FH Kufstein Tirol - University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De FH Kufstein heeft momenteel 2200 studenten uit meer dan 50 landen die een internationale, multiculturele sfeer creëren. Het feit dat we wereldwijd meer dan 210 partneruniversiteiten hebben, betekent dat er jaarlijks meer dan 200 inkomende internationale studenten worden ontvangen door de FH Kufstein en dat een nog groter aantal van onze studenten een semester of jaar op pad gaat om in het buitenland te studeren.

123319_FHKufsteinGehen_10.jpg(c) FH Kufstein Tirol

Bovendien speelt de FH Kufstein met ongeveer 500 gecontracteerde docenten een belangrijke rol in de regionale economie. Het aanbod van bachelor- en masteropleidingen - aangeboden in zowel full- als parttime formaten - is ontworpen om te voldoen aan de professionele eisen van de respectieve industrieën. De FH Kufstein heeft ook een postdoctoraal programma ontwikkeld in samenwerking met verschillende internationaal gerenommeerde partneruniversiteiten. De afgestudeerden van onze opleidingen hebben dus uitstekende vooruitzichten voor het vervullen van uitdagende posities in hun vakgebied en voor het bevorderen van hun carrière.

123318_FHKufsteinFeatures_188.jpg

(c) FH Kufstein Tirol

Aantrekkelijke campus in een charmante omgeving

De FH Kufstein bevindt zich in een gebouw met moderne collegezalen en werkruimten, een bibliotheek en een cafetaria. De campus ligt op het groene, royale parkgebied dat grenst aan het stadscentrum. Vele mogelijkheden voor sport en vrije tijd, evenals de nabijgelegen culturele centra en regionale hoofdsteden, genereren een opwindende, internationale flair.

123321_IMG_5524_cmyk.jpg(c) FH Kufstein Tirol

Onderzoek concept

Uitstekende prestaties in onderzoek en ontwikkeling zijn nodig voor efficiënt, wetenschappelijk onderbouwd onderwijzen en leren. Zo heeft de FH Kufstein een solide R

123320_FHKufsteinFeatures_146.jpg(c) FH Kufstein Tirol

Locaties

Kufstein

Fachhochschule Kufstein Tirol

Address
FH Kufstein
Andreas Hofer-Straße 7

6330 Kufstein, Tirol, Oostenrijk
Telefoonnr.
+43 5372 71819