International Institute of Management & Technology Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wie we zijn...

IIMTS is een mondiaal instituut toegewijd aan de behoeften en ambities van een cultureel en internationaal diverse studenten te ontmoeten, door het verstrekken van uitdagende academische programma's van vele erkende en goedgekeurde internationale universiteiten. Het heeft technische samenwerking met Mahatma Gandhi University, Meghalaya, UCN, Centraal-Amerika en Azteca University, Mexico. Wanneer u ervoor kiest om een ​​cursus te nemen van een van de universiteiten in het aanbod van IIMTS, zult u het kiezen van een baanbrekend instituut.

De tijd doorgebracht op IIMTS zal een echte investering in tijd en inspanningen die voordeel zullen oogsten voor u nu en in uw professionele en persoonlijke leven.

IIMTS wijzen u de weg ...!

IIMTS is puur gericht op de levering van wereldklasse educatieve en vaardigheid vooruitgang faciliteiten voor studenten en professionals die gedijen in een dag in dag uit formaat om de potentie om te groeien boven alles te verwerven.

IIMTS met zijn speciaal ontworpen cursussen die worden geleverd door de bekende en volbracht internationale universiteiten helpen u in het snijden voor jezelf aa nich in de huidige competitieve omgeving.

De opleidingen aan de universiteiten zijn speciaal ontworpen en uitgewerkt door deskundigen in het veld die zijn faculteit aan deze universiteiten. Werkende professionals die hard verdiende kennis hebben vergaard ook een bijdrage leveren in het formatteren van de cursussen die worden meegegeven aan de studenten.

De begeleidingsdienst bij IIMTS kan u helpen bij alle verwarring uit je hart te verwijderen en vertellen u de beste manier om uw doel dat is zinspeelt u voor een zeer lange tijd te krijgen!

Verhoog uw netto waarde op de arbeidsmarkt Meer dan 5.000 werkende professionals hebben samen met IIMTS en verworven Bachelors, Masters en doctoraat graden via digitale modus in een fast track weg door befaamd geaccrediteerde universiteiten wereldwijd, terwijl het bestuderen van het comfort van hun huizen.

Dagelijks Live Web Classes E-Lezingen, hoofdstuk voor hoofdstuk E-video's E-books en gedrukte boeken Resource koppelingen

Ervaar buitengewone steun van ons, zoals je altijd na te streven je studie, overal van uw laptop, tablet of smartphone. Geen woon-werkverkeer problemen.

Locaties

Dubai

Address
AW Rostamani Head Office Building,
Office No 201,Plot No129-322,Deira Dubai,

Dubai, Dubai,

Sharjah

Address
Mth floor, Damas Building (Burj-2000), Near General Post Office, Rolla, Sharjah, United Arab Emirates
Sharjah, Sharjah,

Abu Dhabi

Address
Mth Floor, Al Hamid Building, Behind Jumbo Electronics, Old Passport Road
Near Al Falah Signal, Abu Dhabi,


Abu Dhabi, Abu Dhabi,

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden