwege het feit dat het coherent is geïntegreerd binnen de integrale curriculaire conceptie, zonder de niveaus van academische en wetenschappelijke vraag uit het oog te verliezen, de studie en sequentieel en progressief op te nemen. toepassing van de wetenschappelijke onderzoeksmethode transversaal bij alle onderwerpen.

Graduate Profile

De Master in het onderwijs, met een vermelding in het onderwijs en universitair onderzoek heeft de volgende competenties:... [-]

Peru Lima
March 2020
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands