Webster Vienna Private University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Met zijn thuiscampus in St. Louis is Webster University een wereldwijde instelling die streeft naar het leveren van hoogwaardige leerervaringen die studenten transformeren voor wereldburgerschap en individuele uitmuntendheid. Webster is opgericht in 1915 en biedt bachelor-, master- en MBA-opleidingen, evenals een wereldwijd netwerk van meer dan 100 campussen in 8 landen (Oostenrijk, China, Ghana, Griekenland, Zwitserland, Thailand, Nederland, Verenigde Staten) op 4 continenten. De meer dan 20.000 studentenpopulatie vertegenwoordigt bijna 150 nationaliteiten. Webster is een van de meest diverse en wereldwijde universiteiten ter wereld.


De campus Webster Vienna Private University (WVPU) werd opgericht in 1981. Webster Vienna is de enige universeel erkende universiteit in Oostenrijk, met zowel de Amerikaanse Higher Learning Commission-accreditatie als de particuliere universitaire accreditatie van het Oostenrijkse ministerie van Onderwijs. WVPU biedt bachelor- en masteropleidingen in het bedrijfsleven

Webster Vienna kernwaarden van Webster Vienna zijn onder meer excellentie in lesgeven, het combineren van theorie en praktijk, kleine klassen (maximaal 25 studenten) en het opleiden van studenten tot levenslange onafhankelijke leerlingen die bereid zijn deel te nemen aan een steeds internationalere samenleving.

accreditatie
- Webster University is in de Verenigde Staten geaccrediteerd door de Higher Learning Commission. De accreditatie, die voor het eerst werd toegekend in 1925, omvat undergraduate en graduate niveaus op alle locaties wereldwijd waar de universiteit programma's aanbiedt.
- sinds 2001, door het Oostenrijkse Federale Ministerie van Wetenschap en Onderzoek (bm: wf) als een Oostenrijkse particuliere universiteit.
- sinds 2008, door ACBSP (Association of Collegiate Business Schools and Programs) accreditatie voor Webster zakelijke programma's
- Lid van de EFMD (Europese Stichting voor Management Development) en de AACSB (American Assembly of Collegiate Schools of Business)

Locaties

Wenen

Address
Webster Vienna Private University
Palais Wenkheim
Praterstrasse 23
A-1020 Vienna
Austria

1020 Wenen, Wenen, Oostenrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden