TU Wien - Continuing Education Center

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De TU Wien is al een aantal decennia een van de meest vooraanstaande aanbieders van permanente educatie in Oostenrijk. Het internationaal georiënteerde Continuing Education Center (CEC) van de TU Wien ziet zijn primaire taak als tweeledig. Ten eerste om afgestudeerden te helpen het volledige potentieel van een technische en wetenschappelijke opleiding te benutten. Ten tweede: nieuwe velden voor professionele ontwikkeling openen voor individuen die initiatief tonen en de relevante praktische ervaring hebben. Met verschillende masterprogramma's , studenten en alumni uit 94 landen en alle continenten , een topfaculteit en internationale accreditaties, is de rol van de CEC om dagelijks bezig te zijn met het avontuur van innovatie en permanente educatie en constant op de hoogte te blijven van de veranderende tijden waarin we leven. .

Kwaliteitsborging in postdoctoraal onderwijs

Het belang van kwaliteitszorg en accreditatie in het postacademisch onderwijs is de afgelopen jaren sterk toegenomen door de enorme groei die het voortgezet onderwijs als geheel kenmerkt. Gezien het steeds groter wordende aanbod van opleidingen, zijn erkende keurmerken en keurmerken belangrijke criteria voor potentiële kandidaten bij het maken van een geïnformeerde keuze voor een permanente educatiecursus die van hoge kwaliteit is en ook beantwoordt aan hun ambities.

Objectieve externe evaluatie van de verschillende opleidingen van permanente educatie maakt een internationale vergelijking met andere opleidingen mogelijk en voldoet ruimschoots aan de kwaliteitseis van transparantie. Dit leidt op zijn beurt tot een toename van de mobiliteit van studenten en afgestudeerden, waardoor het programma ook internationale aantrekkingskracht kan claimen. Externe certificering of accreditatie is ook een indicatie van het academische gewicht van de instelling en maakt haar bewustzijn van kwaliteitszorg en de noodzaak van voortdurende optimalisatie ook transparant voor de buitenwereld. Momenteel zijn geselecteerde opleidingen van het Centrum voor Permanente Educatie geaccrediteerd door

  • FIBAA ("Foundation for International Business Administration Accreditation")
  • ASIIN ("Akkreditierungsagentur für Studiengänge der Ingenieurwissenschaften, der Informatik, der Naturwissenschaften und der Mathematik eV)
  • RICS ("Royal Institution of Chartered Surveyors") en
  • CEPI ("European Council of Real Estate Beroepen")
  • QUESTE-SI ("Kwaliteitssysteem van wetenschappelijke en technologische universiteiten voor duurzame industrie")

2446_akkreditierungen_1.jpg

Locaties

Wenen

Continuing Education Center

Address
TU Wien
Continuing Education Center
Operngasse 11/017

1040 Wenen, Wenen, Oostenrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden