IMC University of Applied Sciences Krems

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Studeren aan de Kunstnijverheid: onze studenten vormen de toekomst.

De IMC Fachhochschule Krems wordt beschouwd als een van de modernste en meest internationale hogescholen in Oostenrijk. Op dit moment vinden zowel voltijdse als deeltijdse, 28 innovatieve opleidingen in economie en digitalisering plaats

Uit de eerste hand kennisoverdracht

De training bij het IMC FH Krems is bijzonder praktisch en wordt gekenmerkt door het onderwijzen van leiderschap en soft skills, een uitgebreid scala aan vreemde talen en projectgerelateerd werk in beheersbare groepen en in direct contact met de leerkrachten. Het IMC FH Krems is met name geïnteresseerd in eerste-hands kennisoverdracht en duurzame kennisverwerving voor studenten. Een toegewijd team van internationale hoogleraren met een hoge kwaliteit en educatieve aspiraties motiveert de studenten om het beste en bereidt hen voor op een internationale carrière. Door middel van interactief leren, directe en persoonlijke uitwisseling van ervaringen tussen studenten en docenten, internationale partnerprogramma's met universiteiten, onderzoeksinstellingen en bedrijven, evenals een uitgebreid vrijetijdsaanbod in een van de meest idyllische gebieden van Oostenrijk, wordt studeren aan IMC FH Krems een ervaring en een tijdelijke woning.

Internationale levendigheid

Bij IMC FH Krems is internationaliteit dagelijks zichtbaar: regelmatig contact met meer dan 140 partneruniversiteiten, tal van actieve partnerprogramma's, evenals de studenten zelf, afkomstig uit 50 verschillende landen. Interculturele uitwisseling van ervaringen, stages in het buitenland, deelname aan internationale onderzoeksprojecten en lezingen door internationale redacteuren en gasthoogleraren maken er eenvoudigweg deel van uit. Bovendien is de taal van de colleges Engels in ongeveer de helft van alle studieprogramma's, wat zeer aantrekkelijk is voor zowel Oostenrijkse als internationale studenten.

Het carrièrepad begint in Krems

Nauw onderling verweven onderwijs, onderzoek en ondernemen is een van de grootste zorgen van IMC FH Krems. De IMC FH Krems ziet zichzelf niet alleen als een academisch opleidingscentrum, maar is ook voortdurend op zoek naar samenwerking met onderzoek en bedrijfsleven. Zo draagt ​​de hogeschool aanzienlijk bij aan het feit dat de studenten geschikt zijn voor de arbeidsmarkt: 90% van alle studenten heeft al een vaste baan binnen drie maanden na hun afstuderen.

Locaties

Krems an der Donau

IMC Krems

Address
IMC Fachhochschule Krems
IMC University of Applied Sciences Krems
Piaristengasse 1

A-3500 Krems an der Donau, Neder-Oostenrijk, Oostenrijk
Telefoonnr.
+43 2732 8020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden