Lees de Officiële Beschrijving

Wie we zijn...

IIMTS is een mondiaal instituut toegewijd aan de behoeften en ambities van een cultureel en internationaal diverse studenten te ontmoeten, door het verstrekken van uitdagende academische programma's van vele erkende en goedgekeurde internationale universiteiten. Het heeft technische samenwerking met Mahatma Gandhi University, Meghalaya, UCN, Centraal-Amerika en Azteca University, Mexico. Wanneer u ervoor kiest om een ​​cursus te nemen van een van de universiteiten in het aanbod van IIMTS, zult u het kiezen van een baanbrekend instituut.

De tijd doorgebracht op IIMTS zal een echte investering in tijd en inspanningen die voordeel zullen oogsten voor u nu en in uw professionele en persoonlijke leven.

IIMTS wijzen u de weg ...!

IIMTS is puur gericht op de levering van wereldklasse educatieve en vaardigheid vooruitgang faciliteiten voor studenten en professionals die gedijen in een dag in dag uit formaat om de potentie om te groeien boven alles te verwerven.

IIMTS met zijn speciaal ontworpen cursussen die worden geleverd door de bekende en volbracht internationale universiteiten helpen u in het snijden voor jezelf aa nich in de huidige competitieve omgeving.

De opleidingen aan de universiteiten zijn speciaal ontworpen en uitgewerkt door deskundigen in het veld die zijn faculteit aan deze universiteiten. Werkende professionals die hard verdiende kennis hebben vergaard ook een bijdrage leveren in het formatteren van de cursussen die worden meegegeven aan de studenten.

De begeleidingsdienst bij IIMTS kan u helpen bij alle verwarring uit je hart te verwijderen en vertellen u de beste manier om uw doel dat is zinspeelt u voor een zeer lange tijd te krijgen!

Verhoog uw netto waarde op de arbeidsmarkt Meer dan 5.000 werkende professionals hebben samen met IIMTS en verworven Bachelors, Masters en doctoraat graden via digitale modus in een fast track weg door befaamd geaccrediteerde universiteiten wereldwijd, terwijl het bestuderen van het comfort van hun huizen.

Dagelijks Live Web Classes E-Lezingen, hoofdstuk voor hoofdstuk E-video's E-books en gedrukte boeken Resource koppelingen

Ervaar buitengewone steun van ons, zoals je altijd na te streven je studie, overal van uw laptop, tablet of smartphone. Geen woon-werkverkeer problemen.

Deze school biedt ook:

MA

International Institute of Management & Technology Studies

Dit programma is gespecialiseerd in de eerste plaats in de geesteswetenschappen. Onderwerpen in dit gebied zijn onder andere Engels, filosofie, theologie, vreemde talen, ... [+]

MA Geschiedenis Dit programma is gespecialiseerd in de eerste plaats in de geesteswetenschappen. Onderwerpen in dit gebied zijn onder andere Engels, filosofie, theologie, vreemde talen, journalistiek, sociale wetenschappen en schone kunsten. Het ontwikkelt algemene kennis van het veld Arts.

[-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
September 2019
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

International Institute of Management & Technology Studies

De M.Sc. IT-programma biedt een brede technische kennis van de huidige en zich ontwikkelende technologieën op IT-gebied met de nadruk op bewegen technologie van het labor ... [+]

MSc Information Technology De M.Sc. IT-programma biedt een brede technische kennis van de huidige en zich ontwikkelende technologieën op IT-gebied met de nadruk op bewegen technologie van het laboratorium naar het rijk van de business development door middel van haar programma core courses. De cursus is ontworpen om studenten in staat om hun vaardigheden aan te scherpen en comfortabel te krijgen binnenkomst in een van de gespecialiseerde stromen van Computer Application. Het versterkt student 's vaardigheden in vakken als programmeren, datastructuur, Communicatie Netwerken, Databases enz.

[-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
September 2019
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Master

International Institute of Management & Technology Studies

Deze cursus biedt specialisatie in de informatica met technische, professionele en communicatieve vaardigheden. ... [+]

Master in Computer Application (MCA) Deze cursus biedt specialisatie in de informatica met technische, professionele en communicatieve vaardigheden. We trainen toekomstige professionals uit de industrie. Wij zijn van plan om de industrie gericht onderwijs te bieden op het gebied van Computer Application.

[-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
September 2019
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
International Institute of Management & Technology Studies

De cursus versterkt de theoretische, analytische en toegepaste kennis van koophandel. Er is voldoende ruimte van de directe werkgelegenheid, met name in onderzoek en bedr ... [+]

Master of Commerce De cursus versterkt de theoretische, analytische en toegepaste kennis van koophandel. Er is voldoende ruimte van de directe werkgelegenheid, met name in onderzoek en bedrijfsleven. Dit bouwt vaardigheden en kennis, zodat de studenten krijgen een voorsprong op andere aspirant corporate wereld studenten.

[-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
September 2019
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

About IIMTS

About UCN

About MGU

About AZTECA

Convocation Ceremony