University of Salzburg

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Beste studenten!

Welkom bij de Universiteit van Parijs van Salzburg, de ideale studie! Salzburg is een gevolg van het mooie landschap aan de noord-westelijke Alpen, vele historische bezienswaardigheden en het Festival van de mooiste en meest interessante steden in de wereld. De universiteit sluit naadloos samen met haar architectonisch interessante gebouwen in de sfeer van de stad. Salzburg is een universiteitsstad met traditie. Aartsbisschop Paris Lodron, de naamgever van de universiteit, werd opgericht in 1622. Vandaag de dag bestaat uit vier faculteiten, met ongeveer 18.000 studenten en 2.800 medewerkers. Het is een centrum voor innovatief onderzoek en nauw geïntegreerd in het culturele en economische leven van Salzburg. Met zijn nationaal en internationaal netwerk, het is een modern kennis hub in het hart van Europa. De universiteit van Salzburg biedt studenten een breed scala aan cursussen met een evenwichtige verhouding van docenten aan studenten. Zij stelt zich duidelijke prioriteiten onderzoek, creëerde een ontwikkelingsplan voor de toekomst en is nu gemarkeerd door een continue ontwikkeling die de steeds nieuwe eisen ondersteunt.

Reinhard Heinisch, hoofd van de politieke wetenschappen, namens de rector, Prof. Heinrich Schmidinger.

Organisatie en structuur

De universiteit is een van de grootste werkgevers in het land en een belangrijke economische stimulans voor de vestigingsplaats Salzburg. Wordt geleid door de rector, de rector, de Universiteitsraad en de Senaat. De universiteit is verdeeld in faculteiten, departementen, de School of Education, richt zich, andere instellingen in onderzoek en onderwijs en administratieve faciliteiten volgens haar organisatie plan.

Faculteit Godgeleerdheid

De Faculteit Godgeleerdheid is de oudste van de vier faculteiten van de Universiteit van Salzburg en dateert uit het jaar 1622 Het bestaat momenteel uit vier afdelingen. Het bood momenteel zeven studies. De faculteit is onder andere bepaald door de interdisciplinariteit, die in het bijzonder inzetten voor onderwijs en onderzoek. Een nieuwe toevoeging is het onderwerp Interculturele Theologie en Godsdienstwetenschappen, waarbij rekening wordt gehouden met de sociaal-politieke veranderingen.

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Aan de rechtsfaculteit van de vijf studies kan worden ingeschreven. Sinds 2004 is het vakgebied Law and Business aangeboden op dezelfde focus, nu deze studie omvat bijna net zo veel studenten als de studie jurisprudentie. Het kennisnetwerk wet, het bedrijfsleven en de werkplek is het aanspreekpunt voor de economie.

Culturele en Sociale Wetenschappen Faculteit

De culturele en de Faculteit der Sociale Wetenschappen is de grootste faculteit in Salzburg. Het bestaat uit twaalf afdelingen en biedt meer dan 30 studies. Student leerkrachten tien onderwerpen om uit te kiezen, waaronder een groot aantal talen of historische disciplines. 2012 werd de voormalige leraar en lerarenopleiding verenigd in de nieuw opgerichte School of Education en geprofessionaliseerd het en uitgebreid. Een bijzondere feature is het interdisciplinaire masteropleiding European Union Studies, waarin ook de juridische, politieke wetenschappen en economie in aanvulling op de geesteswetenschappen.

Faculteit Wetenschappen

The Natural Sciences is de tweede grootste universitaire faculteit. Door hun meerdere wetenschappelijke oriëntatie, het heeft het hoogste percentage voor een deel aan externe financiering aan de universiteit. Aan de faculteit zijn er acht departementen die zeven vakgebieden bieden. Het kan worden ingeschreven, waaronder twee technische studies, de studie of Engineering wordt aangeboden als een double degree programma met de Technische Universiteit van München. Van bijzonder belang is de lerarenopleiding in de natuurwetenschappen.

Locaties

Salzburg

Address
Kapitelgasse 4-6
5020 Salzburg, Salzburg, Oostenrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden