WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Universiteit van Wenen voor Economie en WU Executive Academy - WU Executive Academy Europese toonaangevende zakelijke universiteit

De Universiteit voor Economie en Bedrijfskunde van Wenen (WU) is een van 's werelds toonaangevende universiteiten en bundelt haar programma-portfolio in de uitvoerende onderwijssector in de WU Executive Academy . Deze omvatten MBA en Master of Laws-programma's, de universitaire graad in bedrijfskunde, universitaire programma's, aangepaste programma's en open programma's. De WU Executive Academy is tegenwoordig een van de toonaangevende aanbieders van permanente educatie in Midden- en Oost-Europa.

Uitstekende kwaliteit

Als onderdeel van de WU is de WU Executive Academy geaccrediteerd door AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) en EQUIS (European Quality Improvement System). Bovendien is de kwaliteit van MBA-programma's bekroond met de AMBA (Association of MBAs) Seal of Approval. Naast WU voldoen minder dan 75 business schools wereldwijd en slechts twee in de Duitstalige wereld aan de hoge kwaliteitseisen van alle drie de accreditatie-instellingen.

Uitstekende docenten

De executive education-programma's van de WU Executive Academy uitsluitend les aan internationaal erkende hoogleraren en topmanagers uit het veld. Deze bevatten de nieuwste wetenschappelijke bevindingen en uitgebreide praktijkrelevante managementtools. Voor onze programma's konden we experts van over de hele wereld aantrekken als sprekers.

Leidinggevenden en high potentials uit meer dan 85 landen

Meer dan 2.200 leidinggevenden, professionals en high potentials uit meer dan 85 landen worden elk jaar getraind en opgeleid in de programma's. Studiereizen en cursussen vinden momenteel plaats in meer dan 15 landen en op 3 continenten.

WU Executive Club - Alumni Club

Onze alumni leven het principe van 'een leven lang leren' en weten hoe belangrijk het is om altijd up-to-date te zijn. Ze hebben ook uitgebreide technische knowhow en uitstekende leiderschapskwaliteiten.

Optimale infrastructuur

De WU-campus biedt 23.000 studenten en 1.500 werknemers de ruimte om te werken, te onderzoeken, te leren en les te geven, evenals optimale randvoorwaarden voor onderwijs en onderzoek. Het heeft ook een centrale locatie met uitstekende vervoersverbindingen en grenst aan een van de grootste recreatiegebieden in Wenen.

Als deelnemer aan onze permanente onderwijsprogramma's profiteert u van het gebruik van de nieuwste onderwijsmethoden en -technologieën en infrastructuur die speciaal zijn ontworpen voor executive onderwijs.

Locaties

Leopoldstadt

Address
Welthandelspl. 1, Gebäude EA
1020 Leopoldstadt, Wenen, Oostenrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties