University of Applied Sciences Wiener Neustadt

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De toegangspoort tot je succesvolle carrière!

De University of Applied Sciences Wiener Neustadt werd in 1994 opgericht als de eerste in zijn soort en behoort tot de beste onderwijsinstellingen in Oostenrijk. Momenteel zijn meer dan 4000 studenten ingeschreven voor een bachelor- of masteropleiding op een van onze campussen: Wiener Neustadt, Wieselburg, Tulln en Wenen. Meer dan 12.000 van onze afgestudeerden volgen nu een succesvolle carrière in binnen- en buitenland.

Internationaal verbonden en stevig verankerd op regionaal niveau, biedt de FHWN uitgebreide en toekomstgerichte onderwijs- en onderzoeksprogramma's. Momenteel bieden we 37 bachelor- en masteropleidingen aan in vijf faculteiten: Business, Engineering, Health Sciences, Security en Sport. Meer dan 440 medewerkers en 1300 docenten zorgen voor een modern en efficiënt praktijkgericht onderwijs.

We handelen volgens ons credo: perspectieven door middel van toegepast leren . Door ons praktijkgericht onderwijsconcept krijgen onze afgestudeerden een breed scala aan perspectieven voor een succesvolle professionele carrière. In het Universum Talent Research-onderzoek van 2015 werden de uitstekende FHWN bevestigd door onze studenten die als eerste de FHWN verkozen als de universiteit met de grootste "inzetbaarheid" : de competentie om de verworven vaardigheden direct op het werk toe te passen.

Naast een hoge praktische relevantie ligt onze focus op toegepast onderzoek . Onze vele onderzoekslaboratoria, functionele ruimtes en vergaderzalen zijn uitgerust met up-to-date technologie die een eersteklas opleiding garandeert. Bovendien, onze technische en wetenschappelijke opleidingen in hun onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten worden ondersteund door FOTEC, de FHWN 's eigen onderzoek bedrijf.

Een ander belangrijk aandachtspunt bij FHWN is onze internationaliteit. Met momenteel 100 partneruniversiteiten over de hele wereld , hebben onze studenten veel mogelijkheden om een semester in het buitenland door te brengen om hun studie voort te zetten of hun stage te lopen. Bij FHWN interactie en netwerken met internationale partners in het bedrijfsleven, de industrie en het onderzoek voor waardevolle contacten bij het starten van een professionele carrière.

Locaties

Wiener Neustadt

Address
Fachhochschule Wiener Neustadt
City Campus, Schlögelgasse 22-26

2700 Wiener Neustadt, Neder-Oostenrijk, Oostenrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden