Fachhochschule Salzburg University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Hogeschool van Salzburg

Aan de Salzburg University of Applied Sciences ontvangen 2.700 studenten een opleiding in de disciplines engineering , bedrijfs- en sociale wetenschappen, bestaande uit toerisme, bedrijfsmanagement en sociaal werk, design, media

We werken samen met partnerinstellingen in Europa, Amerika, Azië en Australië in internationale projecten, evenals met faculteits- en studentenuitwisselingen. Naast hun studies kunnen studenten netwerken creëren voor een latere professionele loopbaan aan de universiteit van Salzburg. Al onze auditoria en laboratoria bieden moderne, ultramoderne apparatuur. Onze locaties - Urstein Campus, Kuchl Campus, Salzburg University Hospital en Kardinal Schwarzenberg Hospital - bevinden zich in een van de mooiste gebieden ter wereld.

Hoge onderzoeksbevoegdheid

De hogeschool van Salzburg richt zich op toegepast onderzoek, met name op het gebied van informatietechnologie, bedrijven

Innovatieve en interdisciplinaire curricula

We bieden unieke curricula die technologie, inhoud, kunst en zakelijke aspecten integreren. Domeinspecifieke kennis wordt aangevuld met sociale vaardigheden.

Uitstekende contacten met de industrie

We hebben nauwe banden met toonaangevende regionale en internationale bedrijven. Professionele stages en projectervaring vormen een centraal onderdeel van onze studies. De Hogeschool van Salzburg werkt nauw samen met bedrijven. Een groot percentage van onze docenten is ook actief in de bedrijfswereld.

Geavanceerde infrastructuur

State-of-the-art laboratoriumapparatuur is de ideale omgeving voor creatieve geesten en ondersteunt de meest geavanceerde onderwijsmethoden. Beide campussen zijn te bereiken met de lokale treinen of bussen. Het pittoreske centrum van Salzburg ligt op slechts een paar minuten rijden. We hebben ook woonmogelijkheden op onze locaties.

programma's

Bacheloropleidingen

Forest Products Technology

Master programma's

Toegepaste beeld- en signaalverwerking | Forest Products Technology

Snelle feiten

  • Opgericht in: 1995
  • Aantal programma's: 18 Bachelor, 12 Master
  • Aantal studenten: 2.673
  • Aantal docenten en onderzoekers: 1.273

Locaties

Salzburg

Address
Puch/Urstein Campus:
Campus Urstein Süd 1

A-5412 Salzburg, Salzburg, Oostenrijk

Salzburg

Address
Kuchl Campus:
Campus Kuchl, Markt 136a

A-5431 Salzburg, Salzburg, Oostenrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden