Limak - Austrian Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De LIMAK Austrian Business School werd ontwikkeld in samenwerking tussen het bedrijfsleven, de industrie, de publieke sector en de Johannes Kepler Universiteit van Linz Opgericht in 1989 en is de oudste business school in Oostenrijk en een van de oudste in Midden-Europa. De achterliggende gedachte was om de oprichting van een verdere instelling onderwijs in Linz, een internationaal georiënteerde service training en ontwikkeling van managers voor bedrijven en instellingen mogelijk te maken.

Wat een innovatieve en gedurfde project als "Linz management Academy"Werd begonnen in 1989, is uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze instellingen in Centraal-Europa. Mijlpalen in de geschiedenis LIMAK Austrian Business School.

In de loop der jaren heeft de LIMAK een bewust gekozen, exclusief netwerk van gerenommeerde internationale universiteiten, zoals de Richard Ivey Business School in Canada en de Tsinghua Universiteit in Beijing in China en haar internationale faculteit voortdurend uitgebreid ontwikkeld.

De LIMAK vandaag wordt gekenmerkt door een uitgebreide portfolio van het starten van de basisprincipes van management en gespecialiseerde korte programma's (IN.TENSIVE certificaat cursussen) uitgebreide MBA-programma's (Management MBA en Executive MBA) aan firma-specifieke kwalificaties (LIMAK IN.SPIRE leiderschapsontwikkeling). De doelgroepen uit te breiden tot ver buiten Oberösterreich en Oostenrijk en omvatten in ieder geval de Duitstalige landen en naburige landen in Centraal- en Oost-Europa.

2013

In het voorjaar van 2013 bij de start, de nieuw ontworpen en verbeterde programma portfolio LIMAK, die naast de Global Executive MBA biedt, zeven gespecialiseerde beheer MBA's voor een verscheidenheid van industrieën en functionele gebieden.

2009

De LIMAK Johannes Kepler University Business School haar activiteiten uitgebreid. Ze richtte samen met de Johannes Kepler Universiteit van Linz (JKU) en UAS Opper-Oostenrijk (FH), een nieuw instituut dat opereert onder de merknaam LIMAK Austrian Business School. De drie organisaties dus hun krachten bundelen.

2008

bedacht het LIMAK een nieuwe geïntegreerde aanpak op maat management development (LIMAK IN.SPIRE), die sindsdien met succes is toegepast in LIMAK projecten met bedrijven.

2007

ontwikkelde de LIMAK Johannes Kepler University Business School een geheel nieuwe Executive MBA-programma - gericht op multinationale bedrijven in de B2B-sector - uniek in Duitsland.

2005

De LIMAK en de Johannes Kepler Universiteit blijven om samen te groeien. De LIMAK is nu officieel de "Johannes Kepler University Business School".

2003

ontwikkelde de LIMAK de eerste corporate executive MBA-programma voor een gerenommeerde Oostenrijkse consortium.

1990

de eerste algemene management programma in deze regio gelanceerd, een paar jaar later, de eerste opmerkelijke samenwerking met een Amerikaanse universiteit (Emory University / Goizueta Business School), het midden van de jaren '90 begint LIMAK de eerste Innovation Management programma in de Duitstalige landen, in nauwe samenwerking met Rotman School of Management aan de Universiteit van Toronto in het veld MBA gevolgd.

Locaties

Linz

Address
Bergschlößlgasse 1
4020 Linz, Opper-Oostenrijk, Oostenrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: