Vatel Paraguay Ciudad del Este

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een Franse internationale hotelopleidingsschool

Vatel arriveert in 2011 in Paraguay als de enige nationale school die een dubbele graad aanbiedt en zijn studenten een diploma geeft dat wordt erkend door de Franse staat, de Bachelor. Het wereldwijde succes van Vatel-scholen is te wijten aan het feit dat we een dubbel onderwijsconcept hanteren, waarbij 50% wordt geleerd in de klas en de resterende 50% in stages en stages in de beste hotels in ons land en in de wereld. Steeds trouw aan de filosofie dat 'alle theoretische kennis onmiddellijk door oefening moet worden geverifieerd'.

In Asuncion werken we met de schitterende veronderstelling en pracht van de Wyndham hotels.

Onze faculteit bestaat uit erkende professionals die niet alleen theoretische kennis overbrengen, maar ook praktische kennis uit zoveel jaren professionele ervaring dat ze benchmarks zijn geworden in het veld.

Bij Vatel werken we niet alleen aan academische en beroepsopleiding, maar ook aan de cognitieve ontwikkeling van onze studenten, waarbij we het belang van traditionele ethische waarden van respect, discipline, positieve en proactieve houding, weten hoe te zijn en persoonlijke presentatie inboezemen

122463_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722f7fdc9748c75d_1280.jpgStockSnap / Pixabay

Internationalisering is een fundamenteel punt in de vorming van Vatel.

Met het Marco Polo-programma, Best Innovation in a Academic Program, kunnen studenten van Vatel Paraguay hun tweede jaar studeren aan een ander Vatel-instituut ter wereld.

Ze maken ook deel uit van een groeiend netwerk, momenteel heeft Vatel 9.000 studenten en 35.000 afgestudeerden in contact dankzij het VatelAlumni-portaal.

Met een zeer competitief en actueel academisch plan biedt Vatel Paraguay een dubbel Paraguayaans / Frans diploma dat een snelle professionele inlassing garandeert:

  • Diploma in internationaal hotelbeheer - MEC Paraguay
  • Bachelor in internationaal hotelbeheer - Frankrijk

Academische tarieven

Klik hier voor meer informatie over academische tarieven .

Locaties

Ciudad del Este

Address
Hotel Casino Acaray 11 de Septiembre y Luis María Argaña
7000 Ciudad del Este, Afdeling Alto Paraná, Paraguay

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: