WU - Vienna University of Economics and Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Strategische ontwikkeling, internationalisering, verbindingen met het bedrijfsleven, en de kwaliteit van het management zijn bijzonder belangrijk criteria in dit proces.

Alle van de WU Executive Academy's MBA-programma's zijn AMBA geaccrediteerd, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste internationale normen. AMBA (The Association of MBA), opgericht in Londen in 1967, is een kwaliteitsborging zegel toegekend aan geselecteerde postgraduate programma's over de hele wereld.

WU's netwerk van meer dan 240 partner universiteiten is een van de grootste dergelijke netwerken wereldwijd. Als een van de toonaangevende business universiteiten in de Duitstalige wereld, WU is ook lid van de bekende en gerespecteerde organisaties als CEMS (The Global Alliance in Management Onderwijs), PIM (Partnership in International Management), GBSN (Global Business School Network), die gericht is op het beheer van het onderwijs in ontwikkelingslanden te vergemakkelijken, en THEMIS (International Legal Network of Excellence).

campus WU

De Campus WU opende in de winter semester 2013/14. Het werd ontworpen door gerenommeerde internationale architecten en heeft vele prijzen en onderscheidingen gewonnen. Met circa 100.000 m2 vloeroppervlak en biedt volop ruimte om te communiceren, te bespreken en ideeën uit te wisselen, onderzoek, onderwijs, onderzoek doen, verkennen, ontspannen en tot rust komen. Campus WU, gelegen tussen de Messe Wien beurscentrum en het mooie Prater Park, is een ruime campus met meerdere gebouwencomplexen. Het is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft directe toegang tot het Prater Park.

levendige Wenen

Naast een uitstekende, praktijkgerichte opleiding, studeren aan WU betekent ook dat u krijgt om de voordelen van het leven in Wenen, gelegen in het hart van Europa te genieten. Deze bruisende stad heeft veel te bieden aan WU studenten die willen leven te verkennen buiten het klaslokaal: van voordrachten gegeven door internationaal gerenommeerde experts en paneldiscussies met vooraanstaande deelnemers aan beurzen en tentoonstellingen, campus feesten en concerten, Wenen heeft het allemaal. In aanvulling op de populaire, wereld-beroemde bezienswaardigheden, de stad heeft ook een uitgebreide line-up van de culturele en recreatieve activiteiten. Een groot aantal van wereldklasse musea, theaters, en de beroemde Weense Staatsopera zal een beroep op culturele liefhebbers. De vele parken en groene ruimten, zoals de Donau-eiland en het Prater Park zijn ideale plekken om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. WU is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, en ligt op slechts een paar minuten afstand van het oude centrum van Wenen en de moderne winkelcentra die niets te wensen overlaten. Er zijn ook veel cafés, bars en restaurants op de Campus WU en in de onmiddellijke omgeving.

Locaties

Wenen

WU (Vienna University of Economics and Business)

Address
WU Vienna University of Economics and Business
Welthandelsplatz 1
1020 Vienna

1020 Wenen, Wenen, Oostenrijk
Telefoonnr.
+43 1 313360

Accreditaties

EFMD Equis Accredited